Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 160 Digitips over het leegmaken van de prullenbak en verwijderde bestanden terugvinden

[Top] 160 Digitips over het leegmaken van de prullenbak en verwijderde bestanden terugvinden

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 160 Digitips over het leegmaken van de prullenbak en verwijderde bestanden terugvinden dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

SSD / C Schijf 100% vol? Hoe je in Windows 10 je harde schijf of ssd snel kunt opruimen
SSD / C Schijf 100% vol? Hoe je in Windows 10 je harde schijf of ssd snel kunt opruimen

Digitips over het leegmaken van de prullenbak en verwijderde bestanden terugvinden

Publicatiedatum: 1 september 2022

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze maand vertellen we hoe u de prullenbak leegmaakt in Windows, hoe u automatisch de prullenmand leegt van een Mac en hoe u een verwijderd bestand terugvindt.

Prullenbak Windows leegmaken

Het is handig om de Prullenbak van Windows geregeld leeg te maken. Dat geeft meer vrije ruimte op de harde schijf. In deze Digitip vertellen we hoe u dat kunt doen.

De Prullenmand van de Mac automatisch legen

Op de Mac kunt u verwijderde onderdelen in de Prullenmand automatisch na 30 dagen wissen. Dat is wel zo makkelijk en het bespaart ruimte. Zo doet u dat.

Verwijderde bestanden terugvinden

Het overkomt iedereen weleens: per ongeluk een bestand verwijderen. Gelukkig behoedt de Prullenbak (of Prullenmand op de Mac) u in de meeste gevallen voor problemen. We leggen uit hoe u ze terugvindt.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over de regelafstand in Word aanpassen, of een officiële oplader echt nodig is voor de tablet en smartphone of over het bureaublad opruimen in Windows? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een antwoord

U moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: bestanden verwijderen laptop

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 160 Digitips over het leegmaken van de prullenbak en verwijderde bestanden terugvinden. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *