Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 16 Over ontbrekende gegevens na herstel van een iPhone, iPad of iPod touch vanaf een iCloud-reservekopie

[Top] 16 Over ontbrekende gegevens na herstel van een iPhone, iPad of iPod touch vanaf een iCloud-reservekopie

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 16 Over ontbrekende gegevens na herstel van een iPhone, iPad of iPod touch vanaf een iCloud-reservekopie dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hướng dẫn thay đổi thư mục Backup trên iTune
Hướng dẫn thay đổi thư mục Backup trên iTune

Wat u kunt controleren

  • Controleer of u uw iOS-apparaat op de juiste wijze hebt hersteld vanaf uw iCloud-reservekopie. Inloggen bij iCloud is niet hetzelfde als herstellen vanaf een iCloud-reservekopie. Lees hier hoe u een iCloud-reservekopie terugzet.
  • Controleer of een iCloud-reservekopie wel het soort gegevens bevat dat nu ontbreekt. Als u een iPad herstelt vanaf een iPhone-reservekopie of vice versa, worden sommige gegevens niet hersteld.
  • Als een app tijdens de herstelprocedure vraagt om het wachtwoord van uw Apple ID, moet u dat ook invoeren. Bij sommige apps en voorzieningen (zoals bijvoorbeeld de App Store) kan aangekocht materiaal pas worden hersteld nadat u uw wachtwoord hebt opgegeven. Als u met meerdere Apple ID’s materiaal hebt gekocht, moet u voor elk van die Apple ID’s het bijbehorende wachtwoord invoeren wanneer u daarom wordt gevraagd.
  • Als de herstelprocedure erg lang duurt of als u een foutbericht krijgt, leest u hier wat u kunt doen.
  • U kunt ook controleren of het ontbrekende materiaal zich misschien in een reservekopie op uw computer bevindt.
  • Soms lijkt het alsof de herstelprocedure voltooid is, maar is uw apparaat in de achtergrond nog steeds gegevens aan het downloaden. Als u wilt weten of dit het geval is, gaat u naar ‘Instellingen’ > [uw naam] > ‘iCloud’ > ‘iCloud-reservekopie’. Als het apparaat nog bezig is met herstellen, ziet u het volgende bericht: ‘Er worden op dit moment gegevens op deze [iPhone/iPad/iPod touch] teruggezet. Als dit voltooid is, wordt er automatisch een reservekopie van gemaakt.’

Wilt u nog meer weten? Lees dan verder om te zien wat er in een iCloud-reservekopie wordt opgenomen.

Apps, muziek, films en tv-programma’s

iCloud-reservekopie bevat gegevens van aankopen die u hebt gedaan in de apps Muziek, Apple TV, Boeken, Podcasts en App Store. Nadat u uw apparaat hebt hersteld vanaf een iCloud-reservekopie, wordt het materiaal dat u had aangeschaft, automatisch opnieuw gedownload van Apple-voorzieningen. Welk materiaal u opnieuw kunt downloaden, verschilt per land of regio. Eerdere aankopen zijn mogelijk niet beschikbaar als er een terugbetaling voor heeft plaatsgevonden of als ze niet meer in de Store beschikbaar zijn. Sommige eerder aangeschafte films kunnen mogelijk niet nogmaals worden gedownload van Apple TV.

Voor sommige apps van andere leveranciers moeten de gegevens wellicht opnieuw worden gedownload via de aanbieder van de app.

Als u iTunes Match gebruikte om eerder gematchte of geüploade nummers, albums of afspeellijsten te downloaden naar uw apparaat, synchroniseert u uw apparaat met een computer die uw materiaal bevat om media te herstellen die niet bij de iTunes Store is gekocht of niet via iTunes Match beschikbaar is.

Als u materiaal wilt terugzetten dat met een andere Apple ID is aangeschaft, logt u in met de Apple ID waarmee die aankoop is gedaan.

Over uw foto’s

Wanneer u iCloud-foto’s gebruikt, worden uw foto’s en video’s automatisch geüpload naar iCloud. Ze worden niet opgenomen in uw nachtelijke reservekopie. Zorg dat uw apparaat verbonden blijft met wifi nadat u het hebt hersteld vanaf een iCloud-reservekopie, zodat uw foto’s en video’s kunnen worden gedownload.

Als u iCloud-foto’s niet hebt ingeschakeld, worden de foto’s en video’s in uw fotobibliotheek of filmrol mogelijk wel opgenomen in de iCloud-reservekopie. Weet u niet zeker of iCloud-foto’s ingeschakeld was toen u de reservekopie hebt gemaakt? Ga na herstel van het apparaat naar ‘Instellingen’ > [uw naam] >’iCloud’ > ‘Foto’s’. Als iCloud-foto’s wel is ingeschakeld, zijn de foto’s bewaard in iCloud-foto’s.

Als de foto’s en video’s deel uitmaakten van de reservekopie, worden ze in de achtergrond gedownload naar uw iOS-apparaat wanneer u het apparaat herstelt. Blijf verbonden met wifi tot het proces is voltooid. Hoelang het terugzetten van een reservekopie duurt, hangt af van de grootte van de reservekopie en de snelheid van uw wifinetwerk.

Meer informatie over wat er wordt opgenomen in een iCloud-reservekopie en hoe u foto’s synchroniseert vanaf een computer.

iCloud Drive

Als u iCloud Drive gebruikt, worden uw documenten niet opgenomen in uw iCloud-reservekopie. De documenten blijven wel up-to-date en beschikbaar op al uw apparaten, omdat ze in iCloud staan. Als u uw iWork-bestanden handmatig wilt bewaren, kunt u ze bewaren op uw Mac of pc.

Als u uw apparaat hebt hersteld en uw iWork-documenten niet kunt vinden, gaat u naar iCloud.com en kijkt u in de iCloud Drive-app.

Agenda- en contactgegevens

Bij het terugzetten van agenda- en contactgegevens vanaf een iCloud-reservekopie worden eerst de instellingen en oude gegevens teruggezet. Vervolgens pusht iCloud de bijgewerkte agenda- en contactgegevens naar het apparaat en worden de oude gegevens overschreven. Deze update gebeurt automatisch en vindt meestal plaats nog voordat u de oude gegevens hebt opgemerkt.

Gegevens van Mail en Notities

Aangezien Mail-berichten al in iCloud worden bewaard, maken ze geen deel uit van een iCloud-reservekopie. Wel bevat de iCloud-reservekopie de instellingen van uw iCloud-mailaccount en alle andere e-mailaccounts op uw apparaat. Wanneer u uw apparaat hebt hersteld vanaf een iCloud-reservekopie, vervangen iCloud en uw andere e-mailaanbieders uw beschikbare e-mailberichten, zodat u verder kunt gaan waar u gebleven was.

Als u uw apparaat zo instelt dat uw notities in iCloud worden bewaard, worden deze notities na afloop van de herstelprocedure weer naar uw apparaat gestuurd. De opties voor het bewaren van notities vindt u in iOS 10.3 en hoger onder ‘Instellingen’ > [uw naam] > ‘iCloud’.

Notitiegegevens die worden bewaard in een voorziening van een andere leverancier (bijvoorbeeld Microsoft Exchange), worden niet opgenomen in een iCloud-reservekopie. Informeer bij de aanbieder van die voorziening hoe u uw gegevens terug kunt krijgen.

Gegevens van Berichten en Dictafoon

Met Berichten in iCloud en Dictafoon in iCloud*, worden uw tekstberichten en dictafoonopnamen automatisch geüpload naar iCloud. Ze worden niet opgenomen in uw reservekopie. Zorg dat uw apparaat verbonden blijft met wifi nadat u het hebt hersteld vanaf een iCloud-reservekopie, zodat uw tekstberichten en gesproken memo’s kunnen worden gedownload.

Als u Berichten uitschakelt in iCloud, worden uw tekstberichten en bijlagen niet meer automatisch geüpload, maar wel bewaard in uw eerstvolgende iCloud-reservekopie, en op de achtergrond gedownload wanneer u uw apparaat herstelt. Blijf verbonden met wifi tot het proces is voltooid. Hoelang het terugzetten van een reservekopie duurt, hangt af van de grootte van de reservekopie en de snelheid van uw wifinetwerk.

Als u een apparaat herstelt vanaf een reservekopie van een ander apparaat, kan het soms gebeuren dat berichten en dictafoonopnamen niet worden hersteld. Als u bijvoorbeeld een iPad-reservekopie gebruikt om een iPhone te herstellen, worden uw berichten en dictafoonopnamen mogelijk niet teruggezet op de iPhone.

Als u het apparaat hebt hersteld maar er nog steeds gegevens ontbreken, kunt u proberen het te herstellen vanaf een andere reservekopie in iCloud of op uw computer. Maak van uw actuele gegevens altijd eerst een reservekopie op uw computer voordat u probeert het apparaat te herstellen vanaf een iCloud-reservekopie.

*Als u iOS 11 of lager of macOS High Sierra of lager gebruikt, worden uw dictafoonopnamen opgenomen in uw iCloud-reservekopie, maar niet bewaard in iCloud.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/back-up-iphone-terugzetten-m7edx3bs

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 16 Over ontbrekende gegevens na herstel van een iPhone, iPad of iPod touch vanaf een iCloud-reservekopie. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *