Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 16 Hoe koppel je je Woocommerce webshop aan Instagram shopping?

[Top] 16 Hoe koppel je je Woocommerce webshop aan Instagram shopping?

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 16 Hoe koppel je je Woocommerce webshop aan Instagram shopping? dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hoe koppel je je Woocommerce webshop aan Instagram shopping?

Wanneer je een Woocommerce/Wordpress webshop hebt, dan is het mogelijk om je producten automatisch in te laden in je Facebook shop. Hierdoor hoef je niet al je producten handmatig toe te voegen, zodat je ze kunt taggen op Instagram. Wel zo handig, want zo kun je gebruik maken van Instagram shopping in een paar kleine handelingen. In dit blogbericht, laat ik je stap voor stap zien hoe je dit kunt instellen.

Facebook koppelen aan Woocommerce

Onderstaande stappen zijn verouderd ivm een update vanuit Facebook. De nieuwe stappen vind je in deze YouTube video:
Je begint met het koppelen door in je Facebook te gaan naar de bedrijfsmanager waar je pagina aangekoppeld zit. Klik vervolgens links bovenaan naast het Facebook logo op de 9 puntjes, waarna het menu opent. Kies hierna voor Catalog manager. Hier klik je op de blauwe knop catalogus maken.

In het volgende scherm heb je de mogelijkheid om te kiezen uit wat voor catalogus je wilt maken. Hier kies je voor e-commerce.

Vervolgens krijg je twee opties, omdat je Woocommerce wilt koppelen aan de catalogus, kies je voor e-commerceplatform koppelen.

Kies vervolgens voor Woocommerce en klik op configuratie voltooien.

Vervolgens krijg je een pop-up waarbij je de pixel moet downloaden voor Woocommerce. Het kan zijn dat je al reeds een Facebook pixel geïnstalleerd hebt. In dat geval, zal je deze nog steeds moeten installeren en krijg je in een later stadium de vraag met welke pixel Facebook je gegevens moet meten. Na het downloaden, ga je in je webshop naar Plug-ins > nieuwe plugin toevoegen en upload hier de net gedownloade plug-in en druk op nu installeren.

Zoek vervolgens tussen je geïnstalleerde plug-ins, deze plug-in op en klik op settings.

In het nieuwe scherm klik je vervolgens op get started en volg de stappen.

  • Kies aan welke Facebook pagina je de catalogus wilt koppelen
  • Koppel je Pixel
  • Importeer je producten naar je catalogus

Wil je je producten ook zichtbaar op je Facebook pagina? Klik dan in het laatste scherm op toevoegen bij facebook-winkel om deze te koppelen. Wanneer je al deze stappen doorlopen hebt, zijn jouw producten vanuit jouw webshop gekoppeld aan jouw Facebook shop. Zodra je dit gedaan hebt, wordt er automatisch een verzoek voor Instagram shopping aangevraagd. Ben je afgekeurd? Lees dan dit blog bericht.

Het kan gebeuren dat je nieuwe producten en voorraad in eens niet meer doorgestuurd worden naar je catalogus. Wanneer dat het geval is, ga je naar de plug-in. Vaak staat er dan dat je opnieuw de verbinding moet maken tussen de webshop en Facebook, hierna komen je producten weer automatisch door.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/hoe-koppel-ik-facebook-aan-instagram-l3eh6apl

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 16 Hoe koppel je je Woocommerce webshop aan Instagram shopping?. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *