Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 159 DPG Media Privacy Gate

[Top] 159 DPG Media Privacy Gate

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 159 DPG Media Privacy Gate dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Fishanator wordt gecrasht in een F1 race
Fishanator wordt gecrasht in een F1 race

nieuws

Klein vliegtuig gecrasht in Rotterdamse haven, kans dat twee inzittenden nog leven ‘nihil’

In het Calandkanaal bij Hoek van Holland is een vliegtuig neergestort. De kans dat dat de twee inzittenden nog in leven zijn is ‘eigenlijk nihil’, stelt een woordvoerder van de veiligheidsregio Rijnmond.

In het water is onder andere een vliegtuigvleugel aangetroffen. Op de brokstukken staat een registratienummer waaruit blijkt dat het gaat om een klein vliegtuig, maar om welk type vliegtuig het gaat is niet bekend. Wel is inmiddels duidelijk geworden dat het toestel eerder op de dag was opgestegen in het oosten van Duitsland en onderweg was naar Frankrijk.

Er zijn ook kledingstukken en een reddingsvest gevonden, laat een woordvoerder van de veiligheidsregio weten. Op het water dreef een oliespoor.

Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt naar de Rotterdamse Pistoolhaven om de slachtoffers te zoeken. Tot dusver is niemand aangetroffen. Er wordt gezocht met diverse vaartuigen, onder andere van de brandweer, de kustwacht en het havenbedrijf. Ook is een onderwaterdrone ingezet. De komende nacht wordt er nog verder gezocht naar de inzittenden.

De brokstukken zijn gevonden aan de ingang van de Maasvlakte 1 en 2, dit is een drukke vaarroute. Toch heeft niemand het vliegtuig zien neerstorten. Ook kan de Veiligheidsregio niet zeggen wanneer het incident heeft plaatsgevonden.

Bekijk hieronder live webcambeelden van de Nieuwe Waterweg.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/gecrasht-of-gecrashed-ybr5czva

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 159 DPG Media Privacy Gate. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *