Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 158 Zo bewaar jij je Instagram berichten op Pinterest

[Top] 158 Zo bewaar jij je Instagram berichten op Pinterest

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 158 Zo bewaar jij je Instagram berichten op Pinterest dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Cách Đăng ký Tài Khoản Pinterest Cách Đăng Ký Tải ảnh | Tài khoản Pinterest
Cách Đăng ký Tài Khoản Pinterest Cách Đăng Ký Tải ảnh | Tài khoản Pinterest

  • Total156
  • Pinterest119
  • Facebook36
  • Twitter0
  • LinkedIn1

Je Instagram berichten bewaren op Pinterest is een goede manier om de bekendheid en bereik van je bedrijf te vergroten. Door dit regelmatig te doen vergroot je ook de kans om je Instagram account te laten groeien. Hoe ga je te werk en waar je op moet letten leg ik je beeld voor beeld uit in dit blogbericht.

Pinterest is een van de snelst groeiende websites. De ideeëncatalogus voor iedereen. Het is een visueel online prikbord waar je alles verzameld wat je interesseert. Wanneer je Pinterest zakelijk gebruikt, helpt het je om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten én extra bezoekers naar je website te krijgen.

Wat bewaar jij op Pinterest?

Pinterest is mijn favoriete website waar ik naar toe ga voor het vinden van inspiratie voor het schrijven van nieuwe blogs. Gebruik Pinterest in combinatie met je blog, website of webshop en vergroot je bekendheid, traffic en sales.

Door foto’s van je website te bewaren op Pinterest met relevante zoekwoorden, vergroot je de kans dat jouw doelgroep jouw content ontdekt. Inspireer en informeer Pinterest gebruikers met jouw content.

Voor elk blogbericht maak ik verschillende pins die ik kan bewaren op Pinterest. Op deze manier kan ik mijn blogs vaker delen en helpt mij dit om meer Pinterest traffic naar mijn website te brengen.

Pinterest loves ♥ Instagram

Vraag je je wel eens af welke beelden je nog meer kunt bewaren op Pinterest? Beelden die zorgen voor nog meer zichtbaarheid van je Pinterest account? Beelden die relevant zijn voor je bedrijf, website, business, je passie, je diensten en ga zo maar door?

Vergeet niet om je Instagram account te claimen op Pinterest: “Laat je naam vermelden bij al je content op Pinterest. Wanneer je je content claimt, verschijnen je naam en profielfoto bij pins die afkomstig zijn van je website of externe accounts.”

Instagram berichten bewaren op Pinterest

Wanneer je Instagram zakelijk gebruikt, plaats je als het goed is beelden die te maken hebben met je bedrijf. Met een paar simpele handelingen is het mogelijk om je Instagram content ook te bewaren op je Pinterest borden.

Zorg ervoor dat je je beelden in een verticale afmeting plaatst op Pinterest. Verticale pins zijn aantrekkelijker voor Pinterest gebruikers en vallen eerder op op de Pinterest Startpagina.

Update 2021: Het is mij opgevallen dat wanneer je je Instagram berichten bewaard op Pinterest deze minder impressies krijgen dan beelden die verwijzen naar je geclaimde website. Dat wil niet zeggen dat je je Instagram berichten niet meer moet/kan bewaren op Pinterest. Aan jou om na te denken waar je je tijd aan wil besteden.

Breng je Instagram account onder de aandacht op Pinterest

Voor je het weet gaan je Instagram beelden viraal op Pinterest én maken Pinterest gebruikers ook kennis met je Instagram account. Als zij jouw Instagram account interessant vinden, levert het je wellicht nieuwe volgers op.

Zo bewaar je je Instagram berichten op Pinterest

Ben je klaar om je Instagram afbeeldingen te bewaren op Pinterest? In een paar eenvoudige stappen deel je je content in je Pinterest borden. Volg de uitleg bij onderstaande screenshots en vergroot je zichtbaarheid op Pinterest! Go!!

1 • Pak je smartphone, open je Instagram app en ga naar de afbeelding die je wilt bewaren op Pinterest. Tik rechtsboven in het scherm op de drie puntjes …

2 • Vervolgens verschijnt een nieuw scherm waar je de mogelijkheid krijgt om je foto te ‘Delen’

3 • Tik onderaan het scherm op ‘Link kopiëren’. Je hebt nu de url van de afbeelding gekopieerd.

4 • Bovenaan op het scherm zie je de melding dat de link gekopieerd is naar je klembord.

5 • Open vervolgens je Pinterest app. Pinterest vraagt je direct of je de gekopieerde paginakoppeling (link) wil bewaren. Tik op het scherm om dit te doen.

6 • In het volgende scherm haalt Pinterest de afbeeldingen op die bewaard kunnen worden. Kies vervolgens de afbeelding die je wilt bewaren.

7 • Bepaal en kies een bord waarin je de afbeelding wilt bewaren. Pinterest neemt automatisch de tekst over van Instagram. Pas dit aan.

8 • Je krijgt nu de mogelijkheid om de tekst aan te passen. Bewerk de tekst en voeg relevante keywoorden toe. Tik daarna op ‘Gereed’.

9 • Pinterest heeft nu je afbeelding bewaard op het door jouw geselecteerde bord. Vervolgens krijg je de optie om nog iets te bewaren. Dit is voor nu niet het geval. Tik op het kruisje linksboven in het scherm.

10 • Ga nu naar je Pinterest profiel en tik op pins om je laatst bewaarde afbeeldingen te zien. Je Instagram beeld heb je nu bewaard op je Pinterest account.

Yes! Gelukt! Je Instagram bericht is bewaard op je Pinterest account. Laat het repinnen beginnen! 🙂

Verwacht niet meteen resultaat maar geef het de tijd om door Pinterestgebruikers te worden opgepakt.

In de tussentijd deel je je Pinterest account en pins ook via je andere social media kanalen. Bijvoorbeeld op Facebook of Twitter zodat je volgers zien dat je ook actief bent op Pinterest.

► Bewaar jij je Instagram berichten ook op Pinterest?

Wil je weten of Pinterest interessant is voor jouw bedrijf? Plan een gratis 15 minuten strategiecall en ik leg je uit wat Pinterest voor jou kan betekenen.

Wil je meer uit Pinterest en Pinterest Adverteren halen en je bedrijf een boost geven? Wij nemen Pinterest Adverteren compleet voor je uit handen zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf.

Vind je dit blogbericht interessant? Volg mij op Pinterest en pin dit voor later!

  • Total156
  • Pinterest119
  • Facebook36
  • Twitter0
  • LinkedIn1

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/zoeken-op-pinterest-bldes5l7

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 158 Zo bewaar jij je Instagram berichten op Pinterest. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *