Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 158 Hoe maak je groter dan, kleiner dan en gelijk aan teken op het toetsenbord?

[Top] 158 Hoe maak je groter dan, kleiner dan en gelijk aan teken op het toetsenbord?

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 158 Hoe maak je groter dan, kleiner dan en gelijk aan teken op het toetsenbord? dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Een foto breder maken (Photoshop)
Een foto breder maken (Photoshop)

aan het doen groter dan, kleiner dan of gelijk aan teken U moet deze eenvoudige en snelle stappen volgen. We kunnen leren hoe we het groter dan, kleiner dan of gelijkteken op het toetsenbord kunnen krijgen, dan kunnen we naar onze computer gaan. Laat vervolgens op een verticaal blad van Word zien hoe we dit symbool in uw besturingssysteem moeten toepassen.

Wat u hoeft te doen, is gewoon twee sleutels gebruiken. Welnu, deze symbolen betekenen > groter dan, kleiner dan <. De eerste manier om het te doen is op Shift . drukken (Dat is boven Ctrl) en aan de linkerkant zien we de sleutel met de letter met dit symbool <>. Een symbool dat naar rechts en naar links wijst.

De tweede optie zou zijn om op de Alt-toets te drukken (deze bevindt zich naast Ctrl) en het cijfer 60 op het toetsenbord (niet het cijfer bovenaan, maar dat aan de rechterkant van het toetsenbord). Alt en het getal 60 om die optie te openen < en om deze te kunnen sluiten, houdt u de Alt-toets met het cijfer 62 ingedrukt om > te sluiten.

Methoden om het grotere, kleinere en gelijk-symbool op het toetsenbord van de computer te plaatsen

Er zijn verschillende manieren om het groter dan, kleiner dan en is gelijk aan symbool van het toetsenbord in sommige documenten op uw computer te plaatsen. Ofwel door middel van ASCII-codes, combinaties met de Alt-toets, of vanuit het speciale symboolpaneel. Evenzo, het maakt niet uit welke modus je uiteindelijk kiest, het is hetzelfde. Dus als u wilt weten hoe u deze de grootste en beste in Microsoft Windows kunt plaatsen, kunt u dat als volgt doen:

ASCII-code gebruiken

Een ASCII-code is de uitwisseling van informatie tussen een commando en gegevens. Dat wil zeggen, wanneer u op de Alt-toets op uw toetsenbord drukt en zonder deze los te laten, laat u de cijfers 60 uit het numerieke paneel vallen, waarna een symbool wordt weergegeven. In dit geval is kleiner dan >, want voor groter dan > is het nodig gebruik 62natuurlijk altijd met de Alt-toets. Ook zijn er verschillende trucs om teksten van hoofdletters naar kleine letters te veranderen, en andere sneltoetsen met ASCII-codes.

Door middel van een combinatie van toetsen

Dit is de gemakkelijkste en meest praktische manier om dit te doen, omdat u alleen maar op de Shift-toets hoeft te drukken, die zich onder de hoofdletters en kleine letters bevindt. Ook boven ‘Ctrl’ kan het natuurlijk veranderen volgens de modellen van een toetsenbord, evenals de toets wordt geïdentificeerd door een pijl die naar boven wijst. Dus, houd het ingedrukt en laat dan de groter dan of kleiner dan vallen die ernaast staat.

Met het menu met speciale symbolen

In Microsoft Windows of in elk besturingssysteem zijn er tekstbewerkingsprogramma’s, de bekendste wereldwijd is Word. Hier kun je het groter dan en kleiner dan symbool krijgen, zonder dat je code op je toetsenbord hoeft te schrijven of de Alt-toets hoeft te gebruiken. Vanwege het feit dat aan de top op het tabblad invoegen, ziet u een hoefijzersymbool, dat het menu met speciale symbolen opent. Eenmaal daar, klik je gewoon op groter dan of kleiner dan, afhankelijk van degene die je nodig hebt, je zult zien dat het automatisch wordt ingevoegd.

Waarom kan ik op mijn computer de tekens groter dan, kleiner dan en gelijk aan typen?

Soms heeft een laptop de toetsen voor groter dan en kleiner dan, bovenop andere, zoals in de ‘Z’ of uittrekken met de knop voor hoofdletters en kleine letters, bijvoorbeeld. Dus het symbool voor groter dan en kleiner dan wordt niet weergegeven met de toetsencombinatie en noch met behulp van de ASCII-codes. Daar is het numeriek paneel voor nodig en een laptop heeft dat niet, aangezien deze aan de onderkant zitten.

De oplossing hiervoor is heel eenvoudig, controleer eerst of uw toetsenbordtaal overeenkomt met uw regio. Vanwege het feit dat de taal de toetscombinaties verandert, is dit gebruikelijk bij het installeren van een andere versie van Microsoft Windows en wordt de originele versie op de computer genegeerd. Op dezelfde manier heeft u de mogelijkheid om een usb toetsenbord of een virtuele, naast het gebruik van het menu met speciale symbolen.

Fout bij het invoeren van groter dan en kleiner dan of gelijk aan teken op pc-toetsenbord

Het detail van de computers van de Verenigde Staten is dat de we configureren later naar het Spaans. De problemen beginnen dus wanneer u de tekens groter dan en kleiner dan op het pc-toetsenbord wilt invoeren of andere wilt plaatsen, zoals aanhalingstekens.

Het voorbeeld wordt gegeven, van in ieder geval bij het plaatsen van haakjes je zou op Shift moeten drukken en dan op het sterretje. De computer echter zo kunnen configureren dat er twee talen zijn, want als het in het Spaans is, markeert het die reeks fouten met de letter. Zelfs het veranderen van de taal naar het Engels stopt onmiddellijk met het gooien van die fouten.

Nu, als je Shift > groter dan kunt invoeren, ook, omdat het in het Engels is, gaat het naar neem de sleutels in die volgorde waar zijn zij. Als het eenmaal in het Spaans is, zal het wijzigen, bijvoorbeeld, zet Shift groter dan, plaats: dubbele punt. Om de taal te veranderen, gaan we hiervoor het volgende doen.

  1. Ga naar het configuratiescherm.
  2. Om te kiezen om een taal of letter te plaatsen, waar te zoeken naar de Engelse of Spaanse taal (die van uw voorkeur)
  3. Maar de symbolen plaatsen ze in het Engels.

Dit is de duidelijke en eenvoudige manier, aangezien de taal veranderen je zult in staat zijn om op de beste manier te werken vanaf je toetsenbord. Zodat wanneer er borden moeten worden gemaakt, gewoon door te zoeken naar de Engelse taal, uw verzoek wordt geaccepteerd.

Hoe gebruik je meer dan en minder dan tekens op een laptop?

We moeten nauwkeurige kennis hebben van gebruik deze speciale tekensbijvoorbeeld het plaatsen van de vierkante haken en het groter dan-teken, dat we op een gegeven moment moeten opnemen, zoals de groter dan en kleiner dan-symbolen, op het toetsenbord.

Voor elk document of elke website, dan weten we niet of hebben we de kennis niet hoe te zetten; omdat het toetsenbord dat de bezit PC komt uit Verenigde Staten. Evenzo kunnen we omstandigheden vinden en worden we geblokkeerd omdat we niet verder kunnen, dit is een andere optie om de symbolen te vinden:

  1. De eerste is om te gebruiken de karakterkaart van Microsoft Windows (alleen dit besturingssysteem).
  2. Als we in de zoekmachine kunnen observeren, maakt de versie niet uit. Bijvoorbeeld Windows 7, XP en Vista karakterkaart.
  3. We schrijven ‘map’, verschijnen ‘character map’. Daar zullen we de symbolen vinden die het lettertype dat we selecteren bevat.
  4. In het eerste scherm wordt het copyright in acht genomen, we hebben het registratiesymbool, en dat ze gebruikt kunnen worden.
  5. Het plaatsen van het copyright van het jaar, je moet gewoon kiezen het symbool.
  6. Vervolgens selecteert u het, verschijnt het in het vak, is het gemarkeerd en klikt u op kopiëren.
  7. Kom naar het document en wat je hoeft te doen is het te plakken; om het copyright klaar te hebben, in staat zijn om het te doen met elk symbool dat je wilt gebruiken.

Dit zijn de eenvoudige en veilige stappen om het groter dan-teken te kunnen gebruiken dat nodig is in een schrijven of in elk gewenst document.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: hoe maak je een foto groter

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 158 Hoe maak je groter dan, kleiner dan en gelijk aan teken op het toetsenbord?. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *