Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 157 Waar vind ik mijn factuur in Google Ads? (Voorheen AdWords)

[Top] 157 Waar vind ik mijn factuur in Google Ads? (Voorheen AdWords)

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 157 Waar vind ik mijn factuur in Google Ads? (Voorheen AdWords) dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

[Bài 15] Hướng Dẫn Check Từ Khóa Phủ Định Để Giảm Chi Phí Quảng Cáo Google Ads
[Bài 15] Hướng Dẫn Check Từ Khóa Phủ Định Để Giảm Chi Phí Quảng Cáo Google Ads

  1. Home /
  2. Kennis delen doen we graag /
  3. Waar vind ik mijn factuur in Google Ads? (Voorheen AdWords)

Waar vind ik mijn factuur in Google Ads? (Voorheen AdWords)

Google gooit af en toe wel eens wat op de schop. Nog niet zolang geleden is het gedeelte waar je Google Adwords facturen kunt vinden vernieuwd. Voor veel gebruikers van Adwords is het even zoeken waar de maandelijkse Google Ads (voorheen Google AdWords) factuur vanaf nu gedownload kan worden. In dit blogartikel geven we je een handig stappenplan waarmee je in een aantal simpele stappen je facturen kunt vinden in Google Ads.

Stap 1: Ga naar je Ads/AdWords account

Ga naar www.adwords.google.com en log in op je Ads/AdWords account. Klik vervolgens tools en facturering en betaling.

Stap 2: Ga naar transacties en documenten bekijken

Als je op facturering en betaling hebt geklikt klik je vervolgens onder transacties op transacties en documenten bekijken.

Stap 3: Bekijk de gewenste factuur

Je kunt nu op zoek naar de factuur van de betreffende maand. Let wel op, want van de huidige maand is nog geen factuur te vinden. Deze wordt pas op de laatste dag van de maand beschikbaar gesteld. Voor de huidige maand ziet je dashboard er dus zo uit:

Online adverteren

Naast Google AdWords/Ads zijn er nog meer online platformen waarop je als bedrijf jouw producten of diensten kunt promoten via SEA. In onze speciale whitepaper “Online Adverteren’ leggen wij je uit welke mogelijkheden van online adverteren er allemaal zijn en hoe je als bedrijf effectief en kostenefficiënt je doelgroep kunt bereiken.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: factuur google ads

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 157 Waar vind ik mijn factuur in Google Ads? (Voorheen AdWords). De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *