Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 157 Bol.com partner: Affiliate Marketing Programma

[Top] 157 Bol.com partner: Affiliate Marketing Programma

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 157 Bol.com partner: Affiliate Marketing Programma dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Lam bánh hỏi cấp tốc 5 phút ai cũng làm được
Lam bánh hỏi cấp tốc 5 phút ai cũng làm được

Geld verdienen als Bol.com affiliate, hoe werkt dat?

Bol.com partner wat houdt dat in? Wil je graag wat bijverdienen vanachter je pc? Dat leggen we je dat graag uit hoe je met affiliate marketing geld kan verdienen. Wat moet je daarvoor doen? Schrijven over je passie of product is de basis. Daarnaast plaats je een link van bol.com die verwijst naar een product pagina van Bol. Geen hoge investeringen alleen maar geïnteresseerde bezoekers van jou blog doorverwijzen, thats all!

Affiliate Bol.com partner

We leggen de affiliate betekenis uit als een persoon (dat ben jij) die producten promoot van bol.com en commissies ontvangt na betaalde transacties. Affiliate marketing houdt meestal een “no cure, no pay” structuur in, wat betekent dat betalingen alleen worden gedaan wanneer een daadwerkelijk een conversie heeft plaats gevonden. Eigenlijk werkt het makkelijk, je stuurt bezoekers van je website door via een link naar een andere website waar een product wordt aangeboden. Gaat de bezoeker over tot kopen ontvang jij een commissie (een uitbetaling).

Affiliate programma bol

Het is gemakkelijk om geld te verdienen via het bol.com affiliate programma. Het partnerprogramma werkt volgens een affiliate marketingmodel, waarbij duidelijk is wat commissies je op leveren. Het is eenvoudig: registreer en wordt partner. Vervolgens promoot je bol.com-artikelen en verdien je commissie voor elke aankoop op bol.com door bezoekers van je site. Nou, dat was de eerste stap om partner van bol com te worden.

Hoe werkt affiliate marketing?

In deze video neem ik je mee hoe het bol.com affiliate principe werkt.

Affiliate boeken van Bol.com partner

Als affiliate verkoper van een product of merk promoot je producten van iemand anders op je website, blog of Youtube. Het schrijven van content (tekst) die over het product gaan zoals deze tekst. Door een goede tekst te schrijven en dat kun je leren, bouw je een basis voor je product. Zo vang je organische bezoekers uit Google en verwijs je die door via een affiliate link van je product. Doordat je affiliate van het partnetprogramma van bol.com bent krijg je een unieke ID nummer mee in je link. Hierdoor is je privacy gewaarborgd. Zodoende weet Bol dat jij die bezoeker hebt doorgestuurd vanaf jou website of blog. Besluit de bezoek tot aankoop over te gaan dan zie je die aankoop wanneer bent ingelogd op het Bol.com partner affiliate programma platform. Hoeveel je online verdient als affiliate hangt af van de categorie waar een percentage aan hangt.

Bol.com Affiliate Held

Vul je website automatische met Bol.com affiliate producten met deze wordpress affiliate widget

Bol com affiliate login

Jij promoot, bol.com beloont dat is het simpele principe van dit platform. Heb je zelf een blog een website of app dat kun je direct aan de slag! Wanneer je vervolgens bezoekers naar bol.com verwijst, kun je als partner commissies verdienen. Zo krijg bijvoorbeeld een commissie van elke aankoop die door een bezoeker van jou website of blog wordt gedaan. Je kunt links van bol.com plaatsen maar ook kleine voorbeeldproducten zie hieronder de voorbeelden.

Voorbeelden van Bol.com

 • Het eerste voorbeeld is een link van het product Bathsome Zitbad voor Volwassenen. (deze link verwijst direct naar het product)
 • Het tweede voorbeeld is een product plaatje die er wel heel professioneel uitziet.

Word partner van bol

Zo zou je dus producten kunnen promoten. Uiteraard kun je het ook op andere creatieve manieren doen maar dit zijn de meest simpele manieren en werkt heel erg effectief. Hieronder zie je hoe je makkelijk realtime een link kunt aanmaken. Rechts staan diverse icoontje. De bovenste is om een link van het product aan te maken met jou unieke ID. In het formulier wat je voor je ziet druk je op “genereer link” en vervolgens wordt er een html script gegenereerd welke je in je tekst kunt plakken. Makkelijker kan ik het niet maken, dat kun jij ook!

Wat zijn de verdiensten van Bol.com partner affiliate programma?

Het Bol.com Commissiemodel Affiliate Programma werkt met percentages voor de diverse productcategorieën.
Op basis van een simpel en duidelijk commissiemodel. Hieronder zie je per productcategorie het percentage dat je als affiliate partner kan verwachten.

Welke voordelen zijn er voor jou met het partnerprogramma van bol.com?

 • Start met aanmelden en na goedkeuring kun je direct starten.
 • Verkoop je producten binnen de cookieperiode van vijf dagen dan ontvangt je een commissies.
 • Als je openstaande commissie hoger is dan 50 euro, wordt je automatisch elke maand uitbetaald.
 • Maak gebruik van de handige tools om bol.com te promoten.
 • Maak gebruik van beschikbare kennis op het platform zoals de blog’s met ervaringen van affiliaties, uitgebreide “veel gestelde vragen” en duidelijke handleidingen. Mocht je dan toch nog vragen hebben is de supportafdeling altijd bereid je te helpen.
 • Het is simpel kopiëren en plakken, dus verwacht niet dat je moet programmeren of als code-expert te werken. Zelf jij kan het!
 • Op het platform zie in een overzicht je commissies met overzichtelijk rapportages over de prestaties van je website.

Reviews van affiliaties

In deze video’s vertellen andere affiliaties hun ervaring die ze hebben met bol.com en hoe ze dat bereiken.

De blog van Barabaeet.nl, daarmee verdien ik geld!

Barbara komt uit Eindhoven en heeft een blog genaamd barabaeet.nl. Ze begon haar blog met een hobby. Ze zoekt een manier om haar recepten op te slaan en te ordenen. Gaandeweg kreeg ze steeds meer volgers en de informatie had ook verschillende soorten inhoud. Niet langer alleen recepten volgen. Recepten zijn door de jaren heen steeds meer glutenvrije, zuivelvrije en biologische recepten geworden. Naast het dagelijkse werk blogt ze ook graag. Barbara sloot zich twee jaar geleden aan bij het bol.com partnerprogramma. Barbara schrijft ook graag recensies over kook- of gezondheidsboeken. Het is bij Bol.com partner zo makkelijk een link te plaatsen naar een product en een commissie te verdienen.

Geld verdienen met Historiek.net ook dat kan!

Leer hoe Yuri Visser (34) geld verdient via zijn website Historiek.net. Hij gebruikt Historiek.net sinds 2008. Op dat moment werkte hij nog als nieuwsredacteur voor Planet. Hij zoekt graag de achtergrond van nieuws. Hij vindt het heel leuk om de achtergrond van nieuws te vinden. Toen bedacht hij het concept van een website, die nieuws en geschiedenis met elkaar verbindt. Hij had in het begin geen bezoekers, daarom besteedde hij veel tijd aan het maken van content. Daarna kwamen de gasten vanzelf. “Eindelijk lid geworden van het Bol.com Partner Program. Voor mij is dit de ideale manier om bezoekers aandacht te geven aan boeken. Bezoekers zien het eigenlijk niet als een advertentie, maar meer als een Extra service”, aldus Yuri. .

Geld verdienen met je hardlopen hobby op Runinfo.nl

Schrijven over je passie dat is wat Stef Blijboom (53) uit Amsterdam doet met zijn website www.runinfo.nl. Ooit begon hij met een klein lopend notitieboekje dat hij online plaatste. Zijn loopvrienden waren hier erg enthousiast over en trokken al snel veel toeristen. Maar hij heeft geen geld verdiend met zijn website. Tot hij lid werd van het bol.com partner affiliate programma. Het partnerprogramma van bol.com analyseerde zijn website om deze beter te vinden in Google. “Het partnerprogramma van bol.com is erg gebruiksvriendelijk en duurt maar kort”, zegt Blijboom. Nu verdient hij geld aan zijn hobby’s.

Op het partnerblog van Bol vindt je een complete uitleg over geld verdienen met je website!

Bol.com de winkel van ons allemaal - wordt ook affliate partner en verdien simpel een snelle commissie - www.SuperSalaris.nl

Het je geen werk of tijdelijk werkloos?

Helaas is het zo dat het niet van zelfsprekend is dat je een leuk baan hebt. Door wat voor reden kan het iedereen overkomen dat je zonder werkt komt te zitten, dan is dit een geweldige oplossing! Je hebt er geen diploma voor nodig en iedereen kan tegenwoordig starten met een blog, website, youtube of via social media en pak daar je verdiensten. We vertellen je graag meer…

Ben je werkeloos?

Balen als je zonder werk zit maar lees dan vooral verder want er brandt licht aan de horizon. Ook jij kan leren hoe affiliate marketing werkt. Met een op maat gemaakt programma legt Jacko jou uit hoe je het voor elkaar krijgt om net zoveel te gaan verdienen als een huisarts.

Welke bedrijven doen naast bol.com partner nog meer aan affiliate marketing?

Zonder dat je het weet werken heel veel bedrijven met een affiliate programma. Jij als bezoeker weet niet altijd dat je via een tussenpersoon naar een product of website wordt geleid waar je direct meer informatie over dat product krijgt. Het mooie is dat je als geïnteresseerde bezoeker ook direct het product kunt kopen. Ik geef je een globaal overzicht van platvormen waar bedrijven zijn aan gesloten of waar mensen digitale producten promoten en waar jij ook lid van kunt worden.

Dit zijn een de Nederlandse affiliate netwerken

 • PayPro.nl: PayPro is het affiliate netwerk waar je digitale producten promoot en waar je hoge commissies mee kan verdienen. i
 • Daisycon.com: Eén van de meest bekende en grote affiliate netwerken is Daisycon.
 • Bol.com: consumenten producten affiliate programma.
 • TradeTracker: Platvorm met een affiliate programma
 • Tradedoubler: gevarieerd affiliate programma
 • Coolblue: elektronische consumenten producten affiliate programma.
 • Awin: gevarieerd affiliate programma

Hoe moet ik nu verder met affiliate marketing?

Ik leg je graag verder uit wat de betekenis van Affiliate is en hoe je dat het beste kunt toepassen om ook een supersalaris te verdienen.

Lees het verhaal van Jacko die helpt je graag verder…

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

 • Geld verdienen met ChatGPT – februari 28, 2023
 • Chat GPT Cursus: Hoe gebruik je de Chatbot? – februari 16, 2023
 • Chat GPT en Social media – februari 16, 2023

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: bol affiliate commissie

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 157 Bol.com partner: Affiliate Marketing Programma. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *