Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 155 Hoe de taal van WhatsApp op Android te veranderen

[Top] 155 Hoe de taal van WhatsApp op Android te veranderen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 155 Hoe de taal van WhatsApp op Android te veranderen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

YouTube Taal Veranderen | YouTube Tips Nederlands
YouTube Taal Veranderen | YouTube Tips Nederlands

WhatsApp is de berichtentoepassing bij uitstek tussen gebruikers op Android. Het is een app die miljoenen gebruikers dagelijks gebruiken om in contact te blijven met vrienden en familie. Wat velen willen weten is of het mogelijk is om de taal in WhatsApp te veranderen en zo ja, hoe dit in de app kan.

Vervolgens gaan we het over deze kwestie hebben. We gaan met je in gesprek over of het mogelijk is verander de taal in WhatsApp voor Android, naast de manier waarop dit moet gebeuren. Omdat er misschien mensen zijn die geïnteresseerd zijn in het wijzigen van de taal waarin ze de bekende berichtentoepassing op hun Android-telefoons gebruiken.

Ondanks het feit dat het een zeer populaire app is, zijn de aanpassings- en configuratie-opties die beschikbaar zijn in WhatsApp vrij beperkt. Iets wat de meesten van jullie al weten. Om deze reden is zoiets als het veranderen van de taal complexer in vergelijking met andere apps zoals Telegram, die ons meer mogelijkheden geven. Dit is geen functie die we native beschikbaar hebben. We zijn dus beperkter in dit opzicht als we een dergelijke wijziging in de berichten-app willen kunnen toepassen. Wij vertellen u welke mogelijkheden wij in dit geval hebben.

Index

Kun je de taal in WhatsApp wijzigen?

Zoals we net vermeldden, er is geen native functie in WhatsApp waarmee we dit kunnen doen. Met andere woorden, als we naar de app-instellingen op Android gaan, zullen we zien dat we de taal niet kunnen wijzigen. Het is geen functie die beschikbaar is in de app en is dat ook nooit geweest. Het lijkt erop dat het niet iets is dat in de plannen van degenen die verantwoordelijk zijn voor de toepassing komt. Iets dat veel gebruikers ongetwijfeld missen, omdat ze de taal willen veranderen.

Deze mogelijkheid om de taal in WhatsApp te wijzigen is in sommige landen beschikbaar, maar Spanje is daar niet een van. Voor ons is het dus alsof die functie niet bestaat. Dit is iets dat beschikbaar is in die landen waar veel officiële talen zijn. Op deze manier kan de taal van de app te allen tijde worden aangepast. Helaas lijkt het er op dit moment niet op dat ze plannen hebben om deze functie wereldwijd te lanceren, zodat alle gebruikers van de app ervan kunnen genieten. Alleen die paar landen waar veel officiële talen zijn, kunnen het gebruiken.

De taal wijzigen in WhatsApp is mogelijk, maar niet van de applicatie zelf. Maar het is iets dat afhangt van het systeem, dat wil zeggen dat we de taal van onze Android-telefoon te allen tijde moeten wijzigen als we de taal willen wijzigen die we in de berichten-app hebben. Dit is iets dat een grotere impact heeft dan alleen het veranderen van de taal van de app. Het is dus begrijpelijk als veel gebruikers er geen interesse in hebben.

Wijzig de systeemtaal

WhatsApp is een app waarvan de taal afhangt van de taal die op de telefoon wordt gebruikt. Daarom, als uw telefoon in het Spaans is, is de app in het Spaans. Omdat we op geen enkel moment de taal hebben gekozen waarin we de applicatie op Android willen gebruiken. Een optie die beschikbaar is in andere berichtentoepassingen, zoals bijvoorbeeld Telegram. Velen zien dit als een duidelijke beperking, maar je kunt in ieder geval de taal wijzigen, via het systeem.

Als we een andere taal willen gebruiken in WhatsApp voor Android, we zullen de systeemtaal moeten veranderen. Elke keer dat de taal die op de mobiel zelf wordt gebruikt, wordt gewijzigd, zullen we zien dat veel apps erop ook hun taal veranderen. Onder hen vinden we WhatsApp. Als we dit willen doen, kan dat zonder al te veel moeite op het apparaat zelf. De stappen die we moeten volgen zijn:

 1. Open je Android-telefooninstellingen.
 2. Ga naar de optie Taal (op sommige telefoons moet u eerst Systeem invoeren).
 3. Klik op de optie Taal.
 4. Kies de taal die u wilt gebruiken uit de talen die in de lijst voorkomen.
 5. Bevestig dat dit de taal is die in Android moet worden gebruikt.
 6. Wacht tot de wijzigingen zijn toegepast.

Het is belangrijk dat we een taal gaan gebruiken die we kennen en laten we het onder de knie krijgen, want anders zullen we de stappen niet vinden die we moeten volgen om het terug te zetten naar de originele taal. Dit is een optie die we zo vaak kunnen gebruiken als we willen. Met andere woorden, elke keer dat u een andere taal op Android wilt zetten, kunt u dit probleemloos doen. Het systeem stelt hier geen grenzen aan. Elke keer dat we de taal van de telefoon wijzigen, wordt de taal in WhatsApp ook bijgewerkt.

Als je een iPhone gebruikt in plaats van Android, moet je ook de WhatsApp-taal wijzigen via de systeeminstellingen. Dit is mogelijk in het gedeelte Taal binnen Algemeen in de iOS-instellingen. Daar kun je de taal kiezen die je op je telefoon wilt gebruiken, die dan ook op WhatsApp wordt toegepast. Het is hetzelfde proces dat we in Android hebben gevolgd voor deze taalverandering.

Taal wijzigen in WhatsApp: klonen van de app

Een optie die we kunnen gebruiken als we de taal van WhatsApp willen veranderen is het gebruik van een van de klonen of alternatieve versies van de aanvraag. In de Play Store en in alternatieve winkels zijn er klonen van de app, die qua interface en bediening identieke versies zijn, maar in veel gevallen geven ze ons meer aanpassingsmogelijkheden. Een van de opties die ons meestal worden gegeven, is ook de mogelijkheid om de taal van de applicatie te wijzigen.

Dit is een optie die het mogelijk maakt om de taal die we willen in de berichtentoepassing te hebben, zonder de taal van de telefoon volledig te hoeven veranderen. Hoewel, zoals velen van jullie al weten, het is iets dat zijn risico’s heeft. Aangezien deze alternatieve versies van de app of deze klonen iets zijn dat niet wordt aanbevolen om te gebruiken. WhatsApp kan je account permanent blokkeren als ze detecteren dat je een kloon gebruikt. En dit is iets dat ze in de loop van de tijd steeds meer controleren.

Het is dus niet iets dat wordt aanbevolen om te downloaden, tenminste niet als je alleen de taal wilt veranderen. Er zijn gebruikers die sommige hebben gebruikt kloon van de berichten-app of een aangepaste versie. In deze klonen of alternatieve versies kunt u waarschijnlijk al de taal kiezen die u wilt gebruiken. Op deze manier hoeft u niet de hele systeemtaal ervoor te wijzigen. Hoewel het beter is om dit soort klonen of alternatieve apps te vermijden, vanwege de risico’s die we hebben genoemd.

Deze klonen zijn in sommige gevallen te vinden in de Play Store, hoewel ze meestal een korte tijd nodig hebben om te worden geëlimineerd of in alternatieve winkels voor Android, waar er meestal nogal wat opties zijn op dit gebied. Ze hebben deze functie niet allemaal standaard, dus je moet ze allemaal afzonderlijk bekijken. In de meeste van hen is dit meestal toegestaan, maar u moet het controleren of proberen uit te vinden voordat u er een gaat gebruiken.

Telegram

In tegenstelling tot WhatsApp is Telegram een applicatie die bekend staat om het geven veel aanpassings- en configuratie-opties. Gebruikers kunnen het uiterlijk van de app op een opmerkelijke manier veranderen en in de instellingen hebben we veel opties om het gebruik aan te passen aan onze behoeften of voorkeuren, hetzij op het gebied van privacy of de gebruikte taal. Omdat we in Telegram de mogelijkheid hebben om de taal van de applicatie te wijzigen. Dit is mogelijk op zowel Android als iOS.

Dit is iets dat zeker een veel comfortabeler gebruik van de applicatie op de telefoon mogelijk maakt. Bovendien kunnen we die taal veranderen wanneer we maar willen, door een paar stappen te volgen. Dit zal dus een beter gebruik van de app op apparaten mogelijk maken, door beter af te stemmen op de gebruiker op Android of iOS. Als u de taal wilt wijzigen waarin Telegram wordt gebruikt, moet u de volgende stappen volgen:

 1. Open Telegram op je Android-telefoon.
 2. Tik op de drie horizontale strepen linksboven in de app.
 3. Klik in het zijmenu dat wordt geopend op Instellingen.
 4. Ga naar het gedeelte Taal.
 5. Kies de taal die je wilt gebruiken in de lijst met talen die verschijnt.
 6. Bevestig dat u die taal wilt gebruiken.

Door dit te doen, zult u zien dat de applicatie verandert automatisch van taal. Het heeft ons niet veel tijd gekost en op deze manier kunnen we Telegram al in zijn geheel in een andere taal gebruiken. Met de app kunnen we die taal op elk moment wijzigen, zoals we al hebben vermeld. Dus als je terug wilt naar de vorige of naar een andere wilt, hoef je alleen die stappen te volgen die we nu hebben aangegeven.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/taal-youtube-veranderen-884b86gd

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 155 Hoe de taal van WhatsApp op Android te veranderen. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *