Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 154 Online stockfoto’s kopen

[Top] 154 Online stockfoto’s kopen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 154 Online stockfoto’s kopen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

TIPS FOTO PRODUK ONLINE SHOP DENGAN MENGGUNAKAN SMARTPHONE ‼️
TIPS FOTO PRODUK ONLINE SHOP DENGAN MENGGUNAKAN SMARTPHONE ‼️

Online stockfoto's kopen - De 5 beste fotosites! 1

U kunt bij Shutterstock, StockPhotoSectrets, 123RF, iStock en Adobe Stock voordelig online stockfoto’s kopen. Voor het vinden van de beste en goedkoopste foto’s en illustraties kunt u misschien wel wat hulp gebruiken. Daarom we hebben 5 uitstekende websites voor het downloaden van afbeeldingen voor u op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u de beste rechtenvrije foto’s voor de laagste prijs kunt kopen.

Heeft u stockfoto’s gevonden die u graag wilt downloaden en gebruiken? Bekijk dan hier de beeldpakketten en abonnementen van StockPhotoSecrets. U vindt hier ook het 99club voordeelabonnement voor 200 beelden in hoge resolties voor slechts €99,- per jaar.

De 5 beste beeldbanken voor het online stockfoto’s kopen

In dit overzicht vindt u de beste websites voor het kopen van uitstekend beeldmateriaal in een hoge resolutie. Deze foto’s en illustraties kunnen tegen redelijke prijzen worden gedownload en gebruikt voor reclame, marketing, merkbekendheid en sociale media.

Bovendien vindt u bij elk van deze beeldbanken foto’s voor specifieke doelgroepen, zoals:

Deze websites hebben ook enorme collecties met fotografie voor sectoren als onderwijs, wetenschap, transport, landbouw en de financiële sector.

Bespaar tijd en geld en koop makkelijk en snel online stockfoto’s kopen bij de beeldbanken hieronder.

StockPhotoSecrets Shop – goedkope rechtenvrije stockfoto’s

Ontvang met het 99club abonnement 200 XXL (XXL houdt in dat u hiermee op A3-formaat met 300 dpi tot 6′ x 6′ met 72 dpi. kunt afdrukken) rechtenvrije foto’s in elk formaat, premium vectoren en lettertypen voor slechts €99 (slechts €0,49 per beeld!).

De 99club van StockPhotoSecrets is perfect voor kleine bedrijven of zelfstandige grafische ontwerpers die jaarlijks honderden afbeeldingen nodig hebben en met een beperkt budget werken.

Krijg toegang tot een fotocollectie van meer dan 8 miljoen stockfoto’s, waaraan elke maand meer dan 80.000 nieuwe beelden worden toegevoegd. Het 99club abonnement geeft u toegang tot een database met premium afbeeldingen en is een van de goedkoopste aanbiedingen die u zult kunnen vinden.

Profiteer van deze geweldige aanbieding en download nu fantastische en goedkope stockfoto’s bij StockPhotoSecrets! Bekijk hier alle prijzen voor abonnementen en beeldpakketten.

Shutterstock – elke denkbare afbeelding downloaden

Bij Shutterstock kunt u zowel abonnementen afsluiten als credits kopen (On demand). Shutterstock is een van de beste stockfoto sites met een bijna onbeperkt aanbod van meer dan 425 miljoen afbeeldingen, maar is wel iets minder goedkoop. Voor teams, maar ook in geval u honderden stockfoto’s per maand nodig hebt, zijn er flexibele abonnementen en creditpakketten die aansluiten bij uw behoeften.

Shutterstock eerst graag proberen? Klik hier om te zien hoe u met het Shutterstock proefabonnement 10 gratis rechtenvrije foto’s en illustraties kunt downloaden. Overtuigd? Krijg met onze exclusieve Shutterstock couponcode 15% korting op de aankoop van foto’s en video’s.

Op zoek naar stockvideo’s? Shutterstock heeft meer dan 27 miljoen videobestanden, en inmiddels zijn er nieuwe stockvideo-abonnementen waarmee u vanaf €8,- per clip kunt genieten van HD en 4K-kwaliteit! Koop nu een goedkoop stockvideo-abonnement met onze exclusieve kortingscode!

Adobe Stock – effectieve rechtenvrije foto’s

Adobe Stock is een grote speler in de sector van de stockfotografie en dankzij de integratie van de software is dit een goede optie voor gebruikers van de Creative Cloud. U kunt hier online stockfoto’s kopen met een maandelijks abonnement vanaf 3 beelden voor €9,99 per beeld, en daarnaast zijn er ook opties voor jaarabonnementen.

Hoewel deze beeldbank misschien iets duurder is, is Adobe Stock erg handig als u met Photoshop of Illustrator werkt. Dankzij de omvang van hun beeldcollectie vindt u altijd de juiste foto. Een groot voordeel is dat u kunt zoeken naar prachtige stockfoto’s en illustraties binnen de software, zodat ook ontwerpers en redacteuren de afbeeldingen kunnen bewerken voordat u een beeldlicentie koopt.

Ontvang 10 gratis afbeeldingen met het Adobe Stock proefabonnement. U kunt de eerste maand vrijblijvend annuleren.

Photocase – database met prachtige stockfoto’s in artistieke stijl

Photocase is een gevestigde online winkel voor kunstzinnige foto’s uit Berlijn, gespecialiseerd in artistieke stockfoto’s. Al ruim 15 jaar zijn ze specialist in kunstzinnige, chique en unieke beelden. Het biedt high-end stockfotografie die de gangbare standaard stockfoto’s ruimschoots overtreft. Zoekt u opvallende beelden die er niet uitziet als stockfoto’s met een grote visuele impact, dan is Photocase de juiste keuze voor u!

Ze hebben een grote verscheidenheid aan foto’s van alle populaire thema’s zoals:

De focus van deze beeldbank richt zich altijd op authentieke esthetiek en een moderne invalshoek. Deze topkwaliteit stockfoto’s zijn met de Photocase actiecode nog voordeliger geprijsd. U kunt credit packs kopen en hoe groter het pakket, hoe lager de prijs per afbeelding.

iStock – trending foto’s voor het creëren van de beste online marketing

iStock (voorheen iStockphoto) van Getty Images is een van de eerste en grootste betaalde stockfoto sites ter wereld en ook in Nederland heel populair. U kunt via credits en abonnementen topklasse rechtenvrije stockfoto’s in verschillende categorieën kopen. De foto’s en illustraties zijn on demand voor €9,- tot €24,- per stuk verkrijgbaar, of met abonnementen vanaf €29,- per maand voor 10 downloads.

U kunt nu 10 afbeeldingen gratis proberen met het iStock proefabonnement. Dit abonnement kunt u op elk moment vrijblijvend annuleren.

Overtuigd? Krijg dan met de iStock couponcode 15% extra korting op alle iStock creditpakketten en beeldabonnementen.

FAQ – Veelgestelde vragen over foto’s kopen

Wat is de beste stockfoto site?

Wat de beste fotosite voor u is, hangt af van uw behoeften. Maak om de juiste aanbieder van foto’s, illustraties en video’s te selecteren gebruik van dit overzicht met de beste stockfoto websites van 2023.

Gratis foto’s of betaalde foto’s?

Er zijn zoals u wellicht al weet tal van plaatsen waar u gratis fotomateriaal kunt downloaden en gebruiken op basis van Creative Commons (CC), en websites waar u gratis beelden kunt krijgen. Dat klinkt heel mooi, maar er zitten wat addertjes onder het gras.

Wanneer u wiki-commons (auteursrechtelijk vrijgestelde foto’s – public domain) of andere gratis beelden gebruikt, zijn er beperkingen aan het gebruik van het beeld, zowel wat betreft de attributie, het toevoegen van links naar de maker van de content, het niet kunnen wijzigen of iets anders dat u moet doen.

Zo hebben bepaalde afbeeldingen beperkingen voor het commerciële gebruik ervan, die verder gaan dan het redactionele gebruik. Stel dat u slechts één element van een gratis CC-afbeelding wilt gebruiken. Mag dat? Meestal is het antwoord nee, omdat elke maker/fotograaf u precies kan vertellen hoe u hun bestand wel en niet kunt gebruiken, en meestal mag u er niets aan veranderen.

Wilt u veilige opties voor het downloaden van een gratis afbeelding? Kies dan één of meer gratis proefabonnementen:

  • Gratis stockfoto proefabonnementen – Een compleet overzicht!
  • Canva Pro gratis proefversie [45 dagen gratis]!

Waarom is het online stockfoto’s kopen voor commerciële doeleinden verstandig?

Er is een grens aan hoe u CC of gratis stockbeelden kunt gebruiken. U mag ze op geen enkele manier aanpassen en u moet ervoor zorgen dat u het betreffende bestand precies zo toewijst als is aangegeven.

Is het gebruik van Creative Commons dus een aanrader voor zelfstandige grafische ontwerpers of kleine bedrijven die beeldmateriaal nodig hebben voor hun ontwerpprojecten? Nee, vanwege de beperkingen. Het gebruik van betaalde stockafbeelden geeft u de mogelijkheid om foto’s te wijzigen of te bewerken zoals u dat wilt, met name als u slechts een element van een bepaalde stockfoto nodig heeft.

Bekijk de onderstaande overzicht met gratis hulpmiddelen voor het bewerken van rechtenvrije afbeeldingen:

  • De beste gratis ontwerpsoftware 2023.
  • 7 gratis programma’s voor tekst toevoegen aan stockfoto’s.
  • 19 achtergrond verwijderen tools voor ontwerpers.

Kan ik een CC afbeelding gebruiken voor de verkoop van een T-shirt?

Aan het gebruik van CC-beelden zijn veel voorwaarden verbonden en het is zelden toegestaan om iets te veranderen of te bewerken, om nog maar te zwijgen van alle attributievereisten waar u aan moet voldoen. Daarom is het kopen van een rechtenvrije stockfoto voor een ontwerp of een creatief project de beste manier om in uw behoeften te voorzien, vooral in het geval van wederverkoop.

Bij elke beeldbank kunt u uitgebreide licenties verkrijgen voor afbeeldingen op producten die u wilt doorverkopen (elke uitgebreide licentie varieert in de manier waarop u deze kunt gebruiken). Bij aankoop van een stockfoto voor een commercieel product zoals een T-shirt of een ansichtkaart, koopt u dus een uitgebreide licentie voor meer commerciële toepassingen.

Bij StockPhotoSecrets zijn deze erg voordelig, vooral met ons 99club abonnement, waarbij u een uitgebreide licentie met 50% korting kunt kopen.

Is het gedoe dan de moeite waard? Voor sommigen misschien wel, maar voor kleine ondernemers die zonder veel beperkingen een stockfoto willen gebruiken, gaat er niets boven rechtenvrije afbeeldingen.

Online stockfoto’s kopen – een paar handige tips

Waar haalt iedereen toch die fantastische foto’s vandaan? En hoe kan ik online goedkoop afbeeldingen kopen?

Het antwoord op deze vraag is simpel, omdat er veel websites zijn waar u vanuit uw stoel online stockfoto’s kunt kopen. Inderdaad, u hoeft niet eens uw bureau te verlaten om alle benodigde foto’s voor uw websites, blogs, landingspagina’s en nieuwsbrieven te vinden. Vanuit uw kantoor of woning kunt u miljoenen stockfoto’s vinden die u direct kunt gebruiken wanneer u op de aankoopknop klikt.

Waarom zou ik online stockfoto’s kopen als ik gratis afbeeldingen kan krijgen?

De stockbeelden hebben al een licentie, zijn goedkoop en premium! Er zijn fotografen die met het maken van stockfoto’s hun brood verdienen, die foto’s maken en deze aan beeldbanken aanbieden om zo inkomsten te genereren.

Omdat de meeste beeldbanken met een rechtenvrije licentie werken, kan dit bureau deze zo vaak als ze willen verkopen, zodat de fotograaf betaald blijft worden zonder de beelden steeds weer aan nieuwe kopers te hoeven verkopen. Dit maakt de stockfoto’s effectief! Kopers van stockfotografie krijgen de gebruiksrechten voor de afbeelding, maar niet het exclusieve recht om deze te gebruiken, zodat ze steeds opnieuw kunnen worden verkocht. Licenties spelen een belangrijke rol bij het gebruik van stockfoto’s.

Creative Commons vereist dat gebruikers van gratis beelden linken, toestemming vragen, de fotograaf vermelden en soms nog meer. u kunt zich bij een beeldbank gewoon op de site aanmelden, fotomateriaal zoeken, betalen, downloaden en gebruiken. U hoeft geen rekening te houden met een naamsvermelding, het vinden van de foto’s gaat sneller en u krijgt ze ook sneller.

Het voordeel van beeldbanken

De voordelen van van het kopen van het juiste creditpakket of abonnement voor uw bedrijfsactiviteiten is belangrijk, want met de benodigde kennis zult u tijd en geld besparen. Creative Commons-beelden en gratis stockfoto’s zijn niet overal even geschikt voor.

Als u foto’s nodig heeft die u kunt retoucheren, veranderen en bewerken, dan zou een CC of gratis stockfoto wellicht teveel beperkingen op kunnen leggen. Met betaalde stockfoto’s heeft u geen last van deze beperkingen. Meestal hoort bij elke stockfoto een standaardlicentie waarmee u zonder veel beperkingen foto’s kunt bewerken en retoucheren. Met een stockafbeelding bespaart u tijd en geld en krijgt u fantastische foto’s die u voor uw creatieve projecten kunt gebruiken.

De 99club is een van de beste aanbiedingen van dit moment, waarbij u goedkoop 200 grote beelden uit een grote beeldcollectie kunt downloaden. Het is mogelijk om stockfoto’s voor commercieel gebruik te kopen, en deze makkelijk met PayPal betalen. Klik hier om na te gaan welke 5 beste beeldbanken Paypal accepteren.

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading…

🤓 Ik wil meer informatie over online stockbeelden kopen

🤨 Ik heb een vraag over online stockbeelden kopen

🤔 Ik weet niet of online stockbeelden kopen iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: foto online kopen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 154 Online stockfoto’s kopen. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *