Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 154 Kan je als minderjarige verkopen via Bol.com?

[Top] 154 Kan je als minderjarige verkopen via Bol.com?

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 154 Kan je als minderjarige verkopen via Bol.com? dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hoe verkoop je via Bol in 2023?
Hoe verkoop je via Bol in 2023?

Vandaag gaan we jou vertellen of het wel of niet mogelijk is om als minderjarige via Bol.com te verkopen. We merken dat veel jongeren zich dit afvragen. In deze blogpost gaan we je hierover wat meer duidelijkheid geven.

Hoe werkt verkopen via Bol?

Als eerste leggen we voor degene die het nog niet weten uit hoe verkopen via Bol werkt. Je kan dus inderdaad verkopen via Bol.com. Iedereen kan dit doen. Er zijn twee mogelijkheden. Je kunt via een account voor tweedehands spullen verkopen. Of je kunt producten verkopen als officiële partner van Bol. Wij raden aan om officieel partner te worden. Dit klinkt misschien heel ingewikkeld, maar het valt uiteindelijk reuze mee.

Als je via een ‘tweedehands account’ verkoopt heb je geen KvK nodig. De meeste mensen die via Bol verkopen hebben een eigen bedrijf en zijn partner. Hiervoor dien je dus wel een Kvk aan te vragen, tenzij je die al hebt natuurlijk. Het aanvragen van een KvK kan iedereen, ook minderjarige. Hiervoor heb je wel toestemming van je ouders nodig.

Het aanvragen van een Kvk nummer is niet gratis. Het kost eenmalig 50 euro en je moet wel belasting aangifte gaan doen. Je moet dus voor jezelf bedenken of dit het voor je waard is. Mijn mening is dat het het zeker waard is. Met je juist strategie heb je dit geld al met gemak in je eerst week verkopen terug verdient.

Het fijne van verkopen via Bol is dat je geen credit card nodig hebt. Via bijvoorbeeld Shopify heb je een creditcard nodig om te betalen en betaalt te worden. Als je verkoopt via Bol hoeft dit dus niet, je kunt gewoon je normale bankrekening aan je account koppelen.

Mijn ervaring

Ik (Sofie Kooijman) ben op mijn 14de begonnen met verkopen via Bol en ik heb er nooit problemen mee gehad dat ik minderjarig ben.

Conclusie, je kunt zeker als minderjarige op Bol verkopen. Maar ik geef wel een tip, een beetje hulp bij het aanvragen van de KvK en belasting aangifte is wel handig hoor 😉

Wellicht heb je interesse in onze gratis Verkopen via Bol Cursus. Als je hem hebt gevolgd zouden we het leuk vinden als je ons een berichtje stuurt wat je ervan vond en eventuele tips wat we kunnen verbeteren aan de cursus.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: bol tweedehands verkopen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 154 Kan je als minderjarige verkopen via Bol.com?. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *