Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 154 Facebook introduceert eigen marktplaats voor tweedehands spullen

[Top] 154 Facebook introduceert eigen marktplaats voor tweedehands spullen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 154 Facebook introduceert eigen marktplaats voor tweedehands spullen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

MARKTPLAATS: In 20 jaar naar 350.000 advertenties per dag
MARKTPLAATS: In 20 jaar naar 350.000 advertenties per dag

Als je oude meubels wil verkopen zet je het al lang niet alleen meer op Marktplaats, je deelt het ook op Facebook. Facebook ziet hier brood in en lanceert Facebook Marketplace, een directe concurrent voor Marktplaats.

Lees verder na de advertentie.

Facebook Marketplace officieel onthuld

Volgens Facebook gebruiken 450 miljoen mensen maandelijks het sociale netwerk om spullen te kopen of verkopen. Volgens projectmanager Bowen Pan wordt dit vooral gedaan in specifieke groepen. Met de Marketplace-functie geeft Facebook een alternatief hiervoor dat functioneler is en speciaal bedoeld is voor de koop- en verkoop.

Facebook Marketplace

Zodra je Facebook Marketplace opent, kom je direct in een overzicht terecht met producten waar jij volgens Facebook in geïnteresseerd bent. Dit bepaalt het netwerk op basis van de pagina’s die je geliked hebt. Ook worden op termijn de producten meegeteld die je op Marketplace bekeken of gekocht hebt. In dit overzicht is het gemakkelijk om een verkoper te benaderen of zelf een product te koop te zetten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een foto uploaden, een naam, beschrijving, prijs en locatie ingeven en hem bevestigen.

De virtuele marktplaats houdt rekening met je locatie, maar dit kun je handmatig ook groter maken of op een andere stad instellen. Op de achtergrond is er een team druk bezig om alle verdachte activiteiten te controleren. Zo kunnen gebruikers verkopers aangeven die niet te vertrouwen zijn, of advertenties aankaarten die te goed zijn om waar te zijn. Omdat iedereen echter met zijn of haar echte naam in deze marktplaats aanwezig is, hoopt Facebook dat het misbruik ervan meevalt.

Marketplace vervangt Messenger in de app

Facebook Marketplace verschijnt deze week in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australiè en Nieuw Zeeland en brengt grote veranderingen met zich mee voor de Facebook iOS-app. Het Marketplace-icoon zal namelijk het Messenger-icoontje vervangen in de onderste balk van de app. Voorlopig is er nog geen desktopversie van Facebook Marketplace beschikbaar, al wordt hier wel aan gewerkt. Het netwerk kiest op de eerste plaats voor de mobiele app. Dit komt omdat veel gebruikers het een leuk tijdverdrijf vinden om even te zien wat er allemaal te koop wordt aangeboden.

Wanneer Facebook Marketplace naar Nederland komt is nog niet bekend, maar als we alleen al kijken naar alle koopgroepen die nu al op het netwerk aanwezig zijn, kan Marktplaats zich maar beter gaan voorbereiden op een grote nieuwe speler op de markt.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: concurrent van marktplaats

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 154 Facebook introduceert eigen marktplaats voor tweedehands spullen. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *