Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 154 ‘Binnenkort in WhatsApp Web: live locatie delen, intrekken berichten en WhatsApp-status’

[Top] 154 ‘Binnenkort in WhatsApp Web: live locatie delen, intrekken berichten en WhatsApp-status’

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 154 ‘Binnenkort in WhatsApp Web: live locatie delen, intrekken berichten en WhatsApp-status’ dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to Create WhatsApp account Link | WhatsApp URL link 2020
How to Create WhatsApp account Link | WhatsApp URL link 2020

WhatsApp-status in WhatsApp Web

De desktopversie van WhatsApp, WhatsApp Web, krijgt volgens de laatste geruchten een aantal functies die ook in de Android-app te vinden zijn.

De eerste functie is WhatsApp-status. Met WhatsApp-status kun je, net als bij Snapchat, updates delen van jouw leven. Hier kun je foto’s en video’s voor gebruiken en eventueel voorzien tekst, emoji en mooie tekeningen. WhatsApp-status is sinds februari te gebruiken in de Android-app en komt volgens geruchten ook naar de desktopversie WhatsApp Web.

In de screenshots hierboven en hieronder is te zien hoe WhatsApp-status in WhatsApp Web eruit zou komen te zien. Naast het icoontje om een nieuwe chat op te stellen is het status-icoontje te zien. De aanwijzingen zijn gevonden in versie 0.2.4430 van WhatsApp Web, maar momenteel nog niet te zien.

Live locatie delen en intrekken berichten in WhatsApp Web

Er zijn daarnaast ook aanwijzingen gevonden over de mogelijke komst van het live delen van je locatie en het intrekken van berichten naar WhatsApp Web. Beide functies staan ook nog op de planning voor de Android-app. WhatsApp gaat de het intrekken van berichten naar alle waarschijnlijk ‘Recall’ noemen, in het Nederlands staat dit voor terugroepen. In de screenshot hieronder is ook weer de term ‘Recall’ te zien.

Er wordt ook expliciet vermeld dat het intrekken van berichten zeer binnenkort naar de stabiele versie van Android komt, dus de bètaversie overslaat.

WhatsApp is daarnaast ook bezig met het live delen van je locatie tussen individuele personen. Wanneer je dan met iemand in de stad hebt afgesproken, kun je makkelijk via WhatsApp je locatie real time doorsturen zodat deze persoon ziet waar je bent.

Wanneer krijg ik dit?

Dat weten we niet. Op de redactie zijn deze functies in ieder geval nog niet te zien in WhatsApp Web met versienummer 0.2.4430. Ook in de Android-app zijn de mogelijkheden niet aanwezig. Het kan zijn dat WhatsApp de opties op afstand inschakelt voor WhatsApp Web, wellicht in delen zodat nog niet iedereen meteen ervan gebruik kan maken. Geduld is hier ook weer een schone zaak.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/website-delen-via-whatsapp-r8mjlu8h

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 154 ‘Binnenkort in WhatsApp Web: live locatie delen, intrekken berichten en WhatsApp-status’. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *