Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 15 Google Maps heeft nu een snelle knoppenbalk voor belangrijke functies

[Top] 15 Google Maps heeft nu een snelle knoppenbalk voor belangrijke functies

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 15 Google Maps heeft nu een snelle knoppenbalk voor belangrijke functies dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hoe verander je je wachtwoord bij Google? – Google Helpt
Hoe verander je je wachtwoord bij Google? – Google Helpt

Google Maps heeft de afgelopen maanden al enkele wijzigingen aangebracht in de weergave van de app. Zo hebben de kaarten een nieuwe look gekregen en met de meest recente versie is het de beurt aan de bediening van de app. Onderaan de app vind je nu een knoppenbalk met drie belangrijke functies: Verkennen, Auto en Ov. Dankzij deze balk is het makkelijker om deze opties te gebruiken.

Nieuwe knoppenbalk in Google Maps

De knoppenbalk werd een jaar geleden al toegevoegd aan de Android-versie van Google Maps, maar is nu dus ook aanwezig in de iOS-versie. In het tabblad Verkennen bekijk je de omgeving en kun je filteren op zogenaamde POI’s (Point of Interest). Je bekijkt hier bijvoorbeeld welke restaurants er in de buurt zijn en waar je kunt tanken. Ook vind je hier foto’s uit de omgeving. Tik je op het tabblad Auto, dan wordt op de wegen met kleurtjes weergegeven hoe druk het op de weg is. Bovendien zie je hoe lang het bijvoorbeeld duurt om naar je werk te rijden. Tot slot zie je bij het onderdeel Ov de bushaltes op de kaart en verschijnt een onderaan een lijst van ov-lijnen.

De update zorgt er bovendien voor dat de app er wat beter uit ziet op de iPhone X. In december werd Google Maps geschikt gemaakt voor de iPhone X, maar de uitvoering daarvan kon een stuk beter. Zo werd een tekstbalk helemaal onderaan het scherm weergegeven, nagenoeg tegen de home indicator aan. Doordat er nu een knoppenbalk is toegevoegd, is er meer ruimte voor deze home indicator. De kans dat je per ongeluk de app afsluit terwijl je op de onderste balk in Google Maps tikt, is daardoor kleiner geworden.

Pictogrammen in Google Maps
Tot slot heeft Google nog een grappige wijziging doorgevoerd. Als je in de app aangegeven hebt wat je thuis- en werkadres is, dan kan je deze adressen nu ook voorzien van een grappig icoontje. Wil je liever dat je woonadres weergegeven wordt met een boomhut of je werkadres met een draak, dan kan dat nu. Ga hiervoor naar het hoofdmenu via de knop linksboven en tik op Mijn plaatsen. Tik dan op de drie stipjes achter het adres dat je wil aanpassen en kies voor Pictogram wijzigen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Artikelcorrectie, spelfout of -aanvulling doorgeven?>

Het laatste nieuws over Apple van iCulture

  • ‘Apple’s ChatGPT-achtige functies zitten al in tvOS-beta (16-03)
  • Met deze app bekijk je honderden gedetailleerde gebouwen van Apple Kaarten wereldwijd (16-03)
  • Alledaagse apps worden slimmer en menselijker dankzij GPT-4 (15-03)
  • Waze gaat iedereen met een elektrische auto helpen zoeken naar de juiste lader (15-03)
  • Gowalla is na 10 jaar terug op de iPhone: voor echt sociaal contact (14-03)

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/adres-wijzigen-in-google-4rjlader

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 15 Google Maps heeft nu een snelle knoppenbalk voor belangrijke functies. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *