Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 15 Een YouTube video op Facebook plaatsen: 10 stappen (met afbeeldingen)

[Top] 15 Een YouTube video op Facebook plaatsen: 10 stappen (met afbeeldingen)

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 15 Een YouTube video op Facebook plaatsen: 10 stappen (met afbeeldingen) dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.
Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.
Dit artikel is 58.837 keer bekeken.

Iedereen vindt de filmpjes op YouTube leuk. Je kunt bijvoorbeeld beelden vanuit de ruimte van NASA bekijken, of filmpjes van parachutisten, computerinstructies, de nieuwste idolen op het gebied van popmuziek, gekke kattenfilmpjes en nog veel meer! Op YouTube vind je werkelijk alles. En wat het nog leuker maakt: je kunt je favoriete YouTube-video’s delen met al je vrienden op Facebook! Volg de stap-voor-stap-instructies in dit artikel, dan weet je in een handomdraai hoe het werkt. Lees door!

Stappen

Methode 1
Methode 1 van 2:Gebruikmaken van de deelfunctie op YouTube

 1. 1Ga naar YouTube. Zoek een video die je wilt delen op Facebook. Vul simpelweg de gewenste zoektermen in het zoekveld, dan verschijnt een lijst met suggesties.
 2. 2Klik op een video in de zoekresultaten.
 3. 3Deel de video. Er zijn verschillende opties om te delen via Facebook, Twitter, Google+ of je eigen website. Om te delen via Facebook doe je het volgende:

  • Klik op de knop Delen onder de video.
  • Nu verschijnen meer opties. Klik op het Facebook-pictogram.
  • Klik op het Facebook-pictogram in de rij met opties.
  • Log in op Facebook. Als je nog niet ingelogd was op Facebook, vul dan nu het e-mailadres en wachtwoord in dat is gekoppeld aan je Facebook-account.
  • Kies hoe de video moet worden weergegeven. Selecteer op welke plek binnen Facebook je de video wilt delen door gebruik te maken van het uitklapmenu. Je kunt bijvoorbeeld de video op de tijdlijn van een vriend plaatsen, op je eigen tijdlijn, in een groep of in een persoonlijk bericht.
  • Typ desgewenst een bericht of opmerking bij je video (optioneel).
  • Klik op de knop “Delen” om de video te delen en het proces te voltooien.
  • Check om te verifiëren. Open Facebook en check om te zien of je video daadwerkelijk geplaatst is zoals je het bedoelde.

  Advertentie

Methode 2
Methode 2 van 2:Handmatig een URL plaatsen

 1. 1Ga naar de YouTube-website. Zoek naar de video die je wilt delen met de zoekfunctie.
 2. 2Klik op een video in de zoekresultaten.
 3. 3Klik op de knop Delen onder de video. Nu verschijnen meer opties.
 4. 4Pas de instellingen aan je wensen aan. Je kunt bijvoorbeeld de video op een bepaald moment laten beginnen, je kunt aanpassen hoe de URL eruit ziet en in sommige gevallen kun je kiezen om te linken naar de HD-versie.
 5. 5Kopieer de URL in het tekstveld boven de opties. Druk op Ctrl + C (Windows) of Command + C (Mac OS X) om te kopiëren.
 6. 6Log in op je Facebook-account.
 7. 7Plak de link van de video in je statusveld, daar waar de tekst staat: “Wat ben je aan het doen?”. Doe dit door op Ctrl-V op een PC, of Command-V op een Mac te drukken.

  • Typ desgewenst een bericht in het tekstveld en klik op de Plaatsen-knop om de video op je tijdlijn te plaatsen. Als je op de tijdlijn van een vriend wilt posten, ga dan naar zijn/haar Facebook-profiel en volg dezelfde stappen.

  Advertentie

Tips

 • Klik op de knop “Insluiten” in het gedeelte “Delen” onder een YouTube-video om een aanpasbare, insluitbare HTML-code voor je website of applicatie te krijgen.

Waarschuwingen

 • De video’s en andere content die je deelt op Facebook zijn onderhevig aan de Facebook Gebruikersvoorwaarden en Verklaring van Rechten en Verantwoordelijkheden.

Benodigdheden

 • Een Facebook-account.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: hoe filmpje op youtube zetten

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 15 Een YouTube video op Facebook plaatsen: 10 stappen (met afbeeldingen). De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *