Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 15 10 tips waarmee je meer Instagram volgers krijgt in 2022

[Top] 15 10 tips waarmee je meer Instagram volgers krijgt in 2022

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 15 10 tips waarmee je meer Instagram volgers krijgt in 2022 dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

WIJ PROBEREN ALS ONBEKENDE BEROEMD TE WORDEN OP TIKTOK IN 24 UUR #124
WIJ PROBEREN ALS ONBEKENDE BEROEMD TE WORDEN OP TIKTOK IN 24 UUR #124

Een regen aan likes en comments op Instagram krijgen? Of een kijkcijferkanon worden als je live gaat op Insta? Hoe #instafamous ben jij al? Ga professioneel aan de slag en haal het maximale uit social media. Met deze tips krijg jij binnen no time meer Instagram volgers.

10 tips voor meer Instagram volgers

Wil je meer volgers genereren op Instagram? Grote kans dat het lukt met deze 10 tips!

1. Zo kies je de mooiste foto’s

Foto! Klik! Posten maar! Zo: dat is weer een foto op in Insta. Ho, stop, ho! Tranquilo! Neem je tijd en post niet meteen de eerste beste foto op social media. Maak veel plaatjes van wat je wil posten en kies uiteindelijk de leukste uit.

2. Reageren is slim

Krijg je reacties op je foto? Reageer daar op! Instagram volgers vinden het tof als je reageert op hun berichtje. Zeg iets leuks terug en je zult zien dat mensen vaker reageren. Zo val je op en krijg je sneller meer volgers.

3. Een aantrekkelijke bio

Heb je een lege bio? Aan de slag ermee! Laat mensen zien wie je bent en waar je over post. Hoe leuker en specifieker de omschrijving in je bio, hoe meer kans je hebt op nieuwe volgers. En dat is precies wat je wilt, toch?

Ook leuk: de beste Insta captions. Goed om even mee te pakken!

meer instagram volgers tips

4. Wees onderscheidend

Zorg dat jouw Instagram account eruit springt. Post je veel over je dagelijkse leven? Dan vinden familie en vrienden dat heel leuk. Maar mensen die je niet kennen, zullen je niet heel snel volgen. Kies daarom een thema, zoals ‘fit worden’, ‘voeding’ of ‘reizen’. En post daarover! Mensen weten dan waarom ze je moeten volgen. Een slimme aanpak om snel meer volgers op Instagram te krijgen.

5. Gebruik populaire hashtags

Een andere slimme tactiek voor meer volgers is door hashtags en locatietags te gebruiken. Maak je bijvoorbeeld vaak foto’s in cafés of parken? Voeg een locatietag toe, in je Insta post én in je Insta Stories. Zo ben je zichtbaarder op Instagram en help je mensen erachter te komen of een plek de moeite waard is.

Bijkomend voordeel: met hashtags word je sneller vindbaar. Kies voor specifieke, populaire hashtags en bedenk ze niet zomaar zelf. Gaat je account bijvoorbeeld over de nieuwste food trends? Maar focus je je alleen op gezond eten? Ga dan eerder voor #healthyfood dan #food. Het is even uittesten, maar je wordt er vanzelf handig in.

6. Post niet té vaak!

Voel niet de dwang dat je per se iets moet posten. Als je heel veel foto’s post, zal je aantal Insta-volgers niet zo snel toenemen. Post met mate. Plaats alleen de leukste foto’s en upload er zeker niet tien op een dag!

Even tussendoor: met dit blog geven we je handige tips om erachter te komen wie je Instagram heeft bekeken.

7. Kies voor een goede afwisseling

Maak je posts afwisselend qua look and feel en kies niet steeds voor dezelfde opmaak. Wissel enkele posts af met albums en colleges. Wissel af en kom creatief uit de hoek. Zo houd je je volgers scherp op je foto’s.

8. Connect met andere sociale kanalen

Meer volgers krijgen? Plaats je foto ook op andere socials! Mensen die jou al volgen op Twitter of Facebook zullen je dan misschien ook volgen via Instagram. Hallo nieuwe volgers!

9. Taggen maar!

Wat je ook kunt doen is andere accounts taggen. Vraag merken, leveranciers of andere accounts om een linkje te plaatsen naar je account wanneer dat relevant is. Zo zullen meer mensen je Insta checken en daar kunnen weer meer volgers uitkomen. Handig!

10. Testen, testen, testen

Ben je al een tijdje foto’s aan het posten op je Insta? Kijk dan welke foto’s zorgden voor de beste resultaten. Check hierbij niet alleen het aantal likes, maar houd ook in de gaten hoeveel nieuwe volgers je hebt na een post. Onderzoek welke hashtags goed werken, welke posts het beste aanslaan en waar de likes mee binnenstromen. Ook is het handig om ons blog over het beste moment om te posten op Instagram te lezen. Op die manier weet je wat wel en niet werkt om meer volgers op Instagram te krijgen.

Ook nog mogelijk: experimenteren met advertenties

Oké, heb je echt bij alle stappen een vinkje gezet? En vind je die paar extra volgers per maand toch nog te weinig? Experimenteer met Instagram advertenties. Het is geen gratis manier om volgers te krijgen, maar het werkt wel. Door verschillende advertenties voor een korte periode aan te zetten, kun je zien wat echt voor je werkt. Het enige dat je moet hebben, is een business account.

Meer weten?

Ben je helemaal gek van Insta? Dan is het artikel over Instagram updates ook wat voor jou! Zo geniet je volle bak van Instagram op je mobiel, met de nieuwste functies. Dan maakt het niet uit of je nou een iPhone 12, OPPO Find X5 of een Samsung Galaxy S23 hebt.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: beste instagram volgers kopen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 15 10 tips waarmee je meer Instagram volgers krijgt in 2022. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *