Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 149 HET DELEN VAN EEN BESTAND MET SHAREFILE IN OUTLOOK

[Top] 149 HET DELEN VAN EEN BESTAND MET SHAREFILE IN OUTLOOK

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 149 HET DELEN VAN EEN BESTAND MET SHAREFILE IN OUTLOOK dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

M365 Versleutelde email versturen
M365 Versleutelde email versturen

In deze handleiding geven wij een antwoord op de vraag hoe u een bestand kunt delen met ShareFile in Microsoft Outlook. Aan de hand van eenvoudige stappen geven wij hier een antwoord op. Lukt het na volgen van deze stappen niet, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag gerust aan het werk!

Uiteraard realiseren wij dat wij niet al uw vragen in deze introductiegids kunnen beantwoorden. U kunt daarom uw vraag stellen per mail support@hupra.nl of bellen met onze helpdesk. Bij urgente storingen buiten kantoortijden kunt u bellen naar het telefoonnummer van uw contactpersoon voor uw organisatie.

Hupra helpt u graag. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Stap 1:

U start met het openen Microsoft Outlook.

Stap 2:

In Outlook opent u een nieuwe e-mail.

Stap 3:

Rechts bovenin ziet u de ShareFile plug-in. U klinkt op ‘bestanden bijvoegen’. Selecteert van PC en klikt op aangepaste instellingen.

Stap 4:

U ziet nu de standaardinstellingen die voor uw organisatie zijn toegepast en kunt deze naar wens aanpassen. Als u dit gedaan heeft, klikt u vervolgens op OK.

Stap 5:

U kunt nu het bestand selecteren die u wilt verzenden.

Stap 6:

Het bestand wordt nu als ShareFile-bijlage toegevoegd aan e-mail.

Stap 7:

U kunt nu de geadresseerden invullen en uw bericht verder aftypen.

Stap 8:

Als u de functie ‘encrypted e-mail’ heeft, kunt u de volledige e-mail ook nog versleuteld verzenden. U klikt hiervoor links bovenin op ‘Versleuteling uit’.

Stap 9:

U krijgt nu een pop-up te zien met de standaardinstellingen en kunt deze naar wens aanpassen. U klikt vervolgens op ‘OK’.

Stap 10:

Links bovenin ziet u nu dat groene slotje gesloten is en de versleuteling staat aan. Zowel het bericht als de bijlagen worden nu versleuteld verzonden.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/mail-versleuteld-versturen-outlook-p1r99ay1

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 149 HET DELEN VAN EEN BESTAND MET SHAREFILE IN OUTLOOK. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *