Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 146 Toegang op afstand

[Top] 146 Toegang op afstand

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 146 Toegang op afstand dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Wifi verbinding maken met een netwerk in Windows 10
Wifi verbinding maken met een netwerk in Windows 10

Toegang tot externe computers vanaf een andere computer of mobiel apparaat

Werk vanuit huis of blijf productief terwijl u op zakenreis bent, met naadloze toegang tot uw computer op kantoor.

Werken vanuit huis. Werken op zakenreis. Of misschien wilt u gewoon eens ergens anders werken. Met TeamViewer-tools voor toegang op afstand kunt u productief blijven waar u ook bent. Waar ook ter wereld, de bestanden en programma’s op uw computer zijn met een paar klikken beschikbaar.

Ondersteund door een razendsnel wereldwijd netwerk kunt u met de TeamViewer software-tools voor toegang op afstand altijd en overal verbinding maken met uw werkcomputer. Zo kunt u op afstand met programma’s op uw eigen computer blijven werken. U hebt toegang tot bestanden alsof u achter uw PC zit. Snel. Makkelijk. Veilig.

Maak op afstand verbinding met uw PC. Zonder dat langzame VPN-verbindingen of beveiligingsrestricties van het netwerk problemen veroorzaken.

“VPN werkt prima op openbare wifi,” zei nog nooit iemand.

Wifi in een café. Gedeelde internetverbinding in een hotel. Onbeveiligde verbindingen op het vliegveld. Natuurlijk, u hebt VPN-toegang tot uw bedrijfssystemen. Maar zeg nou zelf. Op afstand werken met VPN op een openbaar wifi-netwerk is niet echt een productieve combinatie.

Op afstand werken betekent dat u toegang moet hebben tot bestanden op netwerkschijven. En programma’s op uw werkcomputer. TeamViewer biedt u een alternatief voor VPN dat eenvoudig, betaalbaar en veilig is. U kunt dus altijd aanmelden en toegang krijgen tot uw computer, waar u ook bent.

TeamViewer is opgebouwd met cloudbased netwerkcompressie en end-to-endversleuteling met 256-bit RSA-sleutels. Zo hebt u altijd veilige toegang tot uw lokale bestanden. Zonder VPN. Altijd. Zelfs via openbare wifi, mobiele hotspots en trage verbindingen. TeamViewer helpt u om waar ook ter wereld productief te werken.

Remote printing from tablets and mobile devices

Los noodgevallen op het werk op, waar u ook bent

Noodgevallen op het werk komen nu eenmaal voor. Systemen houden ermee op. Er spelen juridische kwesties. IT-noodgevallen houden er geen rekening mee dat het weekend is, of dat u ziek bent of op vakantie.

Met de oplossing voor toegang op afstand van TeamViewer bent u slechts een paar klikken verwijderd van uw werkcomputer. Krijg toegang tot uw netwerkbestanden. Los onverwachte problemen op. Het maakt niet uit waar u bent.

Geen laptop in de buurt? Gebruik de mobiele TeamViewer-app voor iOS of Android. Maak direct verbinding met een externe computer vanaf uw mobiele apparaat. Open uw bestanden en computerprogramma’s. Print externe bestanden op uw eigen printer, direct vanaf uw telefoon. Alles van uw externe bureaublad met hoge resolutie wordt geschaald naar het scherm van uw telefoon. Door de ondersteuning van meerdere platforms van TeamViewer kunt u vanaf ieder apparaat verbinding te maken met een ander apparaat.

De eenvoudige oplossing voor toegang op afstand

TeamViewer is een van de meest favoriete externe bureaubladtools met elk uur meer dan 30.000 nieuwe downloads. Met TeamViewer kunnen systeembeheerders op afstand toegang krijgen tot servers. Veilig. Ongeacht uw locatie. Zonder VPN.

Zakelijke gebruikers kunnen TeamViewer gebruiken om op afstand toegang te krijgen tot hun werkcomputer terwijl ze op reis zijn of op locatie werken.

Met TeamViewer maakt u eenvoudig verbinding met computers op afstand. Ongeacht uw locatie. Op elk moment. Werk op afstand terwijl u op zakenreis bent. Of werk eens een dagje buiten de deur. Met TeamViewer bent u slechts een paar klikken verwijderd van probleemloze toegang op afstand.

  1. Download en installeer de TeamViewer-software op de computer waarmee u verbinding wilt maken. Stel onbeheerde toegang in.
  2. Geef uw computer een naam en stel een wachtwoord in.
  3. Installeer TeamViewer op de computer die u wilt gebruiken om verbinding mee te maken. Voeg het apparaat aan uw partnerlijst toe.
  4. Om toegang te krijgen tot de externe computer, selecteert u de naam van de computer uit uw partnerlijst en maakt u verbinding.

Zodra u verbinding hebt, ziet u het externe bureaublad, kunt u de muis en het toetsenbord overnemen en werkt u erop alsof u daadwerkelijk achter de computer zit. Zet de externe computer in de slaapstand en wek de computer vanuit TeamViewer als u weer toegang wilt krijgen.

Functies

Functionaliteit die het makkelijk maakt om op afstand te maken, zonder dat het u aan iets ontbreekt

Wilt u TeamViewer eens uitproberen?

Probeer onze producten gratis tijdens een proefperiode van 7 dagen. We sturen u alles wat u nodig hebt om meteen aan de slag te gaan en de productiviteit van uw team te verhogen.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/verbinding-maken-met-andere-pc-via-netwerk-7otzapdd

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 146 Toegang op afstand. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *