Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 146 Maak eenvoudig je eigen woordenwolk

[Top] 146 Maak eenvoudig je eigen woordenwolk

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 146 Maak eenvoudig je eigen woordenwolk dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Cách tạo VPS Window miễn phí trên Digital Ocean | Kien Le TV
Cách tạo VPS Window miễn phí trên Digital Ocean | Kien Le TV

Als je een tijdschrift wilt gaan maken, kun je dat op geheel eigen wijze invulling geven. Hierdoor wordt je tijdschrift heel persoonlijk. Je kunt gebruik maken van de sjablonen uit ons online bewerkingsprogramma of een blanco pagina invullen met je eigen tekst en foto’s. Wanneer je aan de slag gaat met het opmaken van een blanco pagina, kun je ook met tekst en foto’s ‘spelen’ om deze meer in het oog te laten springen. Zo kun je bijvoorbeeld een woordenwolk maken. Ook wel een ‘Word Cloud’ genoemd.

Een woordenwolk

Je komt een woordenwolk (ook wel: Tag Cloud of Word Cloud) vaak tegen op het internet. Zo heb je bijvoorbeeld bloggers die een woordenwolk gebruiken om de thema’s van hun blog overzichtelijk te maken voor bezoekers. Maar een woordenwolk kan ook een leuke illustratie zijn in een tijdschrift. Wanneer je met verschillende lettertypes, kleuren en vormen speelt, kun je deze écht in het oog laten springen.

Hoe te maken?

Je kunt gemakkelijk zelf je eigen woordenwolk maken op het internet met een Word Cloud Generator. Deze tool kun je gratis gebruiken. Het werkt eenvoudig: je voert een woordenlijst in – inplakken of uploaden – en maakt een keuze uit opties als lettertype, afmetingen en kleuren. Meestal kun je woorden bij elkaar houden door er een tilde ~ tussen te typen; bijvoorbeeld om frasen of zinnen te gebruiken. Je kunt onbeperkt spelen met de mogelijkheden en het resultaat downloaden naar je computer (of een screenshot maken).

Zie hier twee voorbeelden:

1- Als inhoudsopgave in een tijdschrift voor een verjaardag.

Woordenwolk-vb1.jpg

2- Als samenvatting in een zakelijk tijdschrift.

Woordenwolk-vb2.jpg

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: word cloud maken gratis

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 146 Maak eenvoudig je eigen woordenwolk. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *