Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 144 In Welke Extensie / Formaat Moet Ik Bestanden Uploaden Naar YouTube?

[Top] 144 In Welke Extensie / Formaat Moet Ik Bestanden Uploaden Naar YouTube?

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 144 In Welke Extensie / Formaat Moet Ik Bestanden Uploaden Naar YouTube? dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How To Upload Movie Clips On YouTube Without Copyright
How To Upload Movie Clips On YouTube Without Copyright

In deze blog leg ik uit wat het beste formaat van je bestand is om te uploaden naar YouTube.

Zorg voor goede kwaliteit, bij voorkeur in HD

Zorg voor een goede kwaliteit video. Neem je video bij voorkeur op in HD. Neem op in de beeldverhouding 4:3 of 16:9. De meeste opnameapparaten nemen tegenwoordig standaard in HD op met een beeldverhouding van 16:9. Is het voor jou onduidelijk of je camera in HD opneemt? Raadpleeg dan de handleiding van je camera.

Ook in HD heb je verschillende kwaliteiten. Een opname in HD met 25 beelden per seconden is meer dan genoeg. Ook voor weergave of grotere tv’s / flatscreens.

In welk formaat uploaden?

YouTube accepteert alle videoformaten. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het wordt “gegeten” door YouTube.

YouTube adviseert om MP4 als extensie/formaat te gebruiken. Voordeel van een MP4 bestand is dat dit bestand niet zoveel megabyte bevat dan bijvoorbeeld een AVI bestand (geen grote bestanden dus). Dit scheelt in uploadtijd en uploaddata. Daarnaast geeft een MP4 bestand een betere beeldkwaliteit dat een FLV bestand. Tot slot is een MP4 bestand veel beter van kwaliteit (als het op een groot scherm wordt afgespeeld) dan bijvoorbeeld een FLV of SWF bestand.

In welk formaat kan ik mijn video downloaden?

YouTube heeft ook een functionaliteit dat je geüploade video’s kunt downloaden. Vooral handig als je een backup wilt maken van je video’s (voor het geval YouTube je account wist). De geüploade video’s worden in MP4 bestand aangeboden. Deze extensie kun je niet veranderen.

Heb je bijvoorbeeld een FLV bestand geupload, dan kun je dit bestand uitsluitend als MP4 bestand downloaden.

In deze video leg ik stap voor stap uit hoe je een YouTube video in MP4 formaat kunt downloaden vanaf je eigen YouTube kanaal:

Meer tips over YouTube en Videomarketing?

Download het gratis E-book: 10 videomarketing tips voor beginners. Speciaal voor ondernemers!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: film uploaden youtube

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 144 In Welke Extensie / Formaat Moet Ik Bestanden Uploaden Naar YouTube?. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *