Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 14 Verzonden e-mail bekijken

[Top] 14 Verzonden e-mail bekijken

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 14 Verzonden e-mail bekijken dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

how to unarchive mail in gmail | how to find archived emails in gmail | how to unarchive gmail
how to unarchive mail in gmail | how to find archived emails in gmail | how to unarchive gmail

Nadat u een e-mailbericht hebt verzonden, wilt u dat e-mailbericht ook kunnen terugvinden en mogelijk opnieuw verzenden of naar iemand anders doorsturen. Uw berichten worden opgeslagen in de map Verzonden items. Als u de map Verzonden items niet ziet, moet u mogelijk uw Outlook-instellingen wijzigen.

U kunt de map Verzonden items vinden in de mappenlijst. Als u meerdere e-mailaccounts hebt in Outlook, heeft elk e-mailaccount een eigen map Verzonden items.

 1. Klik op Verzonden items in de mappenlijst.

  Tip: Als u de map Verzonden items niet ziet, klikt u op de pijl (>) links van de accountmap om de lijst met mappen uit te vouwen.

 2. Selecteer het bericht dat u wilt weergeven.

  E-mailberichten kunt u snel vinden met behulp van de zoekfunctie. Zoek op trefwoorden in het bericht of op de naam van een persoon. Als u uw zoekopdracht wilt beperken tot een bepaalde persoon of de onderwerpregel, typt u Aan:<gebruikersnaam> of Onderwerp:<trefwoord gebruikt in de onderwerpregel>.

Ik kan een item niet vinden in mijn map Verzonden items

Er zijn verschillende redenen waarom een item mogelijk niet wordt weergegeven in de map Verzonden items.

 • Het item is nog niet verzonden. Als het e-mailbericht niet is verzonden, bijvoorbeeld vanwege verbindingsproblemen of aanmeldingsproblemen, blijft het mogelijk hangen in de map Postvak UIT. Als u een bericht ziet in de map Postvak UIT, moet u ervoor zorgen dat uw verbinding werkt.

 • Het item is te oud. Veel e-mailaccounts zijn zo ingesteld dat verzonden items alleen voor een bepaalde periode worden gesynchroniseerd. Als u bijvoorbeeld de Exchange-modus met cache of een IMAP-account gebruikt, kunt u ervoor kiezen om slechts enkele weken of maanden e-mail offline te houden. Als u dit interval wilt wijzigen, gebruikt u de volgende stappen.

  • Selecteer Bestand > Accountinstellingen > Accountinstellingen.

  • Selecteer uw e-mailaccount en klik vervolgens op Wijzigen.

  • Wijzig de schuifregelaar E-mail om de schuifregelaar offline te houden in een langer interval.

 • Het item is verwijderd. Controleer de map Verwijderde itemsof Prullenbak.

Ik kan mijn map Verzonden items niet vinden

Mogelijk kunt u uw verzonden e-mailberichten niet weergeven als Outlook niet is ingesteld om een kopie van verzonden items te bewaren.

 1. Selecteer Bestand > Opties > E-mail.

 2. Schuif omlaag naar Berichten opslaan en controleer of het selectievakje Kopieën van berichten opslaan in de map Verzonden items is ingeschakeld.

Zie ook

Een e-mailbericht opnieuw verzenden

Hulp krijgen wanneer uw e-mailberichten niet worden verzonden

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: verdwenen mails terughalen gmail

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 14 Verzonden e-mail bekijken. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *