Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 14 Borden maken op Pinterest

[Top] 14 Borden maken op Pinterest

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 14 Borden maken op Pinterest dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Sử Dụng Pinterest Kéo Traffic Và Marketing Online MIỄN PHÍ
Sử Dụng Pinterest Kéo Traffic Và Marketing Online MIỄN PHÍ

Borden maken op Pinterest waarom en hoe doe je dat?

Borden maken op Pinterest

Pinterest is dé online visuele zoekmachine. Duizenden gebruikers struinen dagelijks pins af op zoek naar dingen om te doen, te kopen of te proberen. Als ze iets interessants zien bewaren ze dat in hun “moodboards”. Op Pinterest zijn deze moodboards (of “borden”) heel belangrijk. Ook voor jou als zakelijke Pinterest gebruiker zijn borden belangrijk om jouw pins in te kunnen bewaren. Hoe kan je borden maken op Pinterest? Waar moet je aan denken als je jouw zakelijke account gaat inrichten? Ik vertel je er meer over.

Relevante borden zijn belangrijk op Pinterest

Het maken van de juiste borden op Pinterest is erg belangrijk. Het is namelijk dé plek waar je jouw pins gaat verzamelen. Pinterest hecht veel waarde aan de bordnaam en de omschrijving van dat bord. Pinterest kan jouw content namelijk veel beter “plaatsen” als hij weet waar dat bord over gaat.

Zoekopdrachten op Pinterest

Als iemand een zoekopdracht intypt bovenin de zoekbalk van Pinterest en er is een match, dan wordt jouw pin en bord beter gerankt en bovenin geplaatst. Gebruik dus ook zeker zoekwoorden als jij borden gaat maken.

Vindbaarheid van pins op borden

Borden dienen als mapjes waarin je pins plaatst. Ieder mapje “bord” krijgt een eigen naam. Als deze naam een zoekwoord is bevordert het de vindbaarheid van het bord en de pins die zich erin bevinden.

Maak dus relevante borden aan met zoekwoorden!

Als je net start met Pinterest zijn ongeveer 10 tot 15 borden prima. Maar heb je erg veel content en wil je heel veel en vaak pinnen? Dan kan je er ook meer maken. Je mag er van Pinterest oneindig veel maken. De kans is alleen dat je het overzicht kwijtraakt.

Borden maken van de categorieën

Heb jij een website met een shop? Of blog jij veel over verschillende onderwerpen dan kan jij die categorieën aanhouden om borden te maken.

Afhankelijk of jij een desktop, tablet of mobiel gebruik kan je nieuwe borden maken met het plusje.

Wil jij jouw borden terugvinden? Klik dan op “bewaard” zo heten de borden tegenwoordig.

Weet jij al welke borden jij gaat maken?

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/zoeken-op-pinterest-bldes5l7

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 14 Borden maken op Pinterest. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *