Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 139 Een reservekopie terugzetten op uw iPhone, iPad of iPod touch

[Top] 139 Een reservekopie terugzetten op uw iPhone, iPad of iPod touch

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 139 Een reservekopie terugzetten op uw iPhone, iPad of iPod touch dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

#200: Hướng Dẫn Sao Lưu Toàn Bộ Dữ Liệu Trên iPhone ( Backup dữ liệu trên iPhone )
#200: Hướng Dẫn Sao Lưu Toàn Bộ Dữ Liệu Trên iPhone ( Backup dữ liệu trên iPhone )

Een iCloud-reservekopie op uw apparaat terugzetten

 1. Schakel het apparaat in. U ziet een scherm met ‘Hallo’. Als u het apparaat al hebt geconfigureerd, moet u alle inhoud wissen voordat u deze stappen kunt volgen om de reservekopie terug te zetten.
 2. Volg de configuratiestappen op het scherm tot u bij het scherm ‘Apps en gegevens’ komt. Tik nu op ‘Zet iCloud-reservekopie terug’.
 3. Log in bij iCloud met uw Apple ID.
 4. Kies een reservekopie. Kijk naar de datum en grootte van elke reservekopie en kies de meest relevante. Nadat u een reservekopie hebt gekozen, wordt de overdracht gestart. Als in een bericht wordt gemeld dat een nieuwere softwareversie is vereist, volgt u de stappen op het scherm om bij te werken. Als u geen stappen op het scherm ziet die u helpen bij te werken, leest u hier wat u moet doen.
 5. Wanneer u hierom wordt gevraagd, logt u in met uw Apple ID om uw apps en aankopen te herstellen. (Als u iTunes- of App Store-materiaal hebt gekocht met meerdere Apple ID’s, wordt u gevraagd om bij elke Apple ID in te loggen). Als u het wachtwoord bent vergeten, kunt u tikken op ‘Sla deze stap over’ en het later invoeren. U kunt de apps niet gebruiken totdat u inlogt met uw Apple ID.
 6. Zorg dat u verbonden blijft met wifi en wacht tot de voortgangsbalk verschijnt en volloopt. Afhankelijk van de grootte van de reservekopie en de netwerksnelheid kan het een paar minuten tot een uur duren voordat de voortgangsbalk is volgelopen. Als u te snel de verbinding met wifi verbreekt, pauzeert de voortgangsbalk tot u opnieuw verbinding maakt.
 7. U kunt nu de configuratie voltooien en uw apparaat gebruiken. Afhankelijk van de hoeveelheid informatie kan het enkele uren of dagen duren voordat het materiaal op de achtergrond is teruggezet. Probeer zo vaak mogelijk verbinding te maken met wifi en de netvoeding te gebruiken om het proces te laten voltooien.

Uw apparaat herstellen door een reservekopie op uw computer terug te zetten

 1. Op een Mac met macOS Catalina of hoger opent u de Finder. Op een Mac met macOS Mojave of lager, of op een pc, opent u iTunes.
 2. Sluit uw apparaat aan op uw computer met een USB-kabel. Als er een bericht wordt weergegeven waarin om de toegangscode wordt gevraagd of waarin wordt gevraagd of u deze computer wilt vertrouwen of niet, volgt u de aanwijzingen op het scherm. Krijg hulp als u uw toegangscode bent vergeten.
 3. Selecteer uw iPhone, iPad of iPod touch wanneer deze verschijnt in het Finder-venster of iTunes. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet wordt weergegeven.
 4. Selecteer ‘Zet reservekopie terug’. Lees wat u moet doen als u een bericht krijgt dat de software van uw apparaat te oud is.
 5. Kijk naar de datum van elke reservekopie en kies de meest relevante.
 6. Klik op ‘Herstel’ en wacht tot het proces is voltooid. Als hierom wordt gevraagd, voert u het wachtwoord in van de versleutelde reservekopie.
 7. Houd het apparaat verbonden nadat het opnieuw is opgestart en wacht tot het synchroniseert met de computer. U kunt de verbinding verbreken als de synchronisatie is voltooid.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: back up iphone terugzetten

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 139 Een reservekopie terugzetten op uw iPhone, iPad of iPod touch. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *