Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 139 eBay, moederbedrijf van Marktplaats, leunt zwaarder op betaaldienst Paypal

[Top] 139 eBay, moederbedrijf van Marktplaats, leunt zwaarder op betaaldienst Paypal

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 139 eBay, moederbedrijf van Marktplaats, leunt zwaarder op betaaldienst Paypal dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Kia Rio 2011-2016 buying advice
Kia Rio 2011-2016 buying advice

Het moederbedrijf van de online tweedehandswinkel Marktplaats, eBay, heeft last van zware concurrentie van webwinkels als Amazon. De betaaldienst Paypay biedt echter tegenwicht.

Internetwinkelbedrijf eBay heeft woensdag een omzetprognose voor het derde kwartaal afgegeven, die marktvorsers tegenviel. Het bedrijf heeft last van stevige concurrentie, onder meer van Amazon, dat een steeds groter assortiment van steeds meer verkopers aanbiedt.

EBay, dat cijfers over het tweede kwartaal bekendmaakte, gaf aan voor het huidige derde kwartaal te rekenen op een omzet in een bandbreedte van 4,3 tot 4,4 miljard dollar.

Marktkenners gingen echter uit van opbrengsten die iets boven de 4,4 miljard dollar uit zouden komen. EBay rekent verder op een winst per aandeel van 0,65 dollar tot 0,67 dollar; analisten gingen uit van 0,70 dollar per aandeel.

Paypal houdt eBay op de been

De omzet van ’s werelds grootste internetmarktplaats bedroeg vorig kwartaal 4,4 miljard dollar, 13 procent meer dan een jaar geleden, maar iets minder dan analisten hadden voorzien. Onder de streep bleef 676 miljoen dollar over, tegen 640 miljoen dollar een jaar geleden. Onderzoekers van ChannelAdvisor wezen er echter op dat eBay de omzet in juni met 12 procent zag aandikken en Amazon met 34 procent.

Topman John Donahoe sprak van een uitdagend tweede kwartaal. Wel gaf hij aan dat betaaldienst PayPal een erg sterke periode beleefde, terwijl de webwinkel veel last had van het wereldwijd laten aanpassen van wachtwoorden nadat een database met versleutelde wachtwoorden was gehackt.

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op z24.nl

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/concurrent-van-marktplaats-n050z6gu

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 139 eBay, moederbedrijf van Marktplaats, leunt zwaarder op betaaldienst Paypal. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *