Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 139 10 redenen waarom hij nooit uit zichzelf appt, maar altijd antwoordt

[Top] 139 10 redenen waarom hij nooit uit zichzelf appt, maar altijd antwoordt

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 139 10 redenen waarom hij nooit uit zichzelf appt, maar altijd antwoordt dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hij Reageert Kortaf Op Whatsapp/SMS/Facebook? Dit Is Waarom
Hij Reageert Kortaf Op Whatsapp/SMS/Facebook? Dit Is Waarom

“Hij appt mij nooit uit zichzelf, maar antwoordt wél altijd als ik hem app.” Klinkt dat als een zin die uit je eigen mond zou kunnen komen? Je bent namelijk niet de eerste vrouw die zich afvraagt waarom sommige mannen nooit het app-initiatief nemen, maar wel alle appjes beantwoorden.

Vrouwen door heel Nederland (ahum, de wereld) staan dagelijks voor de uitdaging om dit typisch mannelijke gedrag te ontcijferen. Op het eerste gezicht lijkt alles in de goede richting te gaan. Je spreekt elkaar regelmatig en appen doe je ook redelijk vaak. Maar als je erover nadenkt, ontdek je dat het initiatief voornamelijk bij jou ligt.

Hij appt nooit uit zichzelf?

Vrouwen zijn terecht bezorgd omdat ze het gevoel hebben dat er iets aan de relatie of aan hem mankeert. Speelt hij een psychologisch spelletje met me? Is dit zijn manier van hard to get spelen? Is hij geïnteresseerd, maar houdt hij niet zo van appen? Of, laten we het niet hopen, is hij niet geïnteresseerd genoeg?

Je hebt het volste recht om jezelf af te vragen waarom hij nooit de eerste stap zet. We helpen je dit mysterieuze gedrag te ontrafelen. Dit zijn 10 redenen waarom hij nooit uit zichzelf appt, maar wel altijd antwoordt.

1. Hij houdt niet van appen

Mannen appen heel anders dan vrouwen. Eerlijk gezegd? Mannen appen met vrouwen omdat ze weten dat vrouwen dat leuk vinden. Die intrigerende, diepgaande gesprekken die je in het begin met hem hebt? Hij doet dat voor jou. Voor mannen is appen een manier om een datum te prikken, dingen te regelen en soms een meme of video te delen. Daar houdt het wel mee op. Dat hij je niet als eerste appt, kan dus helemaal niets met jou te maken hebben: het zijn de appgewoontes van mannen in het algemeen.

2. Hij wil geen relatie met je

Een zeer waarschijnlijke reden waarom hij wel berichten beantwoordt en niet zelf het initiatief neemt, is omdat hij geen toekomst met je ziet. Het contact is leuk, de gesprekken zijn prettig en hij geniet van je aandacht. Maar een relatie wordt het niet. Hij kan last hebben van bindingsangst, verlatingsangst, of hij voelt het gewoon niet sterk genoeg.

Hij vindt je leuk genoeg om contact mee te hebben. Alleen niet leuk genoeg om iets echt mee te beginnen. Kortom, hij wil best met je appen en misschien zelfs afspreken, maar niet het signaal geven dat hij je wil – door als eerste te appen.

3. Hij wil zichzelf beschermen

Het zijn niet alleen vrouwen die gekwetst zijn in hun relaties. Mannen kunnen ook dingen meemaken waardoor ze zichzelf willen beschermen tegen nog meer liefdesleed. Hij kan onzeker zijn over wat jij voor hem voelt en als gevolg daarvan zichzelf indekken tegen eventuele emotionele pijn. Vooral wanneer die onzekerheid niet beantwoord wordt met bevestiging, kan hij zichzelf terugtrekken uit de communicatie en het aan jou overlaten. Het is weliswaar niet de beste manier om ermee om te gaan, maar het is wel redelijk veilig.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

4. Hij heeft er slechte ervaringen mee

Hoewel er veel redenen kunnen zijn waarom hij nooit als eerste appt, is het mogelijk dat hij in eerdere relaties als te aanhankelijk werd bestempeld: een love bomber. Hij liet zich leiden door zijn intense gevoelens en werd plakkerig. Hij was juist degene die iedere keer als eerste appte – tot vervelens aan toe. En dat kan tot een breuk hebben geleid met ex. Daarom heeft hij misschien besloten om niet de eerste te zijn die appt.

Dit kan bovendien versterkt worden als je hem hebt verteld over een lastige man die je maar niet met rust liet. Die aanhankelijke man die je in het verleden altijd lastig viel met zijn vervelende berichten en telefoontjes. Door zulke signalen af te geven, dat je daar niet van houdt, kun je hem het initiatief ontnemen.

5. Hij is introvert in dit opzicht

Als hij nooit de taak op zich neemt om jou als eerst appen en een gesprek te beginnen, maar wel antwoordt wanneer jij begint, kan dit zijn vanwege zijn introverte persoonlijkheid. De meeste mannen hebben zowel extraverte als introverte trekken, degene met wie je praat dus ook. Hoe introvert hij is, hangt af van de situatie en de situatie waarin hij verkeert. En appen met jou, of afspreken met jou in het algemeen, kan dat introverte deel van hem oproepen en vergroten.

Het kan hem tegenhouden om aan small talk te beginnen, te veel laten nadenken voordat hij iets zegt en daardoor zal hij niet uit zichzelf appen. Maar als jij hem appt, dan reageert hij wel.

6. Hij heeft weinig zelfvertrouwen

Hij is hard van buiten, zacht van binnen. Terwijl je denkt dat deze man nergens bang voor is, heeft hij de grootste angst om afgewezen te worden. Wanneer hij je appjes ontvangt, weet hij dat je met hem wilt praten. Hij beantwoordt je berichten alsof er niets aan de hand is. Maar als hij zelf moet beginnen, komt zijn gebrek aan zelfvertrouwen naar boven. De angst om afgewezen te worden – wat we allemaal wel een beetje hebben – is voor hem te groot om het contact te initiëren.

7. Hij is druk

Van mannen wordt gezegd dat ze niet zo goed in multitasken zijn als vrouwen. Door de drukte in zijn leven heeft hij niet de tijd om zijn aandacht te verdelen over alle taken die op zijn to-do-lijstje staan. Laat staan dat hij nog moet appen. Het lijkt misschien geen geldig excuus, maar het heeft voor hem dan gewoon geen prioriteit.

Als je hem daarnaast ook niet de tijd geeft om zelf een bericht te versturen – wanneer hij wél tijd heeft – dan zal het al helemaal niet gebeuren. Dus als werkdruk de reden is: relax, begin zelf het gesprek niet en wacht tot hij wel tijd heeft.

8. Hij speelt hard to get

Ja, ook mannen kunnen hard to get spelen. Volgens onderzoek is het zelfs een techniek dat kan werken, dus je kunt het ze niet eens kwalijk nemen. Maar het kan er wel toe leiden dat ze iemand verwarren met de gemengde signalen. Dat hij niet uit zichzelf appt, kan dus betekenen dat hij wil overkomen als iemand die moeilijk te krijgen is: hard to get.

9. Hij weet dat jij als eerste appt

Wanneer de routine er eenmaal in zit, is het een gewenning geworden dat hij eerst een bericht van jou ontvangt. Sommige mannen zijn gewoon lui als het gaat om appen. Hij heeft tijd om je te appen, speelt geen hard to get en heeft er eigenlijk helemaal geen reden voor om níet te appen. Maar omdat hij weet dat jij hem wel zal appen, vertikt hij het om zelf het voortouw te nemen.

10. Hij bespeelt met meerdere vrouwen

Om terug te komen op het multitasken, kan hij zijn pijlen ook hebben gericht op meerdere vrouwen. Mogelijk ben je wel de andere vrouw in zijn leven – een maîtresse, wie weet. Misschien vermijdt hij interacties met jou om te voorkomen dat hij ontdekt wordt als vreemdganger. Of hij wil niet dat je te gehecht aan hem raakt.

Dit alles gezegd hebbende, onthoud dat geen twee mannen hetzelfde zijn. Mannen hebben verschillende redenen waarom ze nooit als eerste een appje versturen. De één verwacht dat jij degene bent die hem een bericht verstuurt, de ander wil je geen valse hoop geven. Wat de reden ook is: je weet nu de mogelijke redenen waarom hij nooit uit zichzelf appt, maar wel altijd antwoordt.

Verliefd worden is meer…

… dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/hij-reageert-niet-op-app-b7dclneh

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 139 10 redenen waarom hij nooit uit zichzelf appt, maar altijd antwoordt. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *