Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 138 Permalinks aanpassen in WordPress

[Top] 138 Permalinks aanpassen in WordPress

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 138 Permalinks aanpassen in WordPress dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

WordPress inlog url aanpassen – wordpress inlog url aanpassen
WordPress inlog url aanpassen – wordpress inlog url aanpassen

Hoe pas je permalinks aan in WordPress?

Hoe pas je permalinks aan in WordPress?

Wanneer je een nieuwe pagina aanmaakt, wordt er automatisch een permalink gegenereerd. Je kan deze permalinks aanpassen in WordPress. De permalink is de URL van jouw pagina. Deze wordt onder andere gevormd door de titel van de pagina. Dit noemen we de slug. Wanneer je niet tevreden bent over de gegenereerde permalink of je wijzigt de titel van je pagina, kan je deze slug bewerken.

Als je permalinks wil aanpassen in WordPress, klik je op de knop bewerken. Doe dit bij voorkeur alleen als je de pagina net hebt aangemaakt. Als de pagina al een tijdje online stond en je wijzigt de link, dan voorzie je best een redirect. Anders stuur je bezoekers naar een pagina die niet meer bestaat. Zo verlies je verkeer naar je website. Je kan in WordPress met een tool werken om je “broken links” in de gaten te houden.

Maak je permalink zo eenvoudig mogelijk

Goede of “mooie” permalinks zijn zowel voor de gebruikerservaring als voor SEO belangrijk. Via de instellingen > permalinks kan je voor SEO vriendelijke URL’s kiezen die bijvoorbeeld bestaan uit de titel. Zorg er gewoon voor dat zoekmachines en de gebruiker weten waarvoor jouw pagina of bericht gaat.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/wordpress-url-aanpassen-bx8wl4fi

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 138 Permalinks aanpassen in WordPress. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *