Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 138 Feature Friday: veilig grote bestanden verzenden

[Top] 138 Feature Friday: veilig grote bestanden verzenden

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 138 Feature Friday: veilig grote bestanden verzenden dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to securely share files outside your business
How to securely share files outside your business

Om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom SmartLockr, delen we elke vrijdag een nieuwe of vernieuwde feature in onze “Feature Friday”. Vandaag hebben we geen nieuwe feature, maar bespreken we er één die voor veel organisaties uitkomst zal bieden: het delen van grote bestanden. Waarom dit een groot voordeel is, lees je in deze blog.

Bereik je vaak de maximale bestandsgrootte van een e-mailbijlage? Met SmartLockr verstuur je bestanden groter dan 2GB. Probeer SmartLockr nu!

Grote bestanden sturen een probleem

Dagelijks worden er in organisaties veel bestanden heen en weer gestuurd. Dat hoeft geen probleem te zijn. Daarnaast kunnen die bestanden verschillende formats hebben, omdat organisaties applicaties gebruiken die deze verschillende formats kunnen lezen. Wat vaak een probleem kan zijn, is de grootte van het bestand.

Lees meer over veilig bestanden delen met SmartLockr

Iedereen heeft het vast weleens meegemaakt: er moet een groot bestand worden verstuurd, maar dan komt er een melding dat het bestand te groot is. Veel applicaties ondersteunen namelijk grote bestanden niet. Gelukkig zijn er applicaties op de markt die dit wel mogelijk maken, zoals WeTransfer en Dropbox. Dus het probleem met het verzenden van grote bestanden? Dat is opgelost…toch? Toch niet helemaal, als we kijken naar het veiligheidsniveau. Dit soort applicaties houden namelijk niet rekening met het veilig versturen van grote bestanden. Hun enige doel is het versturen van grote bestanden, zonder stil te staan bij veiligheid.

Geen Bestand Limitaties

Veilig grote bestanden versturen met SmartLockr

SmartLockr heeft hier de juiste oplossing voor. Met SmartLockr kan je direct vanuit Outlook, zonder enige beperkingen, bestanden versturen van 2GB en groter. Dit is veel groter dan de gemiddelde applicatie. Maar, dat is natuurlijk nog niet alles. Want versturen met SmartLockr, betekent ook veilig versturen. Dus kortgezegd: SmartLockr maakt het mogelijk om grote bestanden beveiligd te versturen. Simpel en dus veilig!

** Wat als je er na verzending achterkomt dat je de verkeerde bestanden hebt meegestuurd? Of de juiste bestanden, maar naar de verkeerde persoon? Je kan een verzonden mail intrekken met SmartLockr – Lees meer

Probeer nu vrijblijvend

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: bestand beveiligd versturen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 138 Feature Friday: veilig grote bestanden verzenden. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *