Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 138 Exporteer Thunderbird naar Outlook – Import Thunderbird naar Outlook

[Top] 138 Exporteer Thunderbird naar Outlook – Import Thunderbird naar Outlook

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 138 Exporteer Thunderbird naar Outlook – Import Thunderbird naar Outlook dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to Move Thunderbird Local Folders to Another Computer – Backup \u0026 Transfer
How to Move Thunderbird Local Folders to Another Computer – Backup \u0026 Transfer

Exporteer Thunderbird-contacten naar Outlook, een simpele instructie

Tijd om te migreren naar Outlook? Met het hulpprogramma voor het converteren van contacten van Thunderbird naar Outlook kunt u eenvoudig meerdere contacten uit uw adresboek in Thunderbird importeren naar elke versie van Outlook. Snel, gemakkelijk, volledig foutloos. Hieronder vindt u een eenvoudige stapsgewijze handleiding waarin het importeren van Thunderbird naar Outlook wordt uitgelegd.

Waarom contacten exporteren vanuit Thunderbird?

Hoewel Thunderbird absoluut een van de krachtigste en handigste e-mailclients ter wereld is, Outlook is nog steeds veel beter dan alles in het beheren van contacten. Dat is waarom veel gebruikers, zelfs degenen die echt van Thunderbird houden, geleidelijk migreren naar Outlook en hun contacten ook exporteren van Thunderbird naar Outlook. Een andere reden voor het overzetten van contacten naar Outlook zijn oudere versies van Thunderbird die simpelweg niet alle mogelijkheden van Microsoft Office Outlook bieden.

Wees niet bang, beste gebruiker, het exporteren van uw contacten van Mozilla Thunderbird naar MS Outlook kan heel moeiteloos zijn. Lees verder om te leren hoe!

Thunderbird-contactpersonen exporteren naar Outlook

Er zijn twee manieren om contacten van Mozilla Thunderbird naar Microsoft Outlook te exporteren: handmatig en automatisch. Voor handmatig exporteren moeten alle contacten van Thunderbird worden opgeslagen in een CSV-bestand, en vervolgens dit CSV-bestand toevoegen aan Outlook. Hoewel deze methode een absoluut legitieme manier is om contacten van Thunderbird naar Outlook te exporteren, het is nog steeds niet de beste. Reden? Het is handmatig. Mensen melden verschillende problemen tijdens het gebruik van de CSV-import in Outlook waarvoor handmatige bewerking van het CSV-bestand vereist is.

Als je niet super technisch onderlegd bent, of gewoon geen tijd wilt verspillen aan het handmatig doen van dingen die perfect geautomatiseerd zijn, er is een andere manier voor jou. In deze methode, u exporteert contacten uit Thunderbird als vCard-bestanden (VCF), en importeer ze dan onmiddellijk naar Outlook als een enkel PST-bestand samengesteld door dit hulpprogramma.

Methode 1: Exporteer Thunderbird automatisch naar Outlook

Het automatisch exporteren van contacten van Thunderbird naar Outlook kan eenvoudig worden gedaan als u het vCard-formaat gebruikt. Het vCard-formaat zelf is een virtueel contactbestand (VCF) die alle informatie van een bepaald contact bevat. Echter, het importeren van meerdere VCF-bestanden naar Outlook is te veel gedoe, omdat je elk vCard-bestand handmatig zou moeten laden, een voor een.

Thunderbird Contacts Converter biedt een elegante oplossing: een eenvoudige tool om Thunderbird-adresboek in bulk te importeren in Outlook. Hier is een stapsgewijze handleiding:

Stap 1: Exporteer contacten van Thunderbird naar VCF

Uw Mozilla Thunderbird-export naar Outlook begint met het opslaan van al uw contacten in één VCF-bestand.

 1. Voer de e-mailclient Mozilla Thunderbird uit.
 2. Op de werkbalk, Klik op de “Adresboek”-Knop om het adresboek van Thunderbird te openen.
 3. In het linkerdeelvenster, selecteer welk adresboek u wilt exporteren van Thunderbird naar Outlook, of selecteer ‘Alle adresboeken’ als u totale conversie wilt.
 4. Nu, u heeft het menu “Exporteren” nodig. Klik op de Gereedschap > Exporteren menu. Dit zal het dialoogvenster voor het exporteren van contacten openen.
 5. Selecteer “vCard” als exportformaat.
 6. Typ de bestandsnaam en klik op “Opslaan”.

Je bent bijna klaar! Het VCF-bestand is nu opgeslagen. Echter, hoewel Outlook importeren vanuit een vCard-bestand toestaat, dit is moeilijk aan te bevelen, omdat Outlook een VCF-bestand met meer dan één contactpersoon eenvoudig niet correct kan importeren.

Stap 2: Importeer Thunderbird-contacten naar Outlook als PST

 1. Download ons vCard naar PST converter hulpprogramma. Deze tool converteert contacten die zijn geëxporteerd van Thunderbird naar Outlook PST.
 2. Voer het hulpprogramma uit en geef de locatie van het vCard-bestand op(s) van stappen 5-6 bovenstaande.
 3. Klik op de “Mappen scannen” knop. Het programma scant de opgegeven map en ontdekt alle VCF-bestanden om naar Outlook te importeren.
 4. Vervolgens, Klik op de “PST opslaan”-knop om VCF naar het PST-formaat te converteren.
 5. Tenslotte, open Outlook en laad contacten uit Thunderbird als PST met behulp van de Bestand > Open Outlook-gegevensbestand menu onderdeel.

Voila! U hebt contacten van Thunderbird naar Outlook geïmporteerd. Dit werkt voor 2010, 2013, 2016, 2019 versies, en ook oudere. Merk op dat vCard naar Outlook-contactconversiesoftware het mogelijk maakt om contacten in meerdere individuele vCards te converteren (*.VCF) bestanden en contacten verpakt in één VCF-bestand (bestand met meerdere contacten).

Methode 2: Handmatig contacten importeren in Outlook vanuit Thunderbird

Deze methode vereist meer handmatige stappen en is daarom meer tijdrovend, maar werkt zelfs op oudere versies van Thunderbird- en Outlook-e-mailclients.

Stap 1: Exporteer Thunderbird-contacten naar CSV

De CSV (Komma’s gescheiden waarden) indeling kan worden gebruikt om uw Thunderbird-contacten op te slaan.

 1. Start Thunderbird.
 2. Klik op de knop “Adresboek” op de werkbalk, of gebruik de Gereedschap > Adresboek menu.
 3. Selecteer adresboeken die u naar Outlook wilt exporteren.
 4. Klik op de Gereedschap > Exporteren menu om het exportdialoogvenster uit te voeren.
 5. Selecteer het CSV-formaat in het exportdialoogvenster en typ de bestandsnaam van het bestand dat u wilt opslaan.
 6. Klik op de knop “Opslaan”.

Stap 2: Importeer contacten van Thunderbird naar Outlook 2016, 2013, 2010 als CSV

Nadat u contacten naar CSV hebt geëxporteerd, u moet dit CSV-bestand importeren in Outlook. Hier is hoe je dit kunt doen:

 1. Voer Microsoft Outlook uit.
 2. In de Bestand menu, Klik op de Open | Importeren item (vooruitzicht 2003, 2007, 2010), of selecteer de Exporteren / importeren item op de Bestand lint (vooruitzicht 2013, 2016).
 3. Het importdialoogvenster wordt geopend. Selecteer de importeeroptie “Importeren uit andere map of bestand”. Klik volgende.
 4. Selecteer ‘Door komma’s gescheiden waarden (ramen)”. Dit is het CSV-formaat. Merk op dat u de “Windows” -versie van het CSV-bestand nodig heeft. Anders, importeren naar Outlook mislukt.
 5. Klik volgende.
 6. Blader naar een CSV-bestand om contacten uit te importeren.
 7. Selecteer de importoptie. Dit is een van de volgende:
  • Vervang duplicaten door items die zijn geïmporteerd vanuit CSV
  • Toestaan duplicaten te creëren
  • Geen duplicaten importeren De vuistregel is: als Outlook-contactpersonen mogelijk nieuwere gegevens hebben dan degene die u importeert vanuit Thunderbird, u moet toestaan dat duplicaten worden gemaakt. Anders, de gegevens van Thunderbird overschrijven bestaande contacten in Outlook.
 8. Klik volgende.
 9. Selecteer de map in het Outlook-profiel waar u de geïmporteerde contacten uit Thunderbird wilt toevoegen. Klik volgende.

Stap 3: Wijs CSV-velden van Thunderbird-contactpersonen toe aan velden in Outlook

oke, dit is waar je wat handmatige handelingen nodig hebt. Zie je, contacten in Thunderbird hebben dezelfde informatie als in Outlook, maar velden hebben een andere naam. Bijvoorbeeld, het veld “Organisatie” is toegewezen aan “Bedrijf”, en “ZipCode” wordt toegewezen aan “Postcode”. Om ervoor te zorgen dat Outlook uw geïmporteerde contacten van Thunderbird correct leest, je moet ze opnieuw toewijzen.

Zo, nadat u de map in de bovenstaande pt.9 hebt geselecteerd, u moet velden in kaart brengen:

 1. Klik op de knop “Aangepaste velden toewijzen” in het importdialoogvenster.
 2. Het toewijzingsvenster wordt geopend. Wijs velden aan elkaar toe door elk veld van links te slepen (Thunderbird) naar de overeenkomstige tegenhanger aan de rechterkant (vooruitzicht). Als je klaar bent, Klik Af hebben.
 3. Het importproces begint. Typisch, het duurt even om Thunderbird-contacten over te zetten naar Outlook.
 4. Outlook-contactpersonen worden aangemaakt.

* – Sommige velden en valleien zoals “Foto” kan niet overgebracht worden van Thunderbird naar Outlook.

Gefeliciteerd! U hebt contactgegevens uit Thunderbird geëxporteerd en als een CSV-bestand in Outlook geïmporteerd. Goed gedaan.

Houd er rekening mee dat als u niet wilt knoeien met het handmatig opnieuw toewijzen van CSV-velden, overweeg om de beschreven optie voor automatisch overzetten te gebruiken bovenstaande.

Gevolgtrekking

Zoals je kan zien, met Thunderbird naar Outlook Converter kun je Thunderbird-contacten exporteren naar Outlook 2013, 2016 in een oogwenk.

Moet berichten van Thunderbird naar Outlook importeren?

OK, deze pagina vertelt hoe u contacten vanuit Outlook kunt importeren in Outlook. Twee manieren om dat te doen, werkelijk. Maar wat als u ook berichten van Thunderbird naar Outlook moet importeren? Ook geen probleem. Deze pagina legt uit wat u moet doen om Thunderbird-e-mails naar Outlook te exporteren, ongeacht versies, en op 32-bits en 64-bits systemen.

Neem contact op met Fields Maping Voorbeeld:

“Bedrijfsadres” sectie kan als volgt worden afgebeeld:

 • Organisatie > Bedrijf
 • Werk adres > Zakenstraat
 • Werk adres 2 > Zakenstraat 2
 • work Stad > bedrijf Stad
 • work State > zakelijke State
 • work ZipCode > Zakelijke Postcode
 • work Country > zakelijke Land

* -Andere velden kunnen op dezelfde manier in kaart worden gebracht.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: thunderbird mail overzetten

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 138 Exporteer Thunderbird naar Outlook – Import Thunderbird naar Outlook. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *