Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 138 Een snelkoppeling toevoegen aan het beginscherm van je iPhone: 6 stappen (met afbeeldingen)

[Top] 138 Een snelkoppeling toevoegen aan het beginscherm van je iPhone: 6 stappen (met afbeeldingen)

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 138 Een snelkoppeling toevoegen aan het beginscherm van je iPhone: 6 stappen (met afbeeldingen) dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

iOS 13 Add Website to Home Screen iPhone 11
iOS 13 Add Website to Home Screen iPhone 11

X

Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.
Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.
Dit artikel is 8.372 keer bekeken.

In dit artikel lees je hoe je een snelkoppeling naar een Safari-pagina kunt toevoegen aan het beginscherm van je iPhone.

Stappen

 1. 1Open Safari. Dat is de app met een icoontje met een blauw kompas erop.
 2. 2Zoek de pagina die je wilt opslaan. Dat kun je doen door op de zoekbalk bovenaan in het scherm te tikken, een zoekterm of website in te vullen en dan op ‘Ga’ te klikken op het toetsenbord van je iPhone.
 3. 3Klik op het icoontje ‘Delen’. Dat is een vierkantje waar een pijl uitkomt, onderaan in je scherm. Als je dat doet komt er een menu tevoorschijn.
 4. 4Scroll naar rechts en tik op Op beginscherm plaatsen. Dat doe je door naar links te vegen over de grijze opties die onderaan in het pop-up-menu staan.
 5. 5Typ een nieuwe naam voor je snelkoppeling, als je wilt. Je kunt de huidige naam verwijderen door op het kleine grijze kruisje in de rechterhoek van het veld bovenaan in je scherm te tikken.
 6. 6Tik op Toevoegen. Dat staat in de rechterbovenhoek van je scherm. Als je dat doet zet je de snelkoppeling naar de website op het beginscherm van je iPhone; om de site opnieuw te bezoeken, tik je simpelweg op het icoon van de snelkoppeling.

  • Het icoon van een bewaarde snelkoppeling ziet eruit als een app.
  • Je kunt deze snelkoppeling op dezelfde manier verslepen of verwijderen als normale apps.

  Advertentie

Tips

 • Je kunt dit ook doen op de iPad en iPod Touch.
 • Het creëren van snelkoppelingen naar websites is een goede manier om je favoriete sites op een oudere telefoon toch te kunnen gebruiken als de mobiele app-versies daarvan niet meer werken.

Advertentie

Over dit artikel

In andere talen

Deze pagina is 8.372 keer bekeken.

Was dit artikel nuttig?

Advertentie

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/website-op-beginscherm-iphone-87bwjdaa

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 138 Een snelkoppeling toevoegen aan het beginscherm van je iPhone: 6 stappen (met afbeeldingen). De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *