Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 136 Fit for free ‘oplichting’ praktijken

[Top] 136 Fit for free ‘oplichting’ praktijken

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 136 Fit for free ‘oplichting’ praktijken dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

BANKZITTERS VRIJ-MI-BO #2 (nu wel op vrijdag!)
BANKZITTERS VRIJ-MI-BO #2 (nu wel op vrijdag!)

Geldzaken & recht

Fit for free ‘oplichting’ praktijken

Fit for free ‘oplichting’ praktijken

Goedemiddag,
Om het vrij kort proberen te houden. Vorig jaar heb ik een abonnement afgesloten bij de Fit for Free. In de eerste lockdown hebben ze netjes de incasso’s stopgezet. Erg fijn aangezien ik zelf ook geen inkomsten heb tijdens deze lockdowns (18 jarige HBO student).
Nu we met z’n allen in lockdown 2.0 zitten en de sportschool al maanden dicht is blijven ze keer op keer maar incasseren, binnenkort gaat dat zo’n 60 euro worden en wie weet hoe hoog het op gaat lopen. Ik snap alle zorgen en dit en dat, maar ik kan zelf het geld ook nergens vandaan toveren, als ik een rijke ICT student was geweest had ik het met alle liefde afgestaan, maar ik heb het ook moeilijk.

Ik heb nu inmiddels meerdere malen contact proberen op te nemen met de Fit for Free via de telefoon (hebben ze afgesloten), Twitter (geen reactie) en de mail (tot 5 keer aan toe een copy-paste verhaaltje van de site als reactie).
Ik begin me er erg aan te irriteren dat ik niemand kan bereiken van dit bedrijf. Als ik het goed heb, heb ik het recht om mijn geld terug te krijgen, aangezien zij de geleverde dienst niet kunnen leveren. Ookal denken zij hier anders over, is er blijkbaar bij de Fit for Free geen 1 echt persoon die mij dit kan uitleggen; hoe en wat.
wat zijn mijn rechten hier in? Het voelt eerders alsof ik contact probeer te zoeken met een Chinees frauderend achtig bedrijf, dan gewoon met een Nederlandse Sportschool. Hoe krijg ik mijn antwoorden?
Alvast bedankt, voor uw antwoorden!

gerbera

7289 Antwoorden / 14 Vragen

Mag aannemen dat u de gesloten maanden waarvoor u betaald t.z.t. “gratis” mag inhalen. Dat ze niet bereikbaar zijn klopt niet helemaal maar kan mij er wel iets bij voorstellen omdat iedereen zijn geld terug wil hebben en dan is er straks geen sportschool meer over.

getty

4131 Antwoorden / 10 Vragen

15 december tot heden is geen maanden.

tenormin

16582 Antwoorden / 106 Vragen

Wat ik dan wel vreemd vind is dat je wel een abonnement hebt kunnen afsluiten en, zoals je zelf schrijft, door de lockdown niet kan trainen. Dat is logisch, maar als er geen Corona was geweest had je je abonnement toch ook gewoon moeten betalen? Of was je toen geen “arme student”?

4 Antwoorden / Vragen

Ben je nu echt zo dom, ..KUN JIJ WEL LEZEN..???
Die jongen heeft sinds de lockdown geen werk meer, staat er…hij zal wel een bijbaan in de horeca hebben gehad, en dat is allemaal DICHT!!!
Jezus Christus wat ben jij snel met je veroordeling..maar misschien zijn je hersentjes teveel verhit door je sjaaltje, . Ga is lekker met je blote hersenpan in de frisse wind staan. .Maar je werkt natuurlijk achter de kassa bij ” Fit For Loads of Money,”, Een wit voetje bij de baas halen..? Leer nou maar eens lezen!

tenormin

16582 Antwoorden / 106 Vragen

Lellebel, je hebt je naam goed gekozen, zo flink moet je dan schrijven naar Fit For Free om je pleidooi daar te houden. Je denkt toch niet dat de TS de enige is (helaas) die zijn baan kwijt is? En daar ga je dan ook nog speciaal een account voor aanmaken. En een avatar is meestal om jezelf te beschermen op het WWW. En nee, ik werk niet voor Fit Foar Loads of Money, ik heb mijn inkomsten van elders. Heb een heerlijk en vooral rustige avond. Weer zo iemand die denkt dat ik Arabische ben. Haha.

diumenge

11969 Antwoorden / 15 Vragen

@Lelledel123, zeg jij iets over snel veroordelen? Lees je eigen reactie nog ‘s door dan…
kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/geldzaken-recht/onterecht-aanmaning-klarna

tenormin

16582 Antwoorden / 106 Vragen

@diumenge, ah, je wordt ook al zo vriendelijk toegeschreven door Madammeke. Dan werkt ze “als mol” bij Klarna. 😉

@lellebel, zoek je nickname eens op: wat het betekent. Haha. Veel plezier met je voorbarige conclusies.

Antwoorden / Vragen

@tenormin a.k.a. internettrol
Ik heb je per ongeluk onterecht een +1 gegeven en kan m niet meer terugtrekken, weet niet hoe. Dus dan weet je dat het per ongeluk is gegaan. 🙂
Wat ben jij weirdo.
Deze student is zn baan verloren dus hij kan het niet meer betalen.
Is toch geen wiskunde ?

diumenge

11969 Antwoorden / 15 Vragen

ICT studenten zijn rijk? Weet wat geleerd.

panter22

6600 Antwoorden / Vragen

Kijk op de site van Consuwijzer. Daar wordt alles uitgelegd:
https://www.consuwijzer.nl/coronacrisis/uw-consumentenrechten-bij-het-coronavirus

marita5

11128 Antwoorden / 15 Vragen

Hallo MJ_78 ,

Compensatie

A. Wat wordt er aangeboden als compensatie voor de tijdelijke sluiting van de clubs?
Om je tegemoet te komen in de weken dat je niet fysiek in je club kunt sporten, bieden we je de mogelijkheid om compensatie aan te vragen. Klik op deze link om je gegevens voor de compensatieregeling in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat deze weken ‘toegang tot de club’ worden toegevoegd aan het einde van je abonnement. De link is geldig t/m 31 januari 2021.
Lees hier veelgestelde vragen , klik op de rode regel .
https://www.fitforfree.nl/veelgestelde-vragen

jewee

36 Antwoorden / Vragen

Ja, dat zegt de site van F4F maar wettelijk ligt het anders:

Ik kan door de coronamaatregelen geen gebruik maken van mijn abonnement. Wat zijn mijn rechten?

Door corona kunnen veel bedrijven hun diensten niet leveren zoals gebruikelijk. Denk aan sportscholen, theaters en bioscopen. Wordt de dienst niet geleverd en kunt u daardoor geen gebruik maken van uw abonnement? Dan hebt u recht op compensatie. Volgens de wet hoeft u dan tijdelijk niet te betalen. Of het bedrijf moet u terugbetalen. U kunt zelfs uw abonnement beëindigen als het bedrijf lange tijd de afgesproken dienst niet levert.

heremietkreeft

16468 Antwoorden / 202 Vragen

U kunt uw abonnement opzeggen en zie dan deze info: https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/voorbeeldbrief-abonnement-opzeggen en https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/opzeggen-stoppen-annuleren/abonnement-opzeggen .
Het lijkt mij dat u zich beroep op deze wetgeving: http://www.wetboek-online.nl/wet/BW6/74.html en dat kan in beginsel betekenen dat u het bedrijf in gebreke zou kunnen stellen. (https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/) maar of dat nu tot resutaat zal leiden vraag ik mij in alle ernst af en zo u dat doet zou ik zeker niet de termen gebruiken zoals u nu heeft gedaan in uw voorlaatste zin. Bovendien zal ‘Fit for free ‘ zich kunnen beroepen op overmacht en dan zijn de financiële procesgevolgen geheel voor u.
Ik adviseer u ook om die zin, met verwijzing naar mogelijk strafbaar feit,om de redactie te vragen die zin te verwijderen omdat u zelf bij het benutten van deze term zonder goed of aanvaardbaar bewijs op een openbaar forum als dit zelf een aangifte wegens een strafbaarfeit tegemoet zou kunnen zien.
En dan ook nog deze, al ook door anderen gesteld: als iedereen zijn/haar geld tergwenst is het snel afgelopen met dit soort bedrijven.

jewee

36 Antwoorden / Vragen

Deze komt vd site van Achmea rechtsbijstand, en mijn zoon heeft hetzelfde….ook F4F…niet bereikbaar, niet reageren.Heel vervelend.

Moet ik betalen als de sportschool door corona dicht is?

Wettelijk gezien hoeft u niet te betalen voor de periode dat de sportschool gesloten is door het coronavirus. De sportschool levert namelijk niet de dienst die u bent overeengekomen. Als u al lidmaatschapsgeld vooruit heeft betaald, moet u dat terugkrijgen. Sportscholen hebben verschillende mogelijkheden om hiermee om te gaan.

Gedeeltelijke ontbinding tijdens de coronacrisis

Bij gedeeltelijke ontbinding betaalt u geen contributie voor de periode dat de sportschool gesloten is. Het lidmaatschapsgeld voor die periode moet dan terugbetaald worden. De einddatum van uw sportschoolabonnement blijft hetzelfde.

3141 Antwoorden / 3 Vragen

1) het heeft allemaal niets te maken met uw eigen inkomen. Dus of u nu een arme of rijke student bent doet niet terzake.
waar het wel mee te maken heeft is of Fit for Free kan leveren waarvoor u betaalt. En dat is niet zo. Fit for free zit dicht, vangt ws vastelasten kosten terug of deels terug van de overheid. Het verdere ondernemersrisico dragen ze zelf, dat hoeft u niet te dragen.
aals dit dor free niet kevert kunt u wegens niet nakomen contract het contract eenzijdig opzeggen.

Pharmacopolam Circumforaneum

1389 Antwoorden / 10 Vragen

Vele studenten werken er nog bij….
Nu niet meer dus minder geld en nog betalen voor iets dat je later moet inhalen?
Vele hebben deze al gestopt en hebben nog 2 maanden tegoed.
FfF is grote organisatie en niet probleem van student.
Horeca bleef ook geen Bier afschrijven van mijn banksaldo… en kan die later dus ook niet inhalen!
Tot 2 maanden is zelf terug te boeken, en het tegoed van eerdere …..
Als ze slecht bereikbaar zijn en iedereen een standaard antwoord geven…. wegwezen.
Vele zijn al gestopt en een harde incasso aktie? Dan komt niemand meer terug en ze willen graag dat je later
die 2 maanden af gaat maken en weer lid werd, en geen andere gaat zoeken.

audb

1668 Antwoorden / 5 Vragen

Zelfs als je met corona ziek in het ziekenhuis komt te liggen is het niet mogelijk om je abbonement tijdelijk stop te zetten.

In 2009 heeft mij zus een zeer ernstige ongeluk gehad en op een mail die ik stuurde met de vraag of ze het tijdelijk stop konden zetten kreeg ik doodleuk het antwoord dat er maar een gezinds lid moest gaan sporten! tja of je daar echt zin in hebt terwijl me zus letterlijk om het randje van de dood lag om te gaan sporten vonden zij geen probleem.
Ik zou ze een aangetekendebrief sturen met daar in de mededeling dat je door het niet kunnen gebruiken van je abbonement je het contract ontbind en je de betalingen stopzet.
En maak je maar geen zorgen om de finaciele toestanden dat is dan een zorg voor hun en niet voor jou en den ene zijn dood is den ander zijn brood.

Er zijn genoeg anderen die het dan gaan over nemen.

4 Antwoorden / Vragen

Helemaal waar..!! Talloze gedupeerden, maar geen correcte afhandeling…

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vakantie & reizen

We hebben vorig jaar okt een vakantie geboekt voor 23 april 2023 en nu al voor de 2x veranderd????

We hebben vorig jaar okt een vakantie geboekt voor 23 april 2023 Nu een paar weken geleden kwamen ze met dat het hotel dicht was en we een andere uit moesten zoeken zo gezegd hebben we dat gedaan alles goed. maar nu komen ze met weer het zelfde verhaal dat het hotel dicht zit en dat zij een ander hotel aanbieden, Dit hotel zijn wij geweest en willen daar liever niet meer na toe dus nu heb wij e … Lees meer

JMA2

Geldzaken & recht

Aftrek belasting bij ziekte en OV

Beste,
Ik wil een vriendin graag helpen met een volgende situatie.
Zij reist tientallen keren per jaar voor een behandeling bij een medisch specialist.
Zij is zonder werk heeft een kleine uitkering maar heeft evengoed wel een OV kaart.
Haar treinritten worden uiteraard geregistreerd maar ja de OV kaart is al betaald en ze koopt dus geen losse tickets. Hoe kan zij eventueel ee … Lees meer

Elektronica & tv

Glasvezel aansluiting

Wat is de beste aansluiting en plaatsing van de modem en glasvezel? Lees meer

Populair in Geldzaken & Recht

Geldzaken & recht

Wie is aansprakelijk voor doodbijten hond

Vorige week is het hondje van mijn zus in een paar minuten doodgebeten door een pitbull Die pitbull was ontsnapt uit de tuin van een buurman wiens dochtertje de poort open had laten staan. Mijn zus heeft de buurman aansprakelijk gesteld en 400 euro verlangd om een nieuwe hond te kunnen kopen (haar hondje was nog maar net een jaar oud). Nu wil het geval dat de buurman niet de eigenaar is van de … Lees meer

Geldzaken & recht

Mag mijn huurbaas de woning incl mijn inboedel fotograferen bij het verkopen van de woning?

Mijn huurbaas heeft kenbbaar gemaakt de woning waar ik met mijn vriendin 3 jaar woon, te willen verkopen.
Nu wil ze ook foto’s komen maken voor op internet, terwijl er al oude foto’s zijn van toen hun hier nog woonde.
Deze woning heeft toen namelijk al eens te koop gestaan.
Ik vroeg mij af of dit zomaar mag en wat mijn rechten zijn. Zelf heb ik dit liever niet ivm privacy. … Lees meer

Geldzaken & recht

Gesjoemeld met mijn uren

Hallo allemaal,
Ook ik heb een vraag die ik graag wil stellen.
Afgelopen 2 en half jaar ben ik dienst geweest bij een groot bedrijf in de detailhandel. Nu ben ik de afhelopen maand helaas in de ziektewet beland en heb ik besloten om afscheid te nemen en ergens anders te gaan werken. Nu heb ik mijn laatste loonstrook ontvangen waar op staat dat ik in mijn ziektewet verlof uren heb staan e … Lees meer

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/voorbeeldbrief-vrij-vragen-84eeafgr

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 136 Fit for free ‘oplichting’ praktijken. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *