Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 134 Adverteren op Marktplaats – Vind voordelig nieuwe klanten!

[Top] 134 Adverteren op Marktplaats – Vind voordelig nieuwe klanten!

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 134 Adverteren op Marktplaats – Vind voordelig nieuwe klanten! dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Van 15-jarige marktplaatshandelaar tot succesvolle webshop-ondernemer
Van 15-jarige marktplaatshandelaar tot succesvolle webshop-ondernemer

Dagelijks bezoeken maar liefst 2.1 miljoen bezoekers het Markplaats platform. Massaal worden er contacten gelegd tussen kopers en verkopers. Met 36 productgroepen en 1800 verschillende categorieën is Marktplaats er voor iedereen. Om het platform aantrekkelijker te maken voor zakelijke gebruikers, biedt Marktplaats de meest bekeken plekken aan als advertenties. Binnen de advertentieveilingen van Marktplaats kunt u deze plekken inkopen. Als u dit doet, dan haalt u bezoekers met hoge koopintenties eenvoudig naar uw website of webshop!

De doelgroep op Marktplaats.

Marktplaats is er voor iedereen. Maar net als andere advertentiekanalen is de relevantie voor de een hoger dan voor de andere. Daarom leggen we u graag uit voor welke doelgroepen Marktplaats advertenties geschikt zijn.

De koopintenties van Marktplaats bezoekers liggen vaak erg hoog. Wel is het goed om er rekening mee te houden dat deze mensen veelal op zoek zijn naar een goede deal. Advertenties zijn dus heel geschikt voor outlet producten, refurbished, tweedehands deals, vergelijkingssites en dergelijke producten.

Voordelen van adverteren op marktplaats

 • Betaal per klik naar uw advertentie
 • Kosten per klik liggen veel lager dan op andere advertentiekanalen
 • Marktplaats bezoekers zijn al bereid om te een product te kopen
 • Advertenties staan op de best bekeken plekken van Marktplaats
 • Concurrentie is laag
 • 2.1 miljoen bezoekers per dag
 • Positie is te stellen door bedrag per klik

Bent u benieuwd of Marktplaats geschikt is voor u?

Als u wilt beginnen met Marktplaats of wilt weten of het platform geschikt is voor uw bedrijf. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit krijgt u van ons om een inschatting te maken:

 • Investeringsprognose
 • Prognose gemiddeld aantal klikken naar de website
 • Gemiddelde CPC voor uw branche
 • Klikratio’s naar uw advertenties & klikratio’s naar uw website

Na het maken van de prognose zullen we u ook een voorstel doen om uw Marktplaats advertentie strategie op te zetten. Zowel de prognose als ons voorstel zijn geheel vrijblijvend.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/concurrent-van-marktplaats-n050z6gu

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 134 Adverteren op Marktplaats – Vind voordelig nieuwe klanten!. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *