Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 133 2 manieren om snel een foto- of videodiavoorstelling op Facebook te maken

[Top] 133 2 manieren om snel een foto- of videodiavoorstelling op Facebook te maken

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 133 2 manieren om snel een foto- of videodiavoorstelling op Facebook te maken dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Tegenwoordig kijken steeds meer mensen graag naar korte video’s in plaats van tientallen foto’s en lange paragrafen. Als je iets opvallends op Facebook wilt plaatsen, kun je de Facebook-diavoorstellingsfunctie gebruiken om direct foto- of videodiavoorstellingen te maken. Facebook biedt zowel de Facebook-site als de app. Zo kunt u een diavoorstelling maken op Facebook op iPhone, Android, Windows en Mac.

Hoe maak je een diavoorstelling op Facebook

Hoewel de standaard Facebook-diavoorstelling-optie niet werkt of ontbreekt, kunt u nog steeds de beste Facebook-diavoorstelling-maker krijgen om een Facebook-foto of video-diavoorstelling te maken. Bovendien kun je diavoorstellingen delen op YouTube, Vimeo, Twitter en andere platforms, je kunt hier een diavoorstelling maken van foto’s, video’s en muziek voor Facebook met 2 verschillende tools.

  • Deel 1: Hoe maak je een diavoorstelling voor Facebook met Facebook Slideshow Maker
  • Deel 2: Hoe maak je een diavoorstelling op Facebook-app

Deel 1: Hoe maak je een diavoorstelling voor Facebook met Facebook Slideshow Maker

Sommige gebruikers klagen dat er niet zo’n optie voor een diavoorstelling is op de Facebook-pagina. Als u geen idee hebt dat een Facebook-diavoorstelling ontbreekt, kunt u een alternatieve Facebook-diavoorstellingsmaker gebruiken om een foto- of videodiavoorstelling voor Facebook te maken. Het is Apeaksoft Slideshow Maker waarmee gebruikers eenvoudig hun eigen video met Facebook-diavoorstellingen met fantastische effecten kunnen maken.

Voor beginners zijn de kant-en-klare diavoorstellingsstijlen en thema’s nuttig. U kunt een stijlvolle diavoorstelling voor Facebook maken door eenvoudig foto’s en video’s te importeren. Natuurlijk kunt u kleine wijzigingen aanbrengen met elke bestaande filmstijl voor diavoorstellingen. Dankzij de honderden aanpasbare filters kun je ook nieuwe thema’s maken voor het maken van Facebook-diavoorstellingen.

De ingebouwde videocontroller en foto- en muziekprocessor kunnen je hierbij helpen bewerk alle mediabestanden. U kunt bijvoorbeeld muziek toevoegen aan een diavoorstelling op Facebook in elke gewenste lengte. Na de aanpassing kunt u uw gemaakte diavoorstelling delen en opslaan op Facebook en andere mediaplatforms.

1. Maak een diavoorstelling op Facebook met 10 geweldige thema’s voor diavoorstellingen, zoals huwelijk, afstuderen, vakantie en meer.

2. Volledig compatibel met populaire video- en foto-indelingen.

3. Definieer uw unieke Facebook-diavoorstellingsthema met 48 soorten tekst, 57 soorten overgangseffecten, 43 soorten filters en 65 soorten elementen.

4. Bewerk elk video- en audiobestand met de ingebouwde media-editor.

5. Voeg achtergrondmuziek toe aan uw Facebook-diavoorstelling.

6. Veilige, schone en intuïtieve interface.

Stap 1 Download en installeer Apeaksoft Slideshow Maker. Klik Voeg hier foto (‘s) en video (‘ s) toe om de materialen te importeren in de Facebook-software voor het maken van diashows.

Foto toevoegen

Stap 2 Kies de bepaalde foto of video. Dan klikken Edit hierboven voor toegang tot de foto- of video-editor. U kunt hier roteren, foto- / video-effecten aanpassen, de duur instellen, foto / video bijsnijden en meer bewerkingsfuncties krijgen. Klik OK om op te slaan en verder te gaan.

Bewerk afbeelding

Stap 3 Om een diavoorstelling op Facebook te maken met uw eigen muziek, kunt u klikken Achtergrondmuziek toevoegen onderaan de hoofdinterface. Blader en voeg elk gewenst nummer toe. U kunt klikken Bewerk audio or Houd de originele audiotrack behalve indien nodig.

Achtergrondmuziek toevoegen

Stap 4 In het rechterdeelvenster van de maker van de Facebook-diavoorstelling kunt u instellen Thema’s, Tekst, Transitions, filters en Elementen. Klik op het bepaalde item om te downloaden en probeer het. Het voorbeeldvenster toont u alle aanpassingen onmiddellijk. Bovendien kunt u de uitvoereffecten in de Edit venster.

Kies thema

Stap 5 Nadat je een diavoorstelling op Facebook met muziek hebt gemaakt, kun je klikken Exporteren en selecteer het Facebook-compatibele videoformaat of uitvoerapparaat. Later kunt u een diavoorstelling op Facebook plaatsen om het hele proces te voltooien.

Uitvoer formaat

Deel 2: Hoe maak je een diavoorstelling op Facebook-app

Voor mobiele gebruikers kunt u ook een fotodiavoorstelling maken op de Facebook-app. Omdat het onderdeel is van een online platform voor sociale media, zijn de functies voor het maken en bewerken van diavoorstellingen beperkt. U kunt blijven lezen om te weten hoe u een diavoorstelling op Facebook kunt maken op Android, iPhone en desktop met een Facebook-diavoorstelling. Houd er rekening mee dat de functie Facebook-diavoorstelling niet op alle pagina’s en app-versies beschikbaar is.

Stap 1 Werk de Facebook-app bij naar de nieuwste versie. Het is een werkbare oplossing als u geen optie voor diavoorstellingen op Facebook hebt. Open zoals gewoonlijk een nieuw Facebook-berichtvenster.

Stap 2 Kies slideshow or Maak een diavoorstelling. Kraan Foto’s om maximaal 10 foto’s te importeren voor het maken van diavoorstellingen op Facebook. U moet de beeldverhouding aanpassen als 1: 1, 16: 9 of 2: 3. Stel de beeldduur later niet meer dan 15 seconden in.

Stap 3 Schakel vervolgens naar de Muziek sectie om het nummer te importeren. Later kunt u een titel toevoegen voor uw Facebook-diavoorstelling. Kiezen Volgende gevolgd door Post or Delen om een Facebook-diavoorstelling te plaatsen.

Facebook diavoorstelling

Als u een diavoorstelling op Facebook met meer dan 10 foto’s wilt maken, is het gebruik van Apeaksoft Slideshow Maker uw betere keuze. U kunt vooraf gemaakte en aanpasbare diavoorstellingsstijlen krijgen voor zowel beginners als experts. Bovendien kan het programma zonder beperkingen diavoorstellingen exporteren naar andere platforms en apparaten.

Al met al, als het moet maak een fotodiavoorstelling op Facebook met een paar foto’s, kunt u elke hierboven genoemde oplossing kiezen. Voor mensen die graag diavoorstellingen maken voor presentaties, tentoonstellingen, fotodia’s en andere gelegenheden, is de ingebouwde Facebook-diavoorstellingfunctie niet voldoende. Je moet standalone uitvoeren software voor het maken van diavoorstellingen om een diavoorstelling te maken met onbeperkte foto’s en video’s. Neem gerust contact met ons op als je een goed idee hebt om in 2020 een diavoorstelling op Facebook te maken.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: diashow maken facebook

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 133 2 manieren om snel een foto- of videodiavoorstelling op Facebook te maken. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *