Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 132 Wat is Zakelijk verkopen via bol.com?

[Top] 132 Wat is Zakelijk verkopen via bol.com?

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 132 Wat is Zakelijk verkopen via bol.com? dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Tutorial Verkopen via Bol.com A-Z Stappenplan Uitgelegd 2023
Tutorial Verkopen via Bol.com A-Z Stappenplan Uitgelegd 2023

Wat is zakelijk verkopen via bol.com?

Bol.com stelt zijn webwinkel open als online marketplace voor third parties, ook wel externe verkopers of verkooppartners genoemd. Dit houdt in dat bedrijven/merken hun eigen producten kunnen aanbieden via het platform van bol.com, mits deze past in de productcategorieën van bol.com. Let op: zakelijk verkopen is iets anders dan je boeken verkopen via bol.com als consument. Als consument heb je geen toestemming om producten te verkopen, hiervoor dien je in het bezit te zijn van een KvK-nummer en btw-nummer. Met andere woorden, je dient een bedrijf te hebben.

Waarom zakelijk verkopen via bol.com?

Steeds meer bedrijven verkopen via een online marketplace. Een van de redenen is dat er een verschuiving plaatsvindt in de customer journey van de klant en de consument steeds vaker aankopen doet via een online marketplace. Bol.com is de grootste e-commercespeler in Nederland en België en heeft een hoge top of mind positie bij de Nederlandse consument. Door aanwezig te zijn op dit platform bereik je een heel groot deel van de Nederlandse (en Belgische) consument. Daarnaast is bol.com één van de spelers die de afgelopen jaren een ijzersterke SEO heeft ontwikkeld. Zoek je een bepaald product via de zoekmachine Google, dan is de kans zeer hoog dat je op de eerste zoekpagina bovenaan bol.com tegenkomt. Wanneer jij gebruikmaakt van zakelijk verkopen via bol.com, dan profiteer je hier in feite van.

Facts & figures over bol.com (2019)

 • Ruim 23,000 externe verkopers
 • Maandelijks 29 miljoen bezoekers
 • 1 miljoen dagelijkse zoekopdrachten
 • De populairste mobiele winkelapplicatie van Nederland (bereik 17,6%)
 • Meer dan 10 miljoen actieve klanten
 • Gemiddeld meer dan 7.000 klantbezoeken per minuut
 • Bestellingen van bol.com kan de consument afhalen bij ruim 6.000 winkels in Nederland en België
 • De groep die het meeste bij bol.com bestellen zijn gezinnen met kinderen

Wat heb je nodig om te starten met zakelijk verkopen via bol.com?

Om te starten met zakelijk verkopen via bol.com, dien je een verkoopaccount aan te maken. Om een verkoopaccount aan te kunnen maken, heb je het volgende nodig:

 • KvK-nummer (Nederland) of inschrijving in het Handelsregister (België) (minimaal 3 weken geregistreerd)
 • Btw-nummer
 • Geldig Nederlands of Belgisch rekeningnummer (IBAN)
 • Nederlands of Belgisch postadres
 • E-mailadres waar je bereikbaar op bent
 • Bedrijfsnaam

Verder dien je om te kunnen verkopen op bol.com artikelen te hebben met een streepjescode (EAN/ GTIN/ ISBN (boeken), moeten artikelen binnen een bestaande bol.com productcategorie passen en zal je binnen 1 tot 8 dagen moeten kunnen leveren.

Ben je een zakelijke verkoper van bol.com?

Maak een account aan op hallodata.nl. Hallodata.nl is een verkoopdashboard voor bol.com verkopers, waarmee je onder andere handige inzichten krijgt in je verkopen op bol.com, voorraad kunt beheren en waardevolle notificaties ontvangt.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/bol-zakelijk-verkopen-erma0zgs

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 132 Wat is Zakelijk verkopen via bol.com?. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *