Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 132 DDoS Protectie voor het onderwijs

[Top] 132 DDoS Protectie voor het onderwijs

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 132 DDoS Protectie voor het onderwijs dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

DDoS Attack Explained | What Is DDoS Attack? | Cyber Security Training | Simplilearn
DDoS Attack Explained | What Is DDoS Attack? | Cyber Security Training | Simplilearn

Een DDoS-aanval kan iedere school treffen. Bij het uitvoeren van een DDoS-aanval wordt er in één keer heel veel internetverkeer op een server of een groep servers gericht. Het gaat om zo veel informatie tegelijk, dat de servers het niet aankunnen.

Een DDoS-aanval heeft ingrijpende gevolgen voor scholen:

Volgens de VO-raad vormen DDoS-aanvallen de grootste bedreiging in het onderwijs. Vrijwel dagelijks melden scholen dat hun netwerken als gevolg van een DDoS-aanval één of meerdere dagen platliggen. Ook schoolsysteem Magister wordt regelmatig getroffen door een DDoS-aanval, waar honderden scholen de dupe van raken. In onderstaande grafiek zie je wat er gebeurd met het internetverkeer tijdens een DDoS-aanval:

Helaas is een DDoS-aanval nooit volledig te voorkomen. Wel kunnen we maatregelen treffen om de schade tot het minimum te beperken. DataWeb maakt DDoS Protectie mogelijk door gebruik te maken van de Nationale DDoS Wasstraat (NaWas) van de stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP).

Benieuwd naar de mogelijkheden van DDoS Protectie voor uw school?

Wij geven u graag advies

DDoS-aanvallen en ander kwaadaardig verkeer snel gedetecteerd en bestreden.

24/7 bescherming tegen alle vormen van DDoS-bedreigingen.

‘Scrubbing’ van het verkeer gebeurt ongemerkt, waardoor uw applicatie of server gewoon bereikbaar blijft.

Joey Aben, Systeem- en Netwerkbeheerder van het Udens College

Het DDoS-verkeer naar uw omgeving wordt niet geblokkeerd, maar gescheiden van het legitieme verkeer. Dit wordt ook wel ‘scrubbing’ genoemd. Het legitieme verkeer wordt vervolgens doorgestuurd naar uw infrastructuur. Dit gebeurt ongemerkt, waardoor uw applicatie of server gewoon bereikbaar blijft.

Meer informatie over deze DDoS Protectie oplossing? Download de whitepaper!

Wil je net even anders, sneller, betrouwbaarder of gewoon meer of niet-standaard mogelijkheden? Dan loop je al snel tegen de beperkingen aan van de grote leveranciers. Vaak is maatwerk niet mogelijk. En als je elke keer een ander persoon spreekt, worden niet-standaard oplossingen ineens heel ingewikkeld. Dat vinden wij raar. Met persoonlijk contact, flexibiliteit en ervaring kunnen wij wel de service en maatwerk oplossingen bieden. Dat vinden we eigenlijk heel gewoon.

Wij geven u graag advies

De prijs is afhankelijk van uw locatie.

Hoe snel internet heb je echt nodig?

Je wilt zekerheid en direct hulp.

Vanuit onze klant was de vraag gekomen om een directe verbinding te leggen tussen de twee locaties van deze klant en onze SAP-hosting oplossing. DataWeb heeft een mooie oplossing bedacht waar alle partijen tevreden mee zijn. De communicatie met DataWeb loopt zeer soepel, e-mail wordt vaak binnen enkele minuten beantwoord op een duidelijke en professionele manier. De oplossing is succesvol geïmplementeerd, binnen de vooraf afgesproken oplevertermijn, tot ieders volle tevredenheid.

Ik ervaar onze samenwerking met DataWeb erg prettig. Bij technisch contact word je direct goed geholpen en in overleg is er heel veel maatwerk mogelijk waar beide partijen tevreden mee zijn. De mogelijkheid om zelf via BGP te adverteren en de aanvraag die DataWeb heeft gedaan voor ons eigen IPv6 Provider Independent subnet geven ons alle flexibiliteit en zekerheid die wij nodig hebben. Het fijne aan onze huidige verbinding is dat we een groeipad hebben die bij wijze van een telefoontje in gang gezet kan worden indien er behoefte is aan een hogere bandbreedte.

Een betrouwbare dataverbinding is voor Nabuurs een must have. Omdat we bij alle andere vestigingen positieve ervaringen hebben met DataWeb, is ook voor ons nieuwe hoofdkantoor gekozen voor DataWeb als connectivity partner.

DataWeb bewijst al bijna 10 jaar een zeer betrouwbare partner te zijn die met haar klanten meedenkt en over ruime kennis en expertise beschikt. Snelle service, korte lijnen en een uitstekend netwerk met een uptime die de 99,9% SLA ver overstijgt. DataWeb levert alle internet en IP-VPN verbindingen tussen onze 2 kantoor vestigingen en colocaties. Ik kan DataWeb van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een partner waar je écht op kunt rekenen!

Onlangs hebben wij als ANWR-GARANT de overstap gemaakt naar DataWeb. Tijdens en na twee succesvolle overgangen van verbindingen heeft DataWeb aangetoond een betrouwbare en professionele partner te zijn met het succesvol opleveren van kwalitatief zeer stabiele verbindingen. Wij kijken dan ook graag uit naar een verdere samenwerking in de toekomst.

De samenwerking tussen DataWeb en mij (bij diverse bedrijven) gaat terug tot het begin van de jaren 90 van de vorige eeuw. Al die jaren zijn zij voor mij, en voor de bedrijven waarvoor ik werkzaam ben, een betrouwbare partner gebleken. Of het nu gaat om het leveren van verbindingen op lastige plaatsen of het meedenken bij hosting/colocatie, altijd kan je met je vragen bij de medewerkers van DataWeb terecht. En zijn er een keer verstoringen, dan worden deze vlug opgepakt en afgehandeld. 100% klanttevredenheid is voor veel bedrijven een utopie, maar DataWeb weet het aardig te benaderen.

DataWeb heeft zich in de afgelopen 10 jaar als zeer betrouwbare en belangrijke partner bewezen. Ze hebben ontzettend veel kennis in huis en zijn altijd bereid om die kennis aan te wenden om met ons te sparren over opzet van verbindingen. Schakelen wanneer er changes of vragen zijn gaat super snel en je krijgt altijd iemand aan de lijn die je kan helpen.

Ik heb de samenwerking met DataWeb als plezierig ervaren. De kundigheid en servicegerichtheid van jullie medewerkers en snelheid van acteren zijn als zeer prettig ervaren en doet ons sterken in de gedachte dat we nog steeds een goede partner hebben in DataWeb!

Wij leveren sneller dan anderen. Wat ons geheim is? Dat kunnen we hier natuurlijk niet verklappen. Na 25 jaar weten we hoe het moeten aanpakken en waar de valkuilen liggen. En als iets kleinere partij zijn we net iets flexibeler dan grotere providers.

Wat kun je verwachten?

De levertijd bedraagt doorgaans tussen de 8 en 14 weken na het geven van de opdracht.

Wij geven u graag advies

Kwaliteit, betrouwbaarheid, het leveren van totaaloplossingen op maat en een lange termijnrelatie met de klant, zijn de uitgangspunten van DataWeb.

DataWeb wordt uitgebreid beoordeeld door de volgende organisaties:

Vooraf denken we mee over de beste zakelijke verbinding voor jouw situatie.

We nemen je alle projectwerkzaamheden uit handen en garanderen tijdige levering.

We garanderen 99,9% uptime en staan altijd voor je klaar. Voor vragen, overleg of iets anders.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: wat is ddos

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 132 DDoS Protectie voor het onderwijs. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *