Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 130 Top 10 WordPress contact formulieren

[Top] 130 Top 10 WordPress contact formulieren

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 130 Top 10 WordPress contact formulieren dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Voor heel veel websites is een contactformulier van essentieel belang. Je wil het je gebruikers natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken om met je in contact te komen, of dat nu is om feedback te geven, vragen te stellen, of producten of diensten aan te schaffen. Er zijn veel contactformulier plugins beschikbaar die speciaal zijn ontwikkelt om een betrouwbaar contactformulier aan je WordPress website toe te voegen. Hieronder hebben we een aantal van de beste contactformulier plugins voor je op een rijtje gezet.

Contact Form 7 – Het beste contactformulier

Contact Form 7 is niet alleen één van de meest populaire plugins, hij is nog gratis ook!

Contact Form 7 levert een pre-build wordpress contactformulier, dus het enige dat je hoeft te doen is een contactpagina op je site aanmaken, de shortcode toevoegen, en de boel online gooien. Super simpel! Echter biedt Contact Form 7 ook tal van extra features die je aan je contact formulieren kunt toevoegen, waaronder datumvelden, aanvink-vakjes, radio buttons, menu’s, en de mogelijkheid op bestanden up te loaden via het formulier. Daarbij is er de optie tot Captcha bescherming, om ongewenste spam te voorkomen.

Gravity Forms

Gravity Forms is één van de beste plugins die er verkrijgbaar zijn als het aankomt op het bouwen van geavanceerde contact formulieren met WordPress. Gravity Forms biedt veel meer dan de basisfunctionaliteiten die andere plugins bieden. Zo kun je formulieren bouwen met meerdere pagina’s, compleet met voortgangsbalkjes, evenals bestelformulieren, online enquêtes en nog veel meer. Er zijn tevens krachtige add-ons verkrijgbaar waardoor je de functionaliteiten van deze plugin nog verder kunt uitbreiden.

Calculated Fields Form

De Calculated Fields Form plugin is bij uitstek geschikt voor gebruikers die automatisch de door de gebruiker ingevoerde gegevens in de contact formulieren willen calculeren. Je kunt hiermee namelijk zogeheten dynamically calculated fields inbouwen. Hierbij wordt de data die door de gebruiker wordt ingevuld, gebruikt om resultaten weer te geven in de formulieren. Je kunt datumprikkers, checklists en dropdown lijstjes toevoegen, en vergelijkingen toevoegen waarmee een cijfer gegenereerd kan worden op basis van de ingevoerde data.

Ninja Kick Contact Form

De Ninja Kick WordPress Contact Form plugin heeft een andere benadering met betrekking tot hoe je gebruikers toegang krijgen tot formulieren. In plaats van het contactformulier op een speciale contactpagina te plaatsen, kunnen gebruikers met deze plugin op een “zwevende” knop klikken die op alle pagina’s te zien is, waarna het contactformulier wordt weergegeven. De knop is dus altijd en overal aanwezig, waardoor het formulier nooit verder dan één enkele klik weg is. De Ninja Kick Contact Form plugin is bij uitstek geschikt als je het je gebruikers zo makkelijk mogelijk wilt maken om je een bericht te sturen.

Popup Contact Form

Net als de Ninja Kick Contact Form plugin, biedt ook de Popup Contact Form plugin je de mogelijkheid om je contact formulieren op een andere manier weer te geven. Je kunt op elke gewenste plek op je website één of meerdere knoppen neerzetten, die zodra erop geklikt wordt, het contactformulier in een popup venster weergeven. Het grote voordeel hiervan is dat je de knop(pen) op relevante punten in je content kunt plaatsen, wanneer gebruikers het meest de neiging hebben om met je in contact te komen. Dankzij het popup venster kunnen ze na het invullen en versturen van het formulier direct weer terugkeren naar de pagina waar ze bezig waren.

FormCraft WordPress Form Builder

De FormCraft WordPress Form Builder plugin beschikt over een drag & drop interface waardoor je snel en simpel je formulieren kunt vormgeven zonder dat je ook maar één regel code hoeft te typen. Je ziet dus tijdens het bouwen al hoe je formulieren er voor je bezoekers uit zullen zien. Naast contactformulieren is deze plugin ook prima geschikt voor het bouwen van optin formulieren en registratie- en inschrijfformulieren.

Ninja Forms

Ninja Forms is een populaire plugin, waarvoor heel veel add-ons beschikbaar zijn om de functionaliteiten uit te breiden. De plugin beschikt over een drag & drop form interface zodat je heel snel en makkelijk een formulier op je site kunt creëren. Met de add-ons kun je nog geavanceerdere formulieren bouwen, waarmee je gebruikers bijvoorbeeld ook bestanden kunnen uploaden en betalingen kunnen doen. Als je op zoek bent naar een plugin die geen programmeer skills vereist en ook nog eens gratis is, dan zit je met Ninja Forms goed.

BigContact Contact Page

Met de gratis BigContact Contact Page plugin kun je niet alleen contactformulieren aan je website toevoegen; je kunt er ook complete contact pagina’s mee bouwen. Deze pagina’s kunnen naast je contactformulier allerlei relevante informatie bevatten, zoals je e-mail adres, telefoonnummer, de openingstijden van je bedrijf en je locatie op Google Maps. Een ideale plugin voor wie zijn contactpagina met zo min mogelijk moeite zo efficiënt mogelijk wil benutten.

Mapped Contact Form Pro

De Mapped Contact Form Pro plugin is ideaal wanneer je gebruik wil maken van Google Maps om je bezoekers te laten zien waar je bedrijf gevestigd is. Als je bedrijf meerdere vestigingen heeft, kunnen je gebruikers de kaart gebruiken om de vestiging te vinden die het dichtst bij hen in de buurt is. Vervolgens kunnen zij op de betreffende marker klikken en via het contactformulier dat er dan verschijnt, een e-mail naar die betreffende vestiging sturen. Met meer dan 60 verschillende soorten markers kun je ook heel eenvoudig verschillende soorten bedrijven identificeren.

Visual Form Builder

Deze gratis plugin maakt gebruik van een drag & drop interface, waarmee je heel simpel verschillende velden aan het formulier kunt toevoegen. Je kunt de ingezonden contactformulieren naar meerdere e-mailadressen laten verzenden, of laten opslaan in de je database om op een later tijdstip te bekijken. Er is ook een premium Visual Form Builder plugin verkrijgbaar voor als je behoefte hebt aan meer features.

Top tip – gebruik van Contactform 7

Wij zijn fan van Contact Form 7. Met onderstaande video krijg je een paar goede tips om nog meer uit deze plugin te halen

Thijs Verhoeven (1985) is een WordPress specialist en online marketeer. In 2012 richtte hij WP handleiding op en schreef hij onder andere de WordPress Handleidingen. WP Handleiding ontstond omdat Thijs ervan overtuigd is dat iedereen tegenwoordig zelf een website moet kunnen bouwen. De handleidingen, waar je ook 6 maanden lang gratis de laatste versie van ontvangt, helpen hierbij.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: wordpress contactformulier spam

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 130 Top 10 WordPress contact formulieren. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *