Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 127 Wat is WordPress?

[Top] 127 Wat is WordPress?

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 127 Wat is WordPress? dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

WordPress website maken? Ik laat het je zien! | 2020
WordPress website maken? Ik laat het je zien! | 2020

Hoe werkt WordPress?

WordPress is een gebruiksvriendelijke tool en je kunt alles vanuit een dashboard regelen. Om te beginnen kies je een thema, dat het uiterlijk van je website bepaalt. Elk thema heeft zijn eigen ontwerp, layout en functies. Je kunt een thema zelf aanpassen, en altijd switchen naar een ander thema zonder de inhoud van je website te verliezen.

Het publiceren van content wordt gedaan met behulp van een editor, waarmee je pagina’s of blog posts kunt creëren. De standaardeditor werkt met blokken, wat componenten zoals koppen, paragrafen, afbeeldingen of knoppen zijn. Met blokken kun je als het ware een pagina bouwen en zorgen voor een gestructureerde layout. Mocht je iets in de code willen veranderen, kun je eenvoudig overschakelen naar een code-editor.

Om het meeste uit je website te halen, kun je plugins gebruiken. Dit zijn extra functionaliteiten die je op jouw website kunt installeren. Er is een groot aanbod aan zowel gratis als betaalde plugins, die eenvoudig via je WordPress dashboard te installeren zijn. Plugins kunnen bijvoorbeeld de prestaties van een site verbeteren, een website beschermen tegen spam of je helpen met SEO. Over het algemeen maken plugins het maken en onderhouden van een WordPress website een stuk makkelijker.

Waarom zou ik WordPress gebruiken?

Als je een website wilt maken, is WordPress een uitstekende keuze. Het wordt door velen gezien als de beste tool om een website mee te bouwen. Dat wordt onderbouwd door het aantal websites dat op WordPress gebouwd is. Op dit moment is 37,6% van alle websites op het internet gemaakt met WordPress. Naast de populariteit van WordPress, zijn er nog genoeg andere reden om voor dit platform te kiezen.

  • Iedereen kan een website maken met WordPress. Je hoeft geen enkele kennis of ervaring met het bouwen van websites te hebben.
  • Het is gratis. Er zitten geen extra kosten aan het gebruiken van WordPress, en je kunt het met al onze hosting plannen installeren.
  • U kunt vele extra functionaliteiten aan je site toevoegen met behulp van plugins. Dit is iets waar WordPress echt uitblinkt vergeleken met andere platformen.
  • Het kan ook gebruikt worden om een webshop te maken. Bijvoorbeeld met WooCommerce of met ons eigen Webwinkel product.
  • Het is eenvoudig te installeren. Met de meeste van onze hosting plannen kun je WordPress snel installeren dankzij de 1-click installer.

Hoe begin ik met WordPress?

Om aan de slag te gaan met WordPress, selecteer je een van onze hosting plannen. Vervolgens kun je meteen beginnen met het maken van een WordPress website.

Voor bedrijven die online succesvol willen zijn

  • 200 GB
  • Onbeperkt aantal e-mailaccounts
  • Website Builder
  • 1-click WordPress
  • 5 websites

Met de meeste van onze plannen, kun je WordPress met slechts een klik installeren. Zodra je dat gedaan hebt, kun je inloggen op het WordPress dashboard. Vanaf hier kun je jouw WordPress site bouwen en beheren. Het dashboard heeft verschillende functies die je nu kunt gaan verkennen. Een goed startpunt is het selecteren en aanpassen van een thema.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/wordpress-hoe-werkt-het-m3pps2aj

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 127 Wat is WordPress?. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *