Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 127 Vlaanderen.be

[Top] 127 Vlaanderen.be

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 127 Vlaanderen.be dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hoe zet je je notificaties uit in Teams?
Hoe zet je je notificaties uit in Teams?

Onder impuls van het programma Vlaanderen Radicaal Digitaal Informatie Vlaanderen in een generieke bouwsteen die ‘verzenders’ moet toelaten om notificaties van diverse categorieën over een aantal courante notificatiekanalen te verzenden naar ‘bestemmelingen’. Deze bouwsteen neemt de vorm aan van een Restful API beveiligd door middel van OAuth 2.0 , een industriestandaard protocol voor het beveiligen van API’s..

Centraal in de werking van de Notificatiebouwsteen staat het concept van de notificatiebundel. De notificatiebundel bevat, kort samengevat, de inhoud van de notificatie en relevante metadata nodig voor het correct verzenden van de notificatie over één of meerdere notificatiekanalen naar één of meerdere bestemmelingen.

Een notificatiebundel kan via een push mechanisme aan de NotificatieAPI bezorgd worden. In het scenario neemt de verzender het initiatief om de verzending te starten. Bij een push scenario ‘post’ de verzender de notificatiebundel naar de Notificatiebouwsteen volgens bepaalde afspraken.

Voor het bepalen van de inhoud en de vorm van een notificatiebericht speelt de notificatiecategorie, waartoe het bericht behoort, een cruciale rol. Elke categorie komt met specifieke eigenschappen, bovenop een aantal eigenschappen die het deelt met één of meerdere andere notificatiecategorieën. Momenteel onderscheiden we de volgende categorieën:

Naast de notificatiecategorie heeft ook het kanaal waarlangs de notificatie wordt verzonden, een impact op de inhoud en de vorm van een notificatiebericht. Momenteel worden de volgende notificatiekanalen door de Notificatiebouwsteen ondersteund:

Om de Notificatiebouwsteen te gebruiken als afzender moeten een aantal stappen worden afgelegd, in overleg en met medewerking van het onboarding team voor deze bouwsteen. Grosso modo komt de integratie in de praktijk neer op:

Notificatiekanalen Notificatiecategorie Integratiemethode
Passieve Notificatie Dossierstatus Push vanuit DOSIS (onboarding op DOSIS nodig)
(Push vanuit systeem partner)
Vrije Push vanuit systeem partner
(Algemeen nieuwsbericht) Push vanuit systeem partner
(GTMF)
(Welkomstbericht)
Actieve Notificatie via e-mail Dossierstatus Push vanuit DOSIS
(Push vanuit systeem partner)
Vrije Push vanuit systeem partner
(Algemeen nieuwsbericht) Push vanuit systeem partner

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/wat-betekent-notificatie-limwyc4k

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 127 Vlaanderen.be. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *