Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 127 Dit zijn de interieurtrends van 2022 › Inspiratie › By SIDDE

[Top] 127 Dit zijn de interieurtrends van 2022 › Inspiratie › By SIDDE

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 127 Dit zijn de interieurtrends van 2022 › Inspiratie › By SIDDE dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

The Truth About Learning a Language (That Many Don’t Want to Hear)
The Truth About Learning a Language (That Many Don’t Want to Hear)

Happy 2022, een nieuw jaar vol nieuwe ideeën, kansen en natuurlijk.. nieuwe interieurtrends! Ben jij wel klaar voor wat verandering en sta je te popelen om de nieuwste trends toe te passen in je interieur? Dat komt goed uit, want we vertellen je in deze blog alles over de woontrends van 2022…

Wabi Sabi

Vorig jaar was de interieurstijl ‘Japandi’ met zijn Japanse invloeden al erg trendy, maar daar zijn we nog niet op uitgekeken. Veel elementen uit Japan blijven ons inspireren, zoals de levensstijl Wabi Sabi. In deze filosofie ligt de focus op eenvoud, imperfectie en acceptatie. Dus terug naar de basis en de liefde voor wat aards is. De trend vertaalt zich in ruwe, onafgemaakte materialen en vormen. Een barst in de muur is geen probleem en die verf hoeft er ook niet zo perfect en strak op. Dit zorgt voor een stoere en natuurlijke look in je woonkamer! Onze bank Moa in Dark Vanilla past perfect bij deze Wabi Sabi stijl, door zijn grof geweven stof en natuurlijke bruintint. Laat je perfectionisme los en ga los op Wabi Sabi!

Soft Shapes

Heb je veel hoekige vormen in je woonkamer en wil je graag een zachtere look? Dan is de trend Soft Shapes perfect voor jou. Organische, ronde vormen onderbreken de rechte lijnen van een interieur en geven de kamer een vriendelijke uitstraling. Samen met de vele zachte stoffen binnen deze trend maak jij van jouw huis een knuffelbeer die je nooit meer los wilt laten. Met hoekbank Nomi creëer je de soft shape look in jouw eigen woonkamer! Dit model heeft namelijk afgeronde hoeken en een zachte stoffering tot aan de grond. Ons ronde kussen Bamse in combinatie met een paar bubbelkaarsen en andere woondeco met organische vormen maakt deze woonhoek helemaal compleet. Durf jij te gaan voor de trend Soft Shapes?

Recycle & Upcycle

Is duurzamer leven een goed voornemen van je, maar weet je niet hoe je moet beginnen? We got you. Misschien heb je wel items in je interieur die je niet meer mooi vindt… Blijf dan opletten! Deze trend blaast een nieuw leven in oude spullen, dit heet upcyling. Zo kan je oude meubels en accessoires hergebruiken, omtoveren in een nieuw stijltje en ben je ook nog eens duurzaam bezig, ideaal toch? Een krukje dient ineens als bijzettafel en van oude stukken kleding kan je een wandkleed maken. Verder zijn er steeds meer woonaccessoires te koop van gerecyclede materialen. Zoals decoratieve schalen en vazen, gemaakt van oud papier. Het leuke aan deze duurzame trend is dat je interieur uniek en eigen wordt, niemand heeft wat jij hebt en je bespaart ook nog eens geld. Je kunt je eigen creativiteit loslaten en producten een nieuwe kans geven.

Color of ’22

Bright Skies is de kleur van het nieuwe jaar. Bright Skies brengt een frisse wind in je interieur. Het is een lichte en luchtige blauwtint die zorgt voor een pop of color, maar wel op een ingetogen manier. Een vrolijke kleur om alvast een beetje het voorjaar in te luiden. Bright Skies gaat goed samen met de warme kleur The Green House in combinatie met lichte natureltinten. Bank Knud in Mushy Beige zorgt voor een neutrale basis, wat een Scandinavische uitstraling geeft. Kleur kan je op verschillende manieren toepassen. Je hoeft bijvoorbeeld niet de hele wand te verven. Kleine accenten, zoals de binnenkant van een boekenkast of nis zorgen al voor een groot verschil. Hiermee accentueer je ook de diepte van de kamer. Verder kan je met planten de frisse look versterken, zonder dat jouw woonkamer gelijk een grote metamorfose nodig heeft.

Genoeg nieuwe trends om jouw woonkamer een nieuwe look te geven dit jaar. We zijn benieuwd welke trend jouw hart heeft gestolen!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/dit-blog-of-deze-blog-mvzha49x

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 127 Dit zijn de interieurtrends van 2022 › Inspiratie › By SIDDE. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *