Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 124 FileZilla Client installeren en gebruiken

[Top] 124 FileZilla Client installeren en gebruiken

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 124 FileZilla Client installeren en gebruiken dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Filezilla FTP Server Setup for Windows
Filezilla FTP Server Setup for Windows

Gratis open source FTP-clientsoftware die toegang heeft tot een webserver om bestanden te verzenden en ontvangen

FileZilla-client Is in Duitsland Tim Kosse Het is een open source FTP / SFTP-clientsoftware ontwikkeld door zijn team, en veel huurservers worden aanbevolen als eenvoudige en gebruiksvriendelijke FTP-clientsoftware, en alleen de upload / download-functie naar de FTP / SFTP-server kan gratis worden gebruikt gratis. ..

Systeem vereisten

Versie 3 Momenteel (stabiele versie)

Besturingssysteem: Windows 8.1/10/11

Waar de software te krijgen

FileZilla Client officiële website downloadpagina

Installeer FileZilla Client

Deze versie van FileZilla Client bevat geen adware of spyware.

Klik op “Download FileZilla Client” op de downloadpagina van FileZilla Client.

Windows (64-bits x86) Klik op “Download FileZilla Client”.

Er verschijnt een vergelijkingsscherm tussen de gratis versie en de betaalde versie. Klik op “Download” om het installatieprogramma te downloaden.

Start het gedownloade installatieprogramma en wanneer het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer wordt weergegeven, klikt u op “Ja” om het toe te staan.

“Ik ga akkoord” als er geen probleem is met de licentieovereenkomst.

Selecteer of u de FileZilla Client beschikbaar wilt maken voor alle gebruikers of alleen voor uzelf die momenteel is ingelogd en klik op Volgende.

De te installeren componenten zijn standaard ingesteld op “Volgende”.

Als u niet specifiek bent over de installatiebestemming, is de standaardinstelling “Volgende”.

Naast het startmenu is ook “Installeren” met standaardinstellingen.

De installatie wordt voltooid met “Finish”.

Hoofdwachtwoord instellen

FileZilla biedt inloggegevens voor de server % AppData% \ FileZilla の sitemanager.xml Het wachtwoord wordt opgeslagen in Basis 64 Omdat het is gecodeerd inMaster wachtwoord Afhankelijk van de instelling vanVersleuteling aanbevolen.

sitemanager.xml Wanneer je opent Passeren In het item van Basis 64 Het gecodeerde wachtwoord wordt weergegeven,ConversietoolMakkelijk te gebruiken Decoderenkan.

Als sitemanager.xml wordt gelekt als gevolg van malware-infectie, kan de inloggegevens van de server gemakkelijk worden gelekt als het hoofdwachtwoord niet is ingesteld.

Gebruik de menubalk om het hoofdwachtwoord in te stellen 编 集 から 设定 Kiezen.

Vanuit het boommenu in de linkerzijbalk パ ス ワ ー ド Selecteer en in het rechterdeelvenster Bewaar wachtwoord beschermd door hoofdwachtwoord Met 8 tekens of meer Master wachtwoordStel in en klik op “OK”.

Als u een hoofdwachtwoord instelt, wordt het wachtwoord versleuteld en opgeslagen.

Aangezien het nodig is om het gecodeerde wachtwoord te decoderen wanneer u verbinding maakt met de server, is het noodzakelijk om het hoofdwachtwoord in te voeren en als u het hoofdwachtwoord vergeet, kunt u niet inloggen op de server.

Hoe FileZilla Client te gebruiken

Wanneer u de aanmeldingsgegevens van de server registreert en verbinding maakt, worden de lokale en de server weergegeven en kunt u bestanden verzenden en ontvangen tussen de lokale en de server.

Serverregistratie

Sitebeheerder Registreer de inloggegevens van de server in.

De server om verbinding mee te maken staat in de menubalk het dossier から Sitebeheerder Kiezen.

Wanneer de sitebeheerder wordt geopend, klikt u op “Nieuwe site”.

Inloggegevens host host Voer “Verbinden” in.

De toegevoegde “nieuwe site” gewijzigd in een gemakkelijk te begrijpen naam.

Host informatie

Voer de FTP-host (FTP-serveradres) in die aan de serverzijde is opgegeven.

Inloggegevens

Selecteer “Normaal” voor “Aanmeldingstype” en voer de “FTP-gebruikersnaam” en het “Wachtwoord” in die op de server staan.

Als er een hoofdwachtwoord is ingesteld, kan er een foutdialoogvenster worden weergegeven bij het registreren van een nieuwe server, maar dit is geen probleem.

Als de inloggegevens correct zijn, wordt de server geopend in het rechterdeelvenster en het linkerdeelvenster: lokaal In de map, in het bovenste deelvenster log, Het onderste paneel is Bestanden in de wachtrij plaatsen – Bestanden die niet konden worden overgedragen – Bestanden die wel konden worden overgedragen Wordt weergegeven, en u kunt uploaden / downloaden door te slepen tussen de lokale en de server.

Gratis server FTP-instellingen

Gratis server FTP-instellingen.

XGRATIS

in plaats van FileZilla, aangezien XFREE geen veilige communicatie tot stand kan brengen. FFFTP Aanbevolen om te gebruiken.

Voor WordPress, na inloggen op XFREE Beheerpaneel WordPress openen en installeren 设定 を ク リ ッ ク。

FTP is standaard uitgeschakeld FTP-accountinstellingen FTP-status inschakelen vanaf FTP-accountnaam·FTP-hostnaam·パ ス ワ ー ドbevestigen.

Versleuteld bij het verzenden en ontvangen van gegevens van en naar de server via FTP FTP via TLS Wordt gebruikt, maar de huidige XFree-server is FTP via TLS Met GnuTLS-fout -8: Er is een pakket met een illegale of niet-ondersteunde versie ontvangen. (Ontvangt illegale of niet-ondersteunde pakketten) kan geen verbinding maken omdatencryptie Item Gebruik alleen platte tekst FTP Moet worden gewijzigd.

Als u verbinding maakt in leesbare tekst, verschijnt er een dialoogvenster Klik op “OK” om de verbinding tot stand te brengen.

Ninja-startpagina

Samurai Fabriek Gratis huurserver aangeboden door Ninja-startpagina Maakt veilige communicatie met FileZilla mogelijk.

Informatie over serverinstellingen Ninja-startpagina U kunt dit controleren op het beheerscherm van.

Protocol / encryptie Is de standaardinstellingホ ス トと Gebruikerswachtwoord Binnenkomen.

Overdrachtsmodus は Standaard Maar u kunt verbinding maken, maar op de officiële website パ ッ シ ブ Het wordt aanbevolen om over te schakelen naar.

Wanneer u verbinding maakt met de server, wordt een onbekend certificaatvenster weergegeven. Ik zal dit certificaat in de toekomst altijd vertrouwen Vink het vakje aan en klik op “OK” om het te sluiten.

FC2 startpagina

De FC2-homepage is een gratis huurserver die sites voor volwassenen kan openen, maar FTP ondersteunt geen codering.

Vanuit de linkerzijbalk van het beheerscherm van de FC2 homepage FTP-instellingen Openen enFTP-verbindingsvergrendeling In het item van FTP-verbinding niet vergrendelen Na het wijzigen naar, klik op “Instellingen wijzigen” en klik op FTP-wachtwoord Controleer het wachtwoord door de displayknop aan te zetten.

gerelateerd artikel

GTrancelate-icoon

GTranslate WordPress instellen en gebruiken

Een WordPress-vertaalplug-in die het gemakkelijk maakt om uw website te globaliseren GTranslate WordPress is een WordPress-vertaalplug-in ontwikkeld door Edvard Ananyan uit Armenië, […]

Ad-Inserter-Pro-pictogram

Advertentie-invoeging instellen en gebruiken

Ad Inserter, een plug-in voor advertentiebeheer voor WordPress die flexibele weergave-instellingen mogelijk maakt, is een plug-in voor advertentiebeheer voor WordPress, ontwikkeld door Igor Funa uit Slovenië als open source.

AICP-icoon

Hoe Ad Invalid Click Protector te gebruiken

Ad Invalid Click Protector (AICP) is een open source WordPre […]

Wordpress-icoon

WordPress gestart door beginners

WordPress voor beginners in webproductie WordPress is een wereldberoemd open source blogplatform dat kan worden geïnstalleerd en gebruikt op elke server die voldoet aan de WordPress-systeemvereisten […]

Wordpress-icoon

Creëren en aanpassen van WordPress-thema’s

Maak onderliggende thema’s om originele WordPress-thema’s aan te passen Originele WordPress-thema’s vereisen CSS-bewerking voor themakleuren, lettertypen, enz. PHP […]

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: filezilla downloaden nederlands

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 124 FileZilla Client installeren en gebruiken. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *