Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 123 6 manieren om te verhelpen dat Safari verdwijnt van het startscherm op de iPhone

[Top] 123 6 manieren om te verhelpen dat Safari verdwijnt van het startscherm op de iPhone

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 123 6 manieren om te verhelpen dat Safari verdwijnt van het startscherm op de iPhone dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

De belangrijkste dingen eerst. U kunt de Safari-browser niet van uw iPhone verwijderen. Als het Safari-icoon op je iPhone ontbreekt, kunnen daar andere redenen voor zijn. Het Safari-pictogram bevindt zich bijvoorbeeld in een map, op een verborgen startscherm of is mogelijk naar een map verplaatst Ik heb het per ongeluk van het startscherm verwijderd. Een andere mogelijkheid is dat Safari is uitgeschakeld op basis van schermtijdbeperkingen. Wat de reden ook is, dit bericht helpt je om Safari van je iPhone te laten verdwijnen.

Safari is De standaardbrowser op iPhones. Je kunt je dus de angst voorstellen als iemand Safari op de iPhone niet kan vinden. Maar maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen het verdwenen Safari-pictogram terug te krijgen op je iPhone. Laten we beginnen.

Opmerking: voordat u de onderstaande oplossingen probeert, moet u uw iPhone één keer opnieuw opstarten.

1. Zoek naar Safari in mappen

Als je het Safari-pictogram van het startscherm van je iPhone bent kwijtgeraakt, kijk dan eerst in de mappen op je startscherm. Mogelijk hebt u Safari per ongeluk van de startpagina naar een map verplaatst. Je moet ook naar links of rechts in de mappen vegen om alle apps te controleren. Als u Safari in een map vindt, houdt u deze lang ingedrukt en sleept u deze naar het startscherm.

2. Gebruik Zoeken om Safari te vinden en toe te voegen aan uw startscherm

iPhones worden geleverd met de Spotlight-functie waarmee u apps, contacten, instellingen, enz. Je kunt ze gebruiken om het verborgen Safari-pictogram te vinden en weer toe te voegen aan het startscherm van je iPhone.

Stap 1: Ga naar het startscherm van uw apparaat iPhone uw en veeg omlaag om te ontgrendelen zoekopdracht.

Stap 2: Type Safari. Er zou een pictogram moeten verschijnen Safari In onderzoeksresultaten.

Stap 3: aanraken met Houd het Safari-pictogram vast Sleep het een beetje omhoog om naar het startscherm te gaan. Haal uw vinger van het Safari-pictogram om het op het startscherm te plaatsen.

Tip: als u geen apps kunt vinden met Spotlight-zoeken, leest u hier hoe Fix Zoeken werkt niet op iPhone.

3. TERUG NAAR SAFARI OP HET IPHONE-STARTSCHERM MET APP-BIBLIOTHEEK

Als u Safari per ongeluk van het startscherm hebt verwijderd, is er een andere manier om het ontbrekende Safari-pictogram te vinden Toepassingsbibliotheek op je iPhone. Voor degenen die het niet weten, de app-bibliotheek is de startschermpagina die alle geïnstalleerde apps en apps weergeeftVerzamel ze in mappen in een plaats.

Volg deze stappen om Safari terug te brengen naar het startscherm met behulp van de app-bibliotheek:

Stap 1: من iPhone-startscherm , veeg een paar keer naar links om naar het laatste scherm te gaan, dat er als volgt uit zou moeten zien:

Stap 2: Klik bovenaan op de zoekbalk. Als u de zoekbalk niet ziet, veegt u een beetje naar beneden.

Stap 3: Typ Safari in de zoekbalk. Er verschijnt een symbool Safari bij zoekresultaten. Aanraken en vasthouden en selecteren Toevoegen aan startschermVan de menukaart.

Opmerking: als de optie Toevoegen aan startscherm ontbreekt, houdt u het Safari-pictogram ingedrukt en sleept u het omhoog om naar het startscherm te gaan. Laat het Safari-pictogram op het startscherm staan en het moet weer op het startscherm worden toegevoegd.

4. Verborgen startschermpagina

Als u het Safari-pictogram samen met de pictogrammen van andere apps mist, is de kans groot dat u dat wel doet Verberg startschermpagina.

Volg deze stappen om de startschermpagina op uw iPhone te openen:

Stap 1: Tik op het startscherm van uw iPhone op Met Voortzetting Pagina punten onderaan zodat u de miniaturen van uw startscherm kunt zien.

Stap 2: Pagina’s met vinkjes eronder zijn ingeschakeld. Zoek de pagina met een browser Safari En klik op de selectiecirkel eronder om deze in te schakelen.

Dit is het. Nee, ga naar het startscherm van je telefoon en je ziet het Safari-pictogram.

5. VERWIJDER DE BEPERKINGEN VAN DE SCHERMTIJD VAN DE IPHONE

Als u Safari op uw iPhone niet kunt vinden met behulp van de bovenstaande methoden, moet u dit controleren Schermtijdbeperkingen en verwijder ze uit de Safari-app. om dit te doen, volg de volgende stappen:

Stap 1: Open Instellingen op je iPhone.

Stap 2: Ga naar Schermtijd gevolgd door “Inhouds- en privacybeperkingen”.

Stap 3: Klik op Toepassingen toegestaan.

Opmerking: in eerdere iOS-versies moet u naar Schermtijd > Inhouds- en privacybeperkingen > Inhoudsprivacy > Toegestane apps gaan.

Stap 4: Zet de schakelaar naast . uit Safari. zou moeten Het wordt groen.

Dit is het. Ga naar je startscherm en je ziet de Safari-app. Als het Safari-pictogram ontbreekt, gebruikt u de bovenstaande methoden om het terug te brengen naar het startscherm.

Tip: als Schermtijd op uw iPhone is uitgeschakeld maar het Safari-pictogram nog steeds ontbreekt, moet u proberen Schermtijd in te schakelen. Volg daarna de bovenstaande stappen om Safari uit en weer in te schakelen. Schakel ten slotte Safari-tijd uit.

6. Indeling startscherm resetten

Ten slotte moet u de laatste stap proberen Om de lay-out van het startscherm van de iPhone te resetten uw. Als u dit doet, worden de mappen die u op het startscherm hebt gemaakt verwijderd en worden alle vooraf geïnstalleerde Apple-apps, inclusief Safari, op hun oorspronkelijke locatie geplaatst. Dit zal helpen om Safari naar het startscherm te herstellen.

Opmerking: uw apps of bestanden worden niet verwijderd door de lay-out van het startscherm opnieuw in te stellen.

Ga naar om de lay-out van het startscherm te resetten Instellingen> Algemeen> Verplaatsen of resetten> Reset> Startschermlay-out resetten.

Ga na het resetten terug naar het startscherm en je zou het Safari-pictogram daar gelukkig moeten zien zitten. Als Safari om de een of andere reden niet werkt, leest u hier hoe Fix Safari werkt niet op je iPhone.

Vragen en antwoorden over Safari op het startscherm

1. Hoe voeg ik het Safari-pictogram toe aan de app-lade op iPhone?

Voeg eerst het Safari-app-pictogram toe aan het startscherm. Druk vervolgens lang op het Safari-pictogram en sleep het naar het dock. Houd er rekening mee dat een anker slechts 4 pictogrammen tegelijk kan bevatten. U moet een van de pictogrammen uit het dock verwijderen om Safari eraan toe te voegen.

2. Hoe voeg ik de Safari-pagina toe aan het startscherm van de iPhone?

Open de site in de Safari-browser. Tik op het deelpictogram en selecteer “Toevoegen aan beginscherm” op het deelblad.

Het beste van Safari

Ik hoop dat je het verborgen Safari-pictogram hebt kunnen vinden en het weer kunt toevoegen aan het startscherm van je iPhone. Zodra hij terugkomt, kom je erachter Desktopsites bestellen وDeel tabbladgroepen in Safari. Leer ook hoe Pas de startpagina van Safari aan.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: website op beginscherm iphone

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 123 6 manieren om te verhelpen dat Safari verdwijnt van het startscherm op de iPhone. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *