Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 122 Webhosting op maat? Voor als je webomgeving net wat extra’s nodig heeft!

[Top] 122 Webhosting op maat? Voor als je webomgeving net wat extra’s nodig heeft!

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 122 Webhosting op maat? Voor als je webomgeving net wat extra’s nodig heeft! dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How Does Web Hosting Work? Understanding the Ins and Outs
How Does Web Hosting Work? Understanding the Ins and Outs

Webhosting is meer dan alleen een server met wat software. Optimale configuraties, back-ups en troubleshooting zijn onmisbaar voor goede prestaties en beschikbaarheid. True biedt schaalbare en veilige managed cloud en webhostingoplossingen op maat die sterk rekening houden met de groei van je (online) business.

Private Cloud

Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen private cloud in te richten.

Public Cloud

Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van de Azure cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.

Hybrid Cloud

Combineer private en public met een hybrid cloud, zodat de data van belangrijke applicaties beschermd zijn en u maximaal profiteert van de gemakken van public cloud SaaS-applicaties.

Managed Kubernetes Containers

Creëer de optimale condities voor uw containerized applicaties. True consulteert, ontwerpt en beheert uw eerste Kubernetes-clusters en levert diepgaande support.

Virtual Server

Virtuele servers die de prestaties van een fysieke server benaderen door minimale overhead. Betaal enkel voor wat u gebruikt en groei maximaal door.

Dedicated Server

Een eigen fysieke server met gegarandeerde prestaties. Ook te koppelen met ons virtualisatieplatform.

Private Colocatie

Afgesloten eigen rackspace. Plaats apparatuur in onze op maat gemaakte racks. Vanaf tien eenheden hoog je eigen afgesloten compartiment.

Shared Colocatie

Voor het plaatsen van een of meerdere servers kun je gebruikmaken van de shared colocatie faciliteiten. Inclusief benodigdheden om snel online te kunnen.

Webhosting offerte aanvragen op maat

Webdevelopment is sterk onderhevig aan snelle veranderingen. Vertrouwen op een stabiele, snelle hostingomgeving is cruciaal. Vertel ons waar je naar op zoek bent. Onze solutions architecten denken graag me je mee over de meest effectieve managed cloud omgeving voor jouw situatie.

Voordelen van webhosting bij True

Gegarandeerde prestaties

De hostingomgeving wordt naadloos afgestemd op jouw (web)applicatie of website. Geen onnodige waste of capaciteitsproblemen, wel gegarandeerde prestaties.

Hoge standaard

Zaken als OS, middleware, caching en webserversoftware vallen standaard binnen beheer van True. Onze specialisten zorgen ervoor dat de complete technologiestack functioneert naar behoren. Ook voeren zij proactief verbeteringen door, zoals upgrades, securitypatches.

Snelle support

Support nodig? Onze engineers helpen met migreren van je oude hostingprovider naar True en leren de historie van je omgeving goed kennen. Zo kunnen verbeteringen snel doorgevoerd worden.

Frank Hoen van Amber Alert

“Als je het leven van een kind wilt redden, is het hostingplatform het laatste waar je je zorgen over wilt maken”

Frank Hoen, oprichter AMBER Alert Nederland

True werkt onder andere voor:

logo klant: Amber Alert
logo klant: VakantieVeilingen
logo klant: 24Kitchen
logo klant: Amsterdam Dance Event

Van alle markten thuis

CMS, CRM, frameworks, containers, middleware. True heeft jarenlange ervaring in het hosten en managen van de meeste uiteenlopende applicaties.

Webhosting voor diverse branches

True is specialist in hostingoplossingen voor zakelijke (web)applicaties, grote evenementenwebsites, digital agencies, mediabedrijven, start-ups en e-commerce. We zien onze klanten als partners die in dezelfde internetecosysteem opereren.

Security en compliance zit in alles wat we doen

True heeft security en compliance hoog in het vaandel zitten. Onze ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 certificaten en ISAE 3402 Type 2 rapportage zijn daar het bewijs van.

24/7 monitoring

Trends en incidenten in onze infrastructuur en serveromgevingen worden snel gesignaleerd. Verdachte activiteiten worden tot de bodem uitgezocht om verdere risico’s te voorkomen.

Proactieve updates

Minor updates en security-patches op OS, webserversoftware of middleware-niveau voeren we proactief door. Zijn er risico’s? Dan nemen wij contact op om de juiste procedure te bespreken.

Dedicated securityteam

Ons netwerk en jouw hostingomgeving wordt strak in de gaten gehouden een specialistisch securityteam. Zij kennen alle ins- en outs van security en grijpen snel in bij beveiligingsincidenten in ons netwerk.

Advanced Security Platform

Ons netwerk en jouw hostingomgeving wordt strak in de gaten gehouden een specialistisch securityteam. Zij kennen alle ins- en outs van security en grijpen snel in bij beveiligingsincidenten in ons netwerk.

Het security team staat klaar om jouw webhosting te beschermen

Managed Hosting

Niet genoeg aan losse servers of een shared hostingpakket? Kies dan voor managed hosting voor True. Hiermee krijgen jouw developers meer handen vrij om te werken aan de gaafste webprojecten van Nederland. Lees ook onze complete gids over managed hosting.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/wat-is-hosting-van-een-website-78h7grw9

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 122 Webhosting op maat? Voor als je webomgeving net wat extra’s nodig heeft!. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *