Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 119 Google Maps-tip: zo verander je je adres voor thuis en werk

[Top] 119 Google Maps-tip: zo verander je je adres voor thuis en werk

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 119 Google Maps-tip: zo verander je je adres voor thuis en werk dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

startpagina wijzigen in Windows 10
startpagina wijzigen in Windows 10

In Google Maps kan je makkelijk de navigatie starten naar je thuis- en werkadres, dat werkt met een druk op de knop. Tenminste als je beide gegevens in de app instelt. We leggen je uit hoe je dat doet en waar je de gegevens kan wijzigen in Google Maps.

Gerelateerde artikelen

Google Maps-adressen

Heel wat mensen pendelen dagelijks naar hun werk met de auto, en hoewel ze de route inclusief alle alternatieve routes op hun duimpje kennen, is de verkeersinformatie van Google Maps handig. Dagelijks drukken pendelaars op de knoppen Thuis en Werk om sneller de navigatie te starten en dat doordat de juiste adressen vooraf zijn ingesteld.

Ben je verhuisd of heb je een nieuwe baan? In dat geval wil je die adressen natuurlijk bewerken. We leggen uit hoe dat werkt in onderstaande stappen:

  • Open Google Maps en druk rechtsboven op het profielicoontje van je Google-account
  • Kies Instellingen
  • Tik op Thuis- of werkadres bewerken
  • Kies naast Thuis of Werk de drie puntjes
  • Druk op Woonadres bewerken of Werklocatie bewerken
  • Typ het nieuwe adres in en sluit af met Klaar

Zelf plaatsen opslaan

Wanneer je in de instellingen kijkt bij het menu ‘Thuis- of werkadres bewerken’ vind je nog een andere handige functie: de mogelijkheid om andere plaatsen op te slaan in de navigatie-app. Geef bijvoorbeeld het adres van vriend simpelweg de naam ‘Mark’, zo hoef je het volledige adres niet meer te onthouden.

Wanneer je op bezoek wil bij Mark, typ je ‘Mark’ in de zoekbalk van Google Maps en je kan meteen naar het adres navigeren. Om dat in te stellen kies je bij ‘Thuis- of werkadres bewerken’ voor ‘Een plaats toevoegen’. Je hoeft enkel eenmaal het bewuste adres in te vullen en de plaats een naam te geven.

Ontdek hier ook 8 tips voor Google Maps die je misschien nog niet kende. En wanneer je die handige info hebt meegekregen, bekijk deze 6 extra tips. Google Maps krijgt ook heel vaak ook nieuwe functies zoals de energiezuinige routes, prijzen van tolwegen en de prachtige Immersive View. Wat vind jij het handigste aan Google Maps en heb je nog meer tips? Laat het ons weten in de reacties.

De populairste tips voor Google Maps
  • Locatie delen in Google Maps: zo doe je dat in een paar stappen
  • Google Maps: zo vind je de favoriete plaatsen van je vrienden
  • Zo plan je verstandig een reis met Google Maps
  • 6 Google Maps-tips die je misschien nog niet kende

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: adres wijzigen in google

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 119 Google Maps-tip: zo verander je je adres voor thuis en werk. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *