Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 118 Grafisch Vormgever

[Top] 118 Grafisch Vormgever

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 118 Grafisch Vormgever dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Wat doet een stagiair grafische vormgeving? Bekijk het in deze video!
Wat doet een stagiair grafische vormgeving? Bekijk het in deze video!

Beoordeeld door 26 student(en)

Een spetterende advertentie. Een prachtige brochure. Een spraakmakend billboard. Als grafisch vormgever maak je de meest uiteenlopende dingen. Ben je creatief en visueel ingesteld? Dan is de 3-in-1-opleiding Grafisch Vormgever een goede basis om te starten met je droombaan.

Een vormgever bedenkt een idee en werkt dat uit. Je verpakt de boodschap van een bedrijf of organisatie in een verrassend en vooral effectief jasje.

In de cursus Grafisch Vormgever ontwikkel je vaardigheden die je als digitaal vormgever nodig hebt. Je leert werken met de verschillende programma’s die een grafisch vormgever vaak gebruikt.

Na afronding van de opleiding kun je lezen en schrijven met de meest gangbare en toonaangevende DTP-softwarepakketten.

De cursus Grafisch Vormgever is een prima keuze wanneer je als grafisch vormgever aan de slag wilt. Maar ook als je zijdelings met vormgeving te maken hebt, bijvoorbeeld omdat je op een reclamebureau of bij een tijdschrift werkt: de opleiding is een waardevolle investering.

Werk je graag creatief op de computer, dan is de cursus Grafisch Vormgever een absolute aanrader. Het lesmateriaal zorgt gegarandeerd voor heel wat uren ontwerpplezier, die je vervolgens in kunt zetten voor je werk.

De cursus Grafisch Vormgever bestaat uit de volgende drie modules:

Met deze modules leg je een solide basis voor grafische vormgeving. Je kunt zelf foto’s bewerken, elementen tekenen en een brochure of advertentie professioneel opmaken.

Volg de opleiding Grafisch Vormgever en het echte ontwerpen en vormgeven kan direct beginnen!

Wil jij je ontwikkelen tot een echte professional in beeld en vorm? Kies dan voor de extra voordelige combinatiecursus Grafisch Vormgever + Videobewerking. Je leert de kneepjes van het filmen, monteren, bewerken en toevoegen van effecten. Het resultaat is een film die er professioneel uitziet.

Voor iedereen die overweegt om als Grafisch Vormgever aan de slag te gaan, is deze cursus de oplossing! Je hoeft namelijk niet per se dure software aan te schaffen. Je kunt ervoor kiezen de opleiding met de Adobe programma’s te volgen. Maar je hebt ook de mogelijkheid om te werken met gratis softwarepakketten die dezelfde functionaliteiten kennen als de Adobeprogramma’s Photoshop, InDesign en Illustrator.

Je begint écht bij het begin: stapsgewijs leren we je met de verschillende programma’s te werken die een grafisch vormgever behoort te beheersen. De cursus Grafisch Vormgever bestaat uit 3 modules, te weten:

Een bitmapgeoriënteerd beeldbewerkingsprogramma. Je leert technieken als retoucheren, componeren en construeren, waarmee beelden worden geoptimaliseerd.
Bekende tekenprogramma’s die ook volgens deze techniek werken zijn bijvoorbeeld Corel Photopaint en Paint Shop Pro. We leren de digitale gereedschappen te gebruiken die Gimp of Photoshop je biedt om foto’s te corrigeren, of zelf afbeeldingen te creëren.

Een vectorgeorienteerd tekenprogramma. Je leert zelf voorwerpen en objecten te tekenen met behulp van basisvormen en beziercurven. Een bekend tekenprogramma dat ook volgens deze techniek werkt is bijvoorbeeld CorelDraw.

Een desktop publishing (DTP) pakket. Je leert om brochures, pagina’s en advertenties op te maken met foto’s, illustraties en teksten. Je doet dit door elementen te positioneren op een pagina en deze te smeden tot een geheel. Een bekend DTP-pakket in de grafische wereld is bijvoorbeeld Ragtime.

Deze modules samen leiden je op tot grafisch vormgever. Aan het einde van de opleiding die in totaal 12 maanden duurt, kun je zelf foto’s bewerken, elementen tekenen en deze opmaken tot een brochure of advertentie.

De ene cursist zal meer creatief talent hebben dan de andere. Toch is voor deze cursus de mate van talent niet van belang. Je doet kennis op van de technieken fotobewerking, digitaal tekenen en opmaak. Zo kun je zelfstandig nog meer mogelijkheden gaan ontdekken. De lesstof begint bij het begin maar voor wie al wat basiskennis heeft, is er ook voldoende uitdaging in het verder ontwikkelen van je technieken.

Deze opleiding kan worden gevolgd op computers met zowel Windows als Mac als besturingssysteem.

Naast het bovengenoemde programma, ga je in de combinatiecursus Grafisch Vormgever + Videobewerking ook aan de slag met de volgende onderwerpen:

Dit zijn specifieke reviews over Grafisch Vormgever, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

Duidelijke uitleg en goede feedback van docent.

De cursus is erg duidelijk en goed te volgen. Heel erg fijn dat dit op mijn eigen tempo kan. Aandachtspuntje: Ik kreeg een beoordeling op een huiswerkopdracht en daarin stond dat ik rekening moest houden met iets wat pas 3 lessen later in de lesstof stond. Ik weet niet of mijn cijfer daarop gebaseerd is, maar ik vond dit een beetje vreemd.

Ik begrijp het goed tot zover ik afgemaakt heb . Is prachtig

lessen zijn goed te volgen

Een NHA getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al je huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig. Enige ervaring met de computer is gewenst.

Je kunt na het afronden van de combinatiecursus Grafisch Vormgever + Videobewerking een NHA-getuigschrift aanvragen. Dit getuigschrift kun je aanvragen als je alle huiswerkopgaven hebt ingestuurd en hiervoor een gemiddeld cijfer van minimaal 5,5 op 10 hebt gescoord.

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs.

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland.

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!

Wil jij GRATIS studeren? Met de STAP-subsidie kun jij een NHA-opleiding met tot wel € 1.000,- korting volgen door gebruik te maken van het STAP-budget. In veel gevallen is de opleiding dus gratis!

Je kunt één keer per jaar een STAP-budget ontvangen van maximaal € 1.000,-.

Het aanvragen van jouw STAP-budget kan via een speciaal portaal (via UWV) van de overheid. Per jaar zijn er verschillende subsidie rondes. De volgende aanmeldronde start op vrijdag 17 maart om 10:00 uur. Voor deze aanmelding heb je een STAP-aanmeldbewijs nodig van de specifieke opleiding die je wilt volgen.

Met dit STAP-aanmeldbewijs kun je een aanvraag voor het STAP-budget indienen. Vraag nu al jouw STAP-aanmeldbewijs aan en dien jouw aanvraag op tijd in. Wij sturen je van tevoren ook nog een herinnering als de subsidieperiode van start gaat.

Let op: het aantal STAP-budgetten is beperkt. Wees er snel bij en loop deze kans niet mis! Op = op.

Om in aanmerking te komen voor het STAP-budget moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Wij zetten ze voor je op een rij:

Kom jij in aanmerking voor het STAP-budget? Dan wil je natuurlijk weten hoe je dit kunt aanvragen. Doorloop de volgende stappen van het aanmeldproces:

Meer weten? Klik hier.

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Grafisch Vormgever uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby’s. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Wanneer je start met deze opleiding Grafisch Vormgever, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voor de cursus Grafisch Vormgever staat een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Voor de combinatiecursus Grafisch Vormgever + Videobewerking staat een studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 à 5 lessen per maand. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Bel ons: (077) 306 70 00 of stuur ons een e-mail.

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit.

Ben jij snel afgeleid door omgevingsgeluiden tijdens het studeren? Dit is vanaf nu verleden tijd! Je krijgt namelijk een gratis noise cancelling headphone cadeau bij een cursus of opleiding naar keuze.

Lees hier meer over de headphone en de actievoorwaarden »

Een tablet is altijd handig bij de studie. Bijvoorbeeld om onderweg in te loggen op onze digitale leeromgeving.

Lees hier meer over de tablet en de actievoorwaarden »
*Let op: vanwege een wijziging in de regelgeving rondom het STAP-budget mogen we geen welkomstcadeau meer aanbieden bij opleidingen die met het STAP-budget worden gevolgd.

Ontvang €1.000 opleidingssubsidie via STAP!

Ben jij werkend of werkzoekend en wil je jouw positie op de arbeidsmarkt versterken? Met het STAP-budget krijg jij tot €1.000 subsidie voor een opleiding. Dat betekent dat jij in veel gevallen GRATIS kunt studeren bij NHA.

Wil je meer weten over jouw persoonlijke STAP-budget? Ontdek het hier!

Selecteer een optie

Jouw bewaarde opleidingen

Onderstaand tref je een overzicht van jouw bewaarde opleidingen.

Stap 1: Opleiding Studieduur Lesgeld

Stuur dit overzicht naar je e-mail

Wachtwoord wijzigen?

Lees hem thuis eens rustig door en ben er zeker van dat je de juiste keuze maakt wanneer jij je inschrijft.

Als je kiest voor de digitale studiegids, ontvang je deze binnen enkele minuten in je mailbox

Kosteloos naar de volgende stap in jouw carrière!

Ben je werkend of werkzoekend? Of ben je juist toe aan een carrièreswitch?
Met het STAP-budget krijg jij tot € 1.000,- subsidie om je te ontwikkelen. Zo krijg jij regie over je positie op de arbeidsmarkt!

Om jouw STAP-budget dan aan te kunnen vragen, heb je wel eerst een STAP-aanmeldbewijs nodig.
Door deze nu alvast vrijblijvend aan te vragen, zorg je ervoor dat je als één van de eersten je STAP-budget kunt regelen!

Wij sturen je dan ook een herinnering hiervoor. Wel zo handig, er zijn namelijk maar een beperkt aantal STAP-budgetten per ronde (Op=Op). De eerstvolgende STAP-ronde is vrijdag 17 maart.

Die kans laat jij toch niet liggen?

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/wat-is-grafische-vormgeving-3d2npnjd

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 118 Grafisch Vormgever. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *