Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 117 Gratis upgrade naar 100GB opslagruimte bij OneDrive voor Dropbox-gebruikers • tech365

[Top] 117 Gratis upgrade naar 100GB opslagruimte bij OneDrive voor Dropbox-gebruikers • tech365

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 117 Gratis upgrade naar 100GB opslagruimte bij OneDrive voor Dropbox-gebruikers • tech365 dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

🔥 Update 200+ File V2rayng-Shadow Full Nền Mới Nhất 🇻🇳🇸🇬🇯🇵🇩🇪🇺🇸
🔥 Update 200+ File V2rayng-Shadow Full Nền Mới Nhất 🇻🇳🇸🇬🇯🇵🇩🇪🇺🇸

Het blijft een constante online strijd, wie bied je de meeste gratis opslagruimte op hun Cloud dienst. Microsoft besluit de aanval in te zetten op de populaire dienst Dropbox en biedt haar gebruikers die overstappen maar liefst 100GB opslagruimte op OneDrive. Je moet toegeven, dit klinkt erg goed!

Als je een gebruiker bent van Dropbox en je stapt liever over naar OneDrive met 100GB vrije opslagruimte, dan is het eigenlijk zo gepiept. Het enige dat je nodig hebt is een geldig Dropbox-account en dit dien je te bevestigen tijdens de claimen van je opslagruimte. Mocht je denken om ermee weg te komen om een fictief account op te geven dan heb je pech, je moet er namelijk nog een extra stap voor zetten om je extra opslagruimte te krijgen. Na het opgeven van je accountgegevens vraagt Microsoft je alleen nog een speciaal PDF-bestand te uploaden naar je account voordat je de vrije ruimte krijgt.

De uitbreiding is een jaar geldig en gaat in op het moment dat je de upgrade op je OneDrive account krijgt. Gebruikers van Dropbox zijn niet de enige die 100GB gratis ruimte op OneDrive kunnen krijgen. Ook als je deelneemt aan het Bing Rewards programma krijg je de gratis upgrade. Dus, waar wacht je nog op?

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: dropbox upgrade gratis

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 117 Gratis upgrade naar 100GB opslagruimte bij OneDrive voor Dropbox-gebruikers • tech365. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *