Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 116 Hoe verander je de taal van een video die je naar YouTube hebt geüpload? Stap voor stap handleiding

[Top] 116 Hoe verander je de taal van een video die je naar YouTube hebt geüpload? Stap voor stap handleiding

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 116 Hoe verander je de taal van een video die je naar YouTube hebt geüpload? Stap voor stap handleiding dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

taal wijzigen in Windows 10
taal wijzigen in Windows 10

Hoe verander je de taal van een video die je naar YouTube hebt geüpload? Stap voor stap handleiding

Als u een gebruiker hiervan bent videoplatform en je hebt ketting boven , het is je vast wel eens overkomen dat, om de een of andere reden, nadat je een video geüpload, je wilde taal wijzigen . Houd er rekening mee dat het systeem YouTube pak aan primaire taal van elke gebruiker , dit laat je weten wat voor soort publiek kunt u deze reproducties aanbieden.

Het stelt het systeem ook in staat om te weten welke soorten video’s die het biedt , probeer er altijd voor te zorgen dat ze in de dezelfde taal . Dit kan ongetwijfeld een echt voordeel voor iedereen worden, omdat het zal garanderen alleen inhoud die u kunt begrijpen en die voor u interessant kan zijn .

Op deze manier werken kan echter ook een beperking, omdat jij zal bereiken simplement gebruikers die dezelfde taal hebben . Een manier om dat allemaal te veranderen en een . te krijgen meer zichtbaarheid van uw weergaven is om de taal van de video te wijzigen . Op deze manier gaan we je hier uitleggen hoe je dit kunt doen snelle en gemakkelijke procedure , volg daarvoor in detail alles wat we je in de post zullen leren.

Waar moet ik op letten voordat ik de taal verander van een video die ik naar YouTube heb geüpload?

Dat kan zonder twijfel het wijzigen van de taal van een video die je naar YouTube hebt geüpload, biedt veel voordelen , vooral omdat het zal toestaan jouw reproductie bereiken mensen van een andere taal, wat betekent dat ze een grotere zichtbaarheid . Dit alles wordt in één gegenereerd groter aantal bezoeken voor uw reproductie en mogelijk voor uw kanaal, welke kan zeer goede winsten genereren op het platform the .

Voordat u deze procedure uitvoert, is het echter erg belangrijk dat u rekening houdt met enkele belangrijke aspecten waarmee u rekening moet houden en die u zeker zullen helpen om betere resultaten te bereiken:

  • Houd er rekening mee dat toeschouwers wie spreekt a andere taal dan de jouwe kan vinden een van je ondertitels en bekijk ze.
  • Si je voegt geld toe – titers van uw zelfde taal bij het lezen, dit zal je helpen toegankelijkheid verbeteren improve . Inderdaad, al deze Slechthorende of dove kijkers krijgen de kans om te begrijpen wat daar gebeurt. Daarnaast is het ook erg handig wanneer een persoon kijkt naar de inhoud en bevindt zich op een plaats waar veel lawaai in de omgeving is en het geluid moeilijk te horen is . Dit alles zal je helpen verhoog het aantal reproducties van uw inhoud.
  • En tot slot, vertaalde metadata je zullen ook van zichtbaarheid vergroten en het bereik van al je video’s . de titels en beschrijvingen in een andere taal kan verschijnen in op zoek naar mensen die niet dezelfde taal spreken, die dit alles zal toestaan kijkers om toegang te krijgen tot uw reproducties .

Ontdek stap voor stap hoe u de taal van uw YouTube-video’s kunt wijzigen

Gezien het feit dat macht het veranderen van de taal van je YouTube-video’s kan bepaalde voordelen bieden, hier leggen we je stap voor stap uit hoe je dat kunt voer deze procedure uit . Het is belangrijk om te vermelden dat het erg eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren , daarvoor hoef je alleen maar de te gebruiken YouTube Studio-platform . In overeenstemming hiermee laten we u hier zien wat de belangrijkste stappen zijn die u moet volgen voer deze procedure correct uit .

Volg hiervoor elk van deze instructies:

  • De eerste zal het platform betreden YouTube Studio , en zal binnenkomen uw accountgegevens om in te loggen .
  • Zodra u het platform betreedt, vindt u aan de linkerkant van uw scherm een menu. Daar moet je de optie selecteren “Videos”.
  • nu een nieuw venster wordt geopend waar vind je de videominiatuur.
  • Selecteer de video waarvan je de taal wilt wijzigen en open het tabblad “Geavanceerd”.
  • Het volgende wat je moet doen is om kies de taal van de video in het vervolgkeuzemenu en klik tenslotte op “Opnemen”.
  • Op deze manier zul je in staat zijn om de taal wijzigen van elk van de reproducties die je eerder naar je YouTube-kanaal hebt geüpload .

De beste YouTube-tools om je inhoud te vertalen

“UPDATE ✅ Wil je de taal wijzigen van een video die je op je kanaal naar YouTube hebt geüpload? ⭐ VOER HIER IN ⭐ en leer hoe je VANAF NUL BEGINT! ”

U moet er rekening mee houden dat een groot percentage van gebruikers die YouTube gebruiken een andere taal hebben dan de jouwe, het zou daarom erg belangrijk zijn om te kunnen maak inhoud in meerdere talen of ten minste twee talen . Dit zal je ongetwijfeld helpen om de zichtbaarheid van uw reproducties verbeteren en zo het internationale publiek vergroten.

In overeenstemming daarmee laten we u hier de belangrijkste tools zien die u nodig hebt om uw geüploade inhoud naar het streamingplatform te vertalen:

Voeg uw eigen vertalingen toe

De belangrijkste manier om vertaal al uw inhoud die naar het platform is geüpload – vormen is te doen je eigen vertalingen dynamische titels en beschrijvingen van elk van je video’s. Hierdoor kunnen gebruikers: automatisch de leestaal identificeren .

Zorg er daarom voor dat beschrijving en titel van de video zijn in de bonne taal voor toeschouwers . zodra de twee hierboven genoemde details gemodificeerde , de volgende stap zal zijn om ondertitels toevoegen , dit zal je ongetwijfeld helpen om een te raken groter publiek. Ces soorten video’s zijn ideaal voor degenen die hebben gehoorproblemen .

Communitybijdragen gebruiken

Een andere manier om dit allemaal te bereiken is door middel van bijdragen van de gemeenschap, hiervoor moet u deze optie activeren. Dit zal permettre de volgers van je kanaal voor toevoegen metadata , Dit wie zou de vertaling van titels, beschrijving en onder – titels voor elk van je video’s . Dit kan toestaan jouw lezing compleet in vele talen beschikbaar.

Automatische ondertiteling gebruiken

Ten slotte heb je de mogelijkheid om te activeren wat de automatische ondertitelfunctie, het gaat om het gebruik van de spraakherkenningstechnologie , dit zal u toelaten om voeg automatisch ondertitels toe in de originele taal van uw reproductie. Zodat u kunt verander de taal ervan zodat het een kan raken groter aantal publiek .

Als je vragen hebt, laat ze dan achter in de reacties, we nemen zo snel mogelijk contact met je op en het zal ook een grote hulp zijn voor meer communityleden. Bedankt!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: taal youtube veranderen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 116 Hoe verander je de taal van een video die je naar YouTube hebt geüpload? Stap voor stap handleiding. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *