Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 115 Deze dingen zijn herkenbaar als jij ooit een blog hebt geprobeerd te starten

[Top] 115 Deze dingen zijn herkenbaar als jij ooit een blog hebt geprobeerd te starten

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 115 Deze dingen zijn herkenbaar als jij ooit een blog hebt geprobeerd te starten dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Bloggen für Anfänger: 5 Tipps für deinen Blog-Start 2020
Bloggen für Anfänger: 5 Tipps für deinen Blog-Start 2020

Schrijven vind je heerlijk, en daarom vond je ook dat het de hoogste tijd was om wat van je schrijfsels te delen. En dat deed je, door middel van je eigen blog. Je bedacht je profielnaam, koos een interessant genre en begon met je eigen website vol blogs. Misschien zou je ooit wel doorbreken met je blogs en er zelfs geld mee kunnen verdienen… Hoe tof zou dat zijn? Voor sommigen is het bloggen een succes geworden, maar voor anderen helemaal niet. Ooit een blog gestart maar is het niet gelukt? Dan herken jij de volgende dingen sowieso.

1. Teksten laten lezen aan familie / vrienden
Het is natuurlijk hartstikke belangrijk dat er geen spelfouten in je blog staan, dus daarom laat jij je tekst voordat je hem publiceert aan zoveel mogelijk mensen lezen. Zowel je moeder, vader als je beste vriendin moeten de tekst lezen, zodat jij er zeker van bent dat er geen foutjes meer in de tekst staan. Daarnaast hoop je natuurlijk ook stiekem te horen dat ze je tekst heel leuk vinden ;-).

2. Geen onderwerpen kunnen bedenken
Het liefst zou je zoveel mogelijk leuke blogs willen publiceren, maar je blijft het maar moeilijk vinden om interessante onderwerpen te bedenken. Je wilt het liefst over je interesses schrijven, maar je wilt ook dat zoveel mogelijk mensen je blogs leuk vinden. Regelmatig zit je daarom met je handen in je haar en zoek je urenlang naar inspiratie.

3. Blogs niet durven te delen
Als je eindelijk je blog af hebt, dan is het natuurlijk tijd om ‘m te publiceren. Het was vooral een grote stap om die eerste blog online te zetten. Wat nou als mensen het helemaal niet leuk vinden? Je vindt het ontzettend spannend en voelt eigenlijk wel onzekerheid opkomen. Met heel veel moeite publiceer je je eerste blog. Spannend! Vervolgens refresh je de pagina om de seconde om te bekijken of je al views hebt.
4. Meer dan de helft beland in je prullenbak
Hoe erg je ook je best doet, veel blogs verwijder je bijna direct nadat je ze geschreven hebt. Je vindt ze niet goed genoeg en gaat ze dan ook echt niet publiceren. Hoppa, nog een blog verwijderd. Nou, dan maar weer opnieuw beginnen met tikken.

5. Anonieme blog starten
Waar veel mensen het lef hebben om hun blog onder hun eigen naam online te zetten, blijf jij toch liever anoniem. Zo kan niemand je uitlachen of belachelijk maken na het lezen van je blog en krijg je ook geen reacties naar je hoofd geslingerd. Als het écht een succes wordt, dan pas zet je je naam boven je blogs.

6. Opzoeken hoe je blog een succes wordt
Je begint je blog omdat je hoopt dat het een succes wordt. En om dit te bereiken speur jij het internet af naar tips en tricks. ‘Hoe wordt mijn blog een succes’ is een zoekterm die jij meerdere keren hebt opgezocht. Nu nog hopen dat de tips je echt gaan helpen.

7. Geen tijd meer om te bloggen
Nadat de eerste blogs op het internet zijn verschenen, vind je het maar wat moeilijk om het bloggen vol te houden. Je hebt er of geen tijd meer voor of gewoon helemaal geen zin meer in. Eens in de zoveel tijd probeer je het bloggen weer op te pakken, maar tot nu toe is het nog niet echt gelukt om het bloggen vol te houden.

Beeld: iStock

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: eigen blog starten

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 115 Deze dingen zijn herkenbaar als jij ooit een blog hebt geprobeerd te starten. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *