Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 112 Cristiano Ronaldo ontkent dat hij zich boos maakte om wissel, bondscoach reageert geërgerd: “Ik kon het niet appreciëren”

[Top] 112 Cristiano Ronaldo ontkent dat hij zich boos maakte om wissel, bondscoach reageert geërgerd: “Ik kon het niet appreciëren”

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 112 Cristiano Ronaldo ontkent dat hij zich boos maakte om wissel, bondscoach reageert geërgerd: “Ik kon het niet appreciëren” dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hoe weet je DIRECT of hij je leuk vindt? Hét belangrijkste signaal
Hoe weet je DIRECT of hij je leuk vindt? Hét belangrijkste signaal

© AFP

Cristiano Ronaldo ontkent dat hij zich boos maakte om wissel, bondscoach reageert geërgerd: “Ik kon het niet appreciëren”

Het gedrag van Cristiano Ronaldo zorgt ook bij de Portugese nationale ploeg voor ergernis. Toen Ronaldo in de laatste groepsmatch tegen Zuid-Korea na 65 minuten gewisseld werd, keek hij boos, riep wat en legde zijn vinger op zijn mond. Naar eigen zeggen reageerde Ronaldo tegen een Zuid-Koreaan die hem tot spoed had aangemaand, al meenden sommigen dat hij daarmee (ook) zijn ongenoegen over zijn wissel kenbaar maakte. Wat er ook van zij, Portugees bondscoach Fernando Santos liet weten niet gediend te zijn met de beelden.

Ronaldo ontkent dat zijn ergernis iets te maken had met zijn wissel. Cho Gue-sung zou hem gevraagd hebben om niet te treuzelen toen hij naar de zijlijn ging. “Voor mijn wissel zei een van de Koreanen dat ik snel van het veld moest”, aldus Ronaldo. “Ik zei hem dat hij moest zwijgen. Hij heeft geen autoriteit om iets te zeggen. Er was geen sprake van onenigheid.”

Ook Portugees bondscoach Fernando Santos werd naar het voorval gevraagd. “Na de wedstrijd werd ik er in het flashinterview naar gevraagd, maar op het veld heb ik niets gehoord. Ik hoorde hem alleen bekvechten met de speler van Korea. Of ik de beelden intussen gezien heb? Ja en ik kon het niet appreciëren, helemaal niet. Maar alles over dat voorval is afgesloten. Dit soort zaken wordt achter gesloten deuren geregeld. Het is opgelost, er staat een punt achter en nu is iedereen gefocust op onze wedstrijd tegen Zwitserland.”

Portugal speelt dinsdagavond om 20 uur tegen de Zwitsers voor een plaats in de kwartfinales.

Hoofdpunten

  • 36 jaar, einde contract en niet altijd meer in de basis: waar ligt de toekomst van Lior Refaelov?
  • Anderlecht staat vanavond voor meest prestigieuze wedstrijd van het seizoen: “Dit kan een Europese avond worden die mensen zich over 15 jaar nóg herinneren”
  • Union rekent in Europa League op Loïc Lapoussin, feestbeest én dribbelkont: “Hij wil tonen dat hij ook op dit podium de beste kan zijn”
  • Tim Merlier na winst in Nokere Koerse: “De Ronde winnen wordt heel moeilijk. Ik mik eerder op Gent – Wevelgem”

MEER OVER Interlands

  • Bryan Reynolds na sterke prestaties bij Westerlo opnieuw opgeroepen voor Team USA
  • Ibrahimovic (41) opgeroepen voor duel tegen België, Doku was nog niet geboren toen Ibra voor Zweden debuteerde
  • KV Mechelen: Alessio Da Cruz opnieuw opgeroepen voor interlands met Kaapverdië
  • Meer dan 1000 CV’s, maar Tedesco (en Vercauteren) maakten meteen indruk: “Hij vermeldde in zijn eerste meeting al namen van onze U19”

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: hij reageert niet op app

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 112 Cristiano Ronaldo ontkent dat hij zich boos maakte om wissel, bondscoach reageert geërgerd: “Ik kon het niet appreciëren”. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *