Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 111 E-mail met Google oAuth 2.0 (LogiSal)

[Top] 111 E-mail met Google oAuth 2.0 (LogiSal)

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 111 E-mail met Google oAuth 2.0 (LogiSal) dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Mail later verzenden of uitstellen ⏲️
Mail later verzenden of uitstellen ⏲️

Let op: Wanneer u e-mail verstuurd via Gmail moet uw afzender e-mailadres ook het betreffende Gmail adres zijn. Als u wilt mailen vanaf een eigen domein dient u de smtp gegevens van het domein in te stellen en dat kan niet via Gmail tenzij u een GSuite account inc. domein afneemt.

Toestemming geven bij Gmail

Als u in LogiSal > Instellingen > E-mail afzender en SMTP aangeeft dat u wilt mailen met een smtp van Google (Gmail) dan gaat dat proces voortaan als volgt verlopen:

Wanneer u output wilt versturen en drukt op het envelop icoontje (of aangiftes via de LIS knop) ziet u geen Verstuur via SMTP maar de knop “Inloggen met Google”. Als u daarop klikt wordt de browser geopend en dient u in te loggen en Google toestemming te geven om e-mail te versturen met LogiSal.

Dat ziet er als volgt uit:

Selecteer het account waarmee u gaat verzenden.
Als het door u gebruikte account er niet tussen staat klikt u op ‘Een ander account gebruiken’.
Als u bent ingelogd en het is eerste keer dat u LogiMail in combinatie met dit account gebruikt dan wil Google een bevestiging dat u de eigenaar/gebruiker van dit account bent.

Geef in het dit scherm toestemming voor het verzenden (Toestaan).

Google toont een laatste scherm met ‘Bevestig je keuzes’, kies voor Toestaan.

Sluit de browser als u de melding “Received verification code. You may now close this window.” krijgt. De mail(s) is/zijn nu verzonden.

Alle volgende mails zullen meteen verstuurd worden.
Tenzij u 30 dagen geen e-mail verstuurd via LogiSal.

U krijgt gedurende het proces verschillende meldingen in uw inbox van Gmail of op de gekoppelde smartphone. Het is verstandig die te openen en aan te geven dat u dit inderdaad gedaan heeft.

Tweestapsverificatie

LogiMail kan met deze functionaliteit werken met tweestapsverificatie.
Met andere woorden als je via LogiMail een mail wilt versturen via een Google account waar tweestapsverificatie aan staat, dan zorgt Google voor de afwikkeling via een browser.
U dient dan de gekoppelde smartphone bij de hand te hebben.

Zie ook: E-mail instellingen

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: kan geen mails versturen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 111 E-mail met Google oAuth 2.0 (LogiSal). De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *