Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 111 COVID-19 Trends in online winkelen: Welke producten verkopen in een pandemie?

[Top] 111 COVID-19 Trends in online winkelen: Welke producten verkopen in een pandemie?

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 111 COVID-19 Trends in online winkelen: Welke producten verkopen in een pandemie? dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Online producten verkopen? Zo doe je dat!
Online producten verkopen? Zo doe je dat!

COVID-19 heeft onze manier van werken veranderd, socialiseren (Zoomfeest, iedereen?), en – niet verwonderlijk – winkel. Mensen bestellen online, in bulk kopen, en hun boodschappenlijstjes aan te passen aan hun nieuwe realiteit. In onze pandemische economie, consumenten bepalen hun aankopen op basis van drie behoeften (De behoeftenhiërarchie van COVID-19, je kan zeggen): beschermen, om te entertainen en te verbinden.

Dus met dat raamwerk in gedachten, laten we diep ingaan op wat mensen kopen tijdens het coronavirus. Lees verder voor onze lijst met enkele van de beste producten die u nu aan uw online winkel kunt toevoegen. Dan wanneer je klaar bent, klik op de zoekmachines om zelf onderzoek te doen, en laat ons weten wat je in de reacties vindt.

Beschermende benodigdheden

Of het nu voor boodschappen is, om de post te pakken, of gewoon een korte wandeling voor wat lucht, we moeten allemaal op een gegeven moment onze huizen verlaten. En wanneer we dat doen, we willen veilig zijn. Daarom behoren maskers en handschoenen tot de best verkopende producten tijdens de coronaviruscrisis.

Wegwerphandschoenen

Een wandeling naar een nabijgelegen supermarkt of apotheek voelt veiliger als u geen blije oppervlakken met uw blote poten overhandigt. Om iets meer waarde toe te voegen, hier is een stap-voor-stap handleiding u kunt met uw klanten delen hoe u ze op de juiste manier kunt verwijderen en weggooien.

Productbron: Groothandel2b

En vergeet niet om klanten eraan te herinneren dat het gebruik van handschoenen geen vervanging is voor een goede handhygiëne.

Maskers

Met een wereldwijd tekort van medische maskers en ademhalingsmaskers N95, het is beter om de eerste ronde te kiezen aan de mensen die ze het hardst nodig hebben: de gezondheidswerkers.

Dat laat een grote kloof achter op de markt voor gezichtsbedekkingen gericht op niet-gezondheidswerkers die u kunt opvullen. Je zou traditionele gezichtsbedekkingen kunnen aanbieden, bedenk een uniek eigen masker, of remix bekende gezichtsbedekkingen met uw eigen ontwerp.

Voor een gemakkelijke optie, verbind uw Ecwid-winkel met print-on-demand service Printful (beschikbaar op alle Ecwid-tariefplannen), upload een printklaar ontwerp, selecteer uw productopties, en voeg het rechtstreeks toe aan uw winkel. Als een klant een bestelling plaatst, Printful zal afdrukken, pak, en verzenden hun nieuwe gezicht rechtstreeks naar hun voordeur.

Productbron: Printful

Trainingsapparatuur

Sociale afstand betekent dat sportscholen en pick-up basketbal voorlopig van de tafel zijn. Dus voor de fitnessliefhebbers die er zijn, dat betekent dat ze alles moeten doen om thuis in vorm te blijven.

Hieronder staan enkele voorbeelden van producten die u nu kunt verkopen om uw conditie tijdens de pandemie te vergemakkelijken.

Pro tip: Je kunt video’s ook live streamen in je etalage om online trainingen op te zetten waar uw klanten thuis van kunnen genieten.

Fitness

Niet iedereen is klaar om een loopband in hun woonkamer te plaatsen, maar je kunt niet fout gaan met kleinere fitnessapparatuur zoals stretchmatten, oefen ballen, schuimrollen, of springtouwen.

Bovendien, sommige mensen zijn gewend om thuis te trainen, terwijl anderen misschien wat extra coaching nodig hebben. Zorg ervoor dat u klanten vertelt hoe ze uw apparatuur moeten gebruiken door een routebeschrijving aan uw toe te voegen product beschrijvingen. Als je een fitnessinstructeur bent, u kunt zelfs een stap verder gaan en trainingsplannen aanbieden om klanten te helpen het meeste uit uw producten te halen.

Productbron: Groothandel2b

Verkopen op Instagram kan u ook helpen bij het promoten van uw fitnessapparatuur. Demonstreer hoe u oefeningen kunt doen met producten die u verkoopt, uitdagingen creëren, ga live om klanten te beantwoorden’ vragen, deel dagelijks tips met volgers, en tag producten in uw foto’s.

Pro tip: Werk samen met fitness beïnvloeders om uw producten te promoten bij relevante doelgroepen. Wanneer u werkt met een influencer die een specifieke niche bestrijkt (in dit geval, geschiktheid), u maakt reclame voor uw producten bij consumenten die geïnteresseerd zijn in dat specifieke onderwerp.

Yoga

Je kunt beide yoga-apparatuur verkopen (blokken, matten, bakstenen, en riemen) en aanverwante producten (zoals wierookstokjes of meditatiekussens). En vergeet het niet digitale producten dat kan handig zijn voor beginners, zoals videolessen of muziek voor yoga en meditatie.

Naast apparatuur en video’s, je kunt trainings- en yogakleding van licht verkopen, rekbaar, en ademende stoffen. Als je besluit om yoga leggings met je eigen ontwerp te verkopen, u kunt opmerkingen van andere verkopers bekijken op Printful:

Bron afbeelding: Printful

Halters

Halters zijn een must-have voor elke homegym. Als je publiek voornamelijk workout-beginners is, blijf bij lichtere halters (2 naar 20 ponden). En gewicht is niet het enige dat er ook toe doet – materiaal heeft ook invloed op de bruikbaarheid. Bijvoorbeeld, halters bedekt met neopreen zijn een goede keuze omdat ze gemakkelijk vast te pakken zijn en niet glad worden van zwetende handpalmen.

Productbron: Groothandel2b

Houd er rekening mee dat halters voor verzending duur kunnen worden als ze zwaarder zijn. Zorg ervoor dat u de werkelijke kosten van het leveren van deze producten dekt – instellen aangepaste verzendkosten op basis van gewicht in uw configuratiescherm.

Weerstandsbanden

Wil je iets lichters verkopen om verzendkosten te besparen?? Ga met weerstandsbanden: ze zijn lichtgewicht en vormen een geweldige bron voor zowel beginners als gevorderde sporters.

Productbron: Groothandel2b

Voedsel

Wanneer naar buiten gaan een bedreiging wordt, houdbaar voedsel wordt het meest populaire product. Gebakken granen, pasta, rijst-, gedroogd vlees, noten, bakoliën – zelfs snacks en dranken in flessen.

Productbron: Groothandel2b

Pro tip: Mensen kopen vaak houdbare producten in bulk, dus zorg ervoor dat u instelt bulk korting prijzen in uw Ecwid-winkel om de gemiddelde bestelwaarde te verhogen.

Zie ook: Regels en Voorschriften voor de Verkoop van Levensmiddelen Online

Ingeblikt voedsel

Voor klanten die houden van niet-bederfelijke waren, er zijn genoeg ingeblikte voedingsmiddelen om een voorraadkast in te bewaren, zoals soepen, sauzen, kokosmelk, bonen, in blokjes gesneden tomaten of chilipepers, olijven, pompoen puree, en vis in blik.

Productbron: Groothandel2b

Volgens de Onderzoek van de International Food Information Council Foundation, de meeste respondenten zeiden dat ze gezonder aten dan het voorgaande decennium, dus mis de kans niet om waar mogelijk een aantal gezonde opties op te slaan.

Zuivelproducten

Voedsel zoals brood, eieren, en melk is een must voor de meeste consumenten. Als u zuivelproducten verkoopt, leg je klanten uit hoe ze zuivelproducten kunnen bewaren om hun houdbaarheid te verlengen (en gooi een paar leuke recepten in om te oefenen tijdens quarantaine).

Je kunt ook plantenmelk aan je winkel toevoegen voor lactose-intolerante en veganistische klanten – zoals amandel, kokosnoot, rijst of sojamelk.

Productbron: Groothandel2b

Bakmixen

Maak een aangepaste cookie, pannenkoek, en cakemixen om vers gebakken lekkernijen gemakkelijker te maken voor beginners en hongerige bakkers die tijd willen besparen. Plus, je kunt je tips voor bakken of recepten delen op sociale media en volgers aanmoedigen om ze te delen en op te slaan – dit heeft een positieve invloed op je berichten organische bereik. Het betekent dat je berichten aan meer mensen worden getoond, which can help with promoting your store.

Productbron: Groothandel2b

Meel

Voeg verschillende soorten meel toe aan je winkel en leg uit hoe ze verschillen. Het gebruik van het juiste meel kan bij het maken van gebak het verschil maken in smaak. Bovendien, glutengehalte kan belangrijk zijn voor mensen met glutengevoeligheid. Je kunt ze alternatieven aanbieden zoals boekweit of maïsmeel.

Ook, verkoop gerelateerde producten zoals gist, receptenboeken, of bakbenodigdheden.

Productbron: Groothandel2b

Broodmachines

Mensen lijken nu echt hun eigen brood te bakken! Help uw klanten hun broodbakvaardigheden onder de knie te krijgen en deel tips over hoe u het beste deeg kunt maken. Of, als je publiek uit meer gevorderde bakkers bestaat, u kunt uitvoeren van een wedstrijd voor het beste broodrecept.

Productbron: Groothandel2b

Toiletartikelen en schoonmaakproducten

Gezondheidsproblemen en thuis blijven zetten mensen ertoe aan meer persoonlijke verzorging en huishoudelijke producten te kopen. Niet alleen handen moeten worden gewassen!

Denk erover na om enkele van deze producten aan uw winkel toe te voegen: zepen, lichaam wassen, schoonmakers, wasbenodigdheden, of bekijk hieronder meer ideeën.

Zepen

Gezondheidsproblemen zorgen ervoor dat mensen antibacteriële zeep kiezen dan gewone, maar het is niet nodig. Volgens de FDA, “Er is niet genoeg wetenschap om aan te tonen dat vrij verkrijgbare antibacteriële zepen beter zijn om ziekten te voorkomen dan wassen met gewone zeep en water.”

Als je van DIY houdt, je kunt zelf zeep maken recepten die online te vinden is. Je kunt het helemaal opnieuw maken of met vooraf gemaakte zeepbases.

Corktown Soap sells eco-friendly soap met Ecwid

Afwas benodigdheden

Iedereen kookt thuis of bestelt bezorging, wat een volledige spoelbak betekent. Afwasmiddel, gaswassers, sponzen, vaatwasmiddelen en -reinigers – deze producten zijn gewild wanneer gerechten sneller opstapelen dan normaal. Aanverwante producten zoals keukendoeken, microvezeldoeken, en schotelhandschoenen kunnen ook klanten interesseren.

Productbron: Groothandel2b

Papieren handdoeken

Als u al huishoudelijke artikelen verkoopt, voeg wat goedkope maar veelgevraagde artikelen zoals papieren handdoeken toe aan deGerelateerde producten”Sectie van productpagina’s.

Productbron: Groothandel2b

Of, u kunt gerelateerde producten toevoegen aan orderbevestigings-e-mails. In Ecwid, je kunt dat doen met geautomatiseerde e-mails die klanten ontvangen wanneer ze een bestelling plaatsen in uw winkel. Zo zien gerelateerde producten eruit in bevestigingsmails voor bestellingen:

Home Office-producten

Mensen over de hele wereld werken vanuit huis, zich realiserend dat ze geen goede werkruimte hebben. Shoppers zijn op zoek naar alles wat hun werk vanuit huis gemakkelijk kan maken, van bureaus en ergonomische stoelen tot toetsenborden, laptop muizen, en zelfs luchtreinigers.

Bureaustoelen

Een degelijke stoel kan een wereld van verschil maken bij thuiswerken. Het moet teruggeven, dijen en armsteun, zodat men comfortabel kan werken.

Pro-tip: Informeer uw klanten over het vinden van de ideale hoogte voor hun stoel: wanneer een persoon gaat zitten, hun voeten moeten plat op de grond liggen, met hun knieën in een hoek van 90 °.

Productbron: Groothandel2b

Luchtbevochtigers

De EPA beveelt het houden van de luchtvochtigheid binnen tussen 30 en 50%, en luchtbevochtigers kunnen daarbij helpen. Wanneer u het grootste deel van uw tijd thuis doorbrengt, droge binnenlucht kan ongemak veroorzaken.

Voeg een Q toe&Een sectie over het gebruik van een luchtbevochtiger op een productpagina en vergeet de garantie-informatie niet.

Productbron: Groothandel2b

Ook: 21 Tips voor het bouwen van de Perfect Home Office

Verbouwing

Als je thuis vastzit, je hebt eindelijk tijd om alles te vernieuwen en opnieuw in te richten waar je geen tijd voor had. Sommige mensen houden van DIY-huisdecor, anderen zijn klaar om die oude verf te vernieuwen en een tuin aan te leggen, dus het assortiment dat u kunt aanbieden is vrij breed.

Productbron: Groothandel2b

DIY-benodigdheden voor huisverbetering

Papier, verven, ambachtelijke gereedschappen, naaigerei, onvoltooide houtambachten, mallen – de lijst met doe-het-zelfbenodigdheden zit vol met opties om uit te kiezen voor uw winkel.

Als je doe-het-zelfbenodigdheden gaat verkopen, denk na over het maken van kits voor beginners om een nieuwe hobby te beginnen. Samen met DIY-benodigdheden, je kunt ook verkopen digitale producten zoals tutorials en printables.

Productbron: Groothandel2b

Een geweldige plek om doe-het-zelfdecor te promoten is Pinterest. Het werkt als een visuele zoekmachine waar mensen vaak terecht kunnen als ze inspiratie nodig hebben voor ideeën voor huisverbetering. Luister naar onze podcast op hoe je pinnen en borden op Pinterest kunt gebruiken om gratis bezoekers naar uw winkel te trekken.

Blader door Pinterest om te zien welke ideeën voor woonaccessoires meer pins krijgen

Andere populaire trends op Pinterest zijn onder meer schoonheid, vieringen, voedsel, ouderschap, stijl, en reis. Als een van deze categorieën bij uw winkel past, je moet het zeker proberen reclame maken voor uw producten op Pinterest.

Tuinbenodigdheden

Degenen die een tuin hebben, willen deze misschien ook opfrissen, en ze hebben allerlei benodigdheden nodig. Bijvoorbeeld, plantenbakken, hulpmiddelen, bodems, meststoffen, tuin bedden, plantbeschermers en steunen, evenals tuinschoeisel en kleding.

Productbron: Groothandel2b

Zaden

Niet alleen mensen met een tuin kopen zaden, sommige kopers zoeken naar zaden om ze binnenshuis te starten. Bijvoorbeeld, om thuis kruiden zoals munt of basilicum te kweken. Vergeet niet om instructies toe te voegen voor het kweken van zaden, zowel binnen als in een tuin, en leg uit hoe je veelvoorkomende fouten kunt voorkomen.

Zaden zijn een lichtgewicht product, wat betekent dat u kunt besparen op verzendkosten. Echter, moet je ervoor zorgen dat ze goed zijn verpakt. Sommige zaden kunnen in een gewone envelop worden verzonden, maar het is beter om wat opvulling te gebruiken, dus ze worden niet verpletterd in de post.

Productbron: Groothandel2b

Hobby’s en entertainment

Zoals we in het begin al zeiden, nu winkelen mensen voor producten op basis van drie behoeften: beschermen, om te entertainen en te verbinden. Voedsel en schoonmaakmiddelen helpen ons om ons veilig te voelen, maar we moeten ook plezier hebben en quality time doorbrengen met onze families.

Om verveling tegen te gaan, mensen wenden zich tot hobby’s of leuke activiteiten, bijvoorbeeld, schilderen, breien, tafeltennis of bordspellen spelen, ambachten maken, of creatieve projecten met kinderen.

Ook: 10 Eenvoudige Hobby’s die kunnen U Make Money Online

Bordspellen

Help uw klanten om quarantaine-verveling te bestrijden met nieuwe bordspellen om met een gezin te spelen. Als je ideeën tekort komt, doorbladeren best verkochte bordspellen op Amazon of bekijk lijsten met nieuwe uitgaven.

Productbron: Groothandel2b

Online games kunnen u ook helpen: maak je eigen versies van Sociale afstandsbingo en gebruik het om uw winkel op sociale media te promoten. Moedig je volgers aan om het te delen om met vrienden te spelen, maar herinner hen eraan om uw winkel te taggen en uw merk toe te voegen hekje naar de post.

Puzzels

Als u niet zeker weet hoe u puzzels moet promoten tijdens quarantaine, denk aan al die ouders die op afstand werken en wanhopig zijn om hun kinderen bezig te houden. Je kunt ook complexe 3D-puzzels verkopen die ook volwassenen kunnen interesseren.

Productbron: Groothandel2b

Ook: Hoe Vindt U De Trending Producten Te Verkopen Online

Kies uw items om te verkopen tijdens de uitbraak van het coronavirus

Als uw winkel de laatste tijd een daling in bestellingen heeft gezien, wanhoop niet – behandel deze periode als buiten het seizoen. U moet enkele wijzigingen aanbrengen, maar je kunt die klanten nog steeds krijgen. Je kunt een nieuw verkoopkanaal proberen, uw levering verbeteren, of voeg wat nieuwe producten toe aan uw winkel. Dit laatste is gemakkelijker nu je door de zaken heen hebt gekeken die online uitverkocht zijn geraakt tijdens de coronavirus pandemie.

Als u zo snel en moeiteloos mogelijk nieuwe producten aan uw winkel wilt toevoegen, dropshipping-services gebruiken Groothandel2b en Printful met uw Ecwid-winkel. Dan hoef je alleen maar je winkel te promoten en bestellingen te accepteren, terwijl dropshippers zich voorbereiden, pak, en zelf items verzenden.

Gelukkig verkopen!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/producten-online-verkopen-gbz6uhfv

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 111 COVID-19 Trends in online winkelen: Welke producten verkopen in een pandemie?. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *