Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 110 Uitgaande mail bij 2de PC, via Thunderbird, werkt …

[Top] 110 Uitgaande mail bij 2de PC, via Thunderbird, werkt …

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 110 Uitgaande mail bij 2de PC, via Thunderbird, werkt … dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

how to fix outlook account setup : An encrypted connection to your mail server is not available.
how to fix outlook account setup : An encrypted connection to your mail server is not available.

Snarf106

Er zijn tools waarmee je, zonder her-installatie, een image van de C-schijf kan laten schrijven naar een SSD. De voorwaarde is natuurlijk wel dat dat de capaciteit niet overschreden wordt. Vooraf een back-up maken is wel handig, maar bedenk zolang de oude c-schijf niet wist ben je nog niet kwijt.

Het is makkelijk als je nog een extra HDD hebt liggen om bestanden op te parkeren als je de oude schijf wat ruimte vrij wil maken.

Voordat je de image overlaat schrijven is het wel handig om eerst een uitgebreide schijf-controle door Windows te laten doen op de oude schijf en deze ook te defragmenteren. De kans dat het dan goed gaat wordt hiermee veel vergroot.

Wat de verbindingsproblemen betreft:

Kan je aangeven wat je al allemaal geprobeerd hebt?

Een enkele keer willen er gekke blokkades / verbindings-problemen veroorzaakt worden door een foutje in de Ziggo-modem-router. Het enige wat je dan kan doen is om dat ding terug te zetten naar fabrieksinstellingen. (resetknopje indrukken en ingedrukt houden gedurende zo’n 30 seconden, terwijl de spanning nog aangesloten is.) Hiermee worden alle instellingen gewist en kan je er nog alleen maar inkomen met het standaard wacht woord en gebruikersnaam.

Na zo’n reset duur het wel even voordat dat ding weer volledig “in de lucht is”. Heb geduld.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: de verbinding met je mailserver is verlopen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 110 Uitgaande mail bij 2de PC, via Thunderbird, werkt …. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *